Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patchten sonra böyle neredeyse ölmeyen adamlar çıktı sanki. Bazen bi şarjör fln boşaltıyorum anca ölüyor alla alla. Bu headshot bugi düzeltildi ondan galiba?
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Patchten sonra böyle neredeyse ölmeyen adamlar çıktı sanki. Bazen bi şarjör fln boşaltıyorum anca ölüyor alla alla. Bu headshot bugi düzeltildi ondan galiba?

Abi hardcore'a laf ediyorum dün geceden beri de, normalde de böyle yetolar var. Bir arasını bulamamışlar, neden anlamadım.

Öldürecek beni esrar perdesi resmen.
Mesaj tarihi:
son 2-3 haftadır 50 maç yapmışımdır. hiç crash olmadı. başka bir şeyler yanlış olmasın sistemde. nadiren olabilir de sık sık patlayanlar normal değil gibi.
Mesaj tarihi:
aynen bende son haftada 100+ oyun yaptım crash yokta Pyro nun dediği olayı bende hissediyorum ya bildiğin adam dibimde 2 kere shotgunla sıkıyorum 1 canı bile gitmiyor bazen. Crashleri çözdüler nerdeyse tamamen de şu hit registery bir çözülse dünyanın en iyi fps si olacak -.-
Mesaj tarihi:
DMR'lar bes para etmez. AK5C, angled + HB favorim sahsen carbinelerden.

Headshot bugi ve hitbox desync sorunlari cozuldukten sonra silahlarin spreadleri cok daha hissedilir olmus. Hit registry'de herhangi bir sorun gormedim acikcasi, smoothing factorunuze goz atin derim.
Mesaj tarihi:
şimdi bf 4'ü alacağım almasına da, nerden alsam bilemedim.

teknosa'da 150 lira'ya oyun + china rising + kıvır zıvır 150 lira. origin'de digital deluxe aynı content, 195 lira'ya tekabül ediyor. oha. giderim mis gibi retail copy alırım.

onun dışında bir de şu şekilde key satan amca'lar var, benim hayatım boyunca bulaşmadığım ama burda çok adamın aldığı. fiyat da iyi. ne diyorsunuz ?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-4-eu-china-rising-dlc-origin-key-97201192
Mesaj tarihi:
evet pc için.
ttnet faturana yansıtınca 96tl
kredi kartı tek çekim 104tl idi en son.

bi de 10tl'lik indirim kodu veriyorlar ilk üye olunca. 86tl/94tl olur yani.
12 ay taksitletebiliyosun faturaya.
Mesaj tarihi:
Bug mug yok oyun da ya kim sıkıyor crashler oluyordu 1 ay da anca yok ettiler millet ondan flame yapti. Biraz hit registery sorunu bazen hissetiriyor o da her oyunda biraz olan bir şeyde artik kaşarlanmış oyuncuların bazen öldüklerinde gözüne batan bir şey işte
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...