bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 g*t dediğiniz göt mü? niye kastınız bu kadar. göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kendimden iğrendim zaten editledim mesajı. ama bence troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi karın troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu konuyla beraber trol olduğuna ikna oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Troll zaten, ikinci konusunda söylemiştim. Çok bilgi vermediği müddetçe güzel de takıyordu milleti oltaya ama konuyu uzatıp dallandırıp budaklandırdıkça dağıttı, toparlayamadı. Başarılı buluyorum ama ben yine de, bir Ninja olmasa da destekliyorum böyle çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Asteroth said: Kim ne yapacak lan adamın götünün resmini? İyice ilkokul seviyesine indiniz ha. sen koyda bi şenlenelim koçari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konunun içine ettiniz la. Asıl sizin yaptığınız trollük. İşte bu yaklaşımınız yüzünden kimse birdaha kalkıp burda adam gibi dertlerini sıkıntılarını anlatamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kapıda ''turuncu çatı'' yazmıyor hafız ''paticik'' yazıyor. burası yiğidin harman olduğu, göte g*t denildiği yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sen yenisin galiba, millet burada neler çekti dertlerini anlattığı için. bu arada troll olduğun çok uzun süredir belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vingthor said: Asteroth said: Kim ne yapacak lan adamın götünün resmini? İyice ilkokul seviyesine indiniz ha. sen koyda bi şenlenelim koçari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 20 tane sevgilin oldu da bula bula bunu mu buldun? haha. ben adamı destekliyorum beyler, troll de olsa eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 skywalkr said: Konunun içine ettiniz la. Asıl sizin yaptığınız trollük. İşte bu yaklaşımınız yüzünden kimse birdaha kalkıp burda adam gibi dertlerini sıkıntılarını anlatamaz.yaa bi git patide cok az zaman insanlaar ortak gorusde olur bir gezi olaylarında bir senın baslıklarında nerdeyse herkes aynı seyleri dedi sen hala sacmalıyon insanlarda sıkıldı trolluyor artık gayet dogal refleks bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Eşinin ellerini tut ve gözlerine bakarak " sence bir insan sırf bir başkasını cezalandırmak için intihar edebilir mi ? Böyle birşey olabilir mi ?" De. Sana cevap olarak " Zaten intiharların esas nedeni bir başkasını cezalandırmak değil mi" derse bilki eşin Bir zamanlar Anadoluyu izlemiş ama cevap olarak ne diyorsun be slk shey derse bilki eşin intihar etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Adam birde iki hesap kullanıyor biri tambjk diğeri bu, bu ne böyle ultima da çoklu client açmak gibi her iki koldan yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Law said: Eşinin ellerini tut ve gözlerine bakarak " sence bir insan sırf bir başkasını cezalandırmak için intihar edebilir mi ? Böyle birşey olabilir mi ?" De. Sana cevap olarak " Zaten intiharların esas nedeni bir başkasını cezalandırmak değil mi" derse bilki eşin Bir zamanlar Anadoluyu izlemiş ama cevap olarak ne diyorsun be slk shey derse bilki eşin intihar etmeyecek. Az önce konuştuk biraz daha rahatlamış gibiydi. Psikoloğa gitsem iyi olacak fln dedi. İstanbulda, Ataşehir, Şişli, Kadıköy, Beşiktaş civarlarında, bildiğiniz güvenilir ve işinde gerçekten çok iyi psikolog var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sen yemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi psikolog tan ziyade psikiyatr a götürmen daha iyi olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hamile kadın ilaç mı kullanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yeni gördüm 3 başlığı da. Christophe Grange'den daha sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi kız sürekli mutsuz lan bi insan kendi hayatını nasıl olurda sürekli bu modda tutabilir. kanser olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yav said: skywalkr said: yav said: adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi? Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu. tamamen uydurma o zaman karında yalan söyleme hastalığı olabilir eski kız arkadaşımı hatırladım acayip kurgular kendini de kurguya deli gibi inandırırdı gençliğimi yedi şerefsiz en son meme kanseriydi falan şimdi sürtüyor ahaha iyiymiş yav. böyle çok kadın var cidden. duygusal bi kara delik olarak kadın evet. başta her şey çok güzel ama yavaş yavaş hayat enerjini yiyor sen farkında olmadan. neyin var neyin yoksa alana kadar içine çekiyor seni. sonra geriye hiçbir şey kalmayınca o sıfırdan başlıyor başka insanlarla aynı şeye. eski bi kız arkadaşım gecenin bilmem kaçında eve dönerken arayıp ben hamile olabilirim falan demişti sadece bu yüzden. instant vertigo. eve gözlerim kapalı yürümüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 update varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar