Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sorunsalı - 3

skywalkr

Öne çıkan mesajlar

skywalkr said:

Konunun içine ettiniz la. Asıl sizin yaptığınız trollük.

İşte bu yaklaşımınız yüzünden kimse birdaha kalkıp burda adam gibi dertlerini sıkıntılarını anlatamaz.
yaa bi git patide cok az zaman insanlaar ortak gorusde olur bir gezi olaylarında bir senın baslıklarında nerdeyse herkes aynı seyleri dedi sen hala sacmalıyon insanlarda sıkıldı trolluyor artık gayet dogal refleks bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Eşinin ellerini tut ve gözlerine bakarak " sence bir insan sırf bir başkasını cezalandırmak için intihar edebilir mi ? Böyle birşey olabilir mi ?" De.

Sana cevap olarak " Zaten intiharların esas nedeni bir başkasını cezalandırmak değil mi" derse bilki eşin Bir zamanlar Anadoluyu izlemiş ama cevap olarak ne diyorsun be slk shey derse bilki eşin intihar etmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Eşinin ellerini tut ve gözlerine bakarak " sence bir insan sırf bir başkasını cezalandırmak için intihar edebilir mi ? Böyle birşey olabilir mi ?" De.

Sana cevap olarak " Zaten intiharların esas nedeni bir başkasını cezalandırmak değil mi" derse bilki eşin Bir zamanlar Anadoluyu izlemiş ama cevap olarak ne diyorsun be slk shey derse bilki eşin intihar etmeyecek.

Az önce konuştuk biraz daha rahatlamış gibiydi. Psikoloğa gitsem iyi olacak fln dedi.

İstanbulda, Ataşehir, Şişli, Kadıköy, Beşiktaş civarlarında, bildiğiniz güvenilir ve işinde gerçekten çok iyi psikolog var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

skywalkr said:

yav said:

adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi?

Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu.

tamamen uydurma o zaman
karında yalan söyleme hastalığı olabilir
eski kız arkadaşımı hatırladım acayip kurgular kendini de kurguya deli gibi inandırırdı
gençliğimi yedi şerefsiz
en son meme kanseriydi falan şimdi sürtüyor

ahaha iyiymiş yav. böyle çok kadın var cidden. duygusal bi kara delik olarak kadın evet. başta her şey çok güzel ama yavaş yavaş hayat enerjini yiyor sen farkında olmadan. neyin var neyin yoksa alana kadar içine çekiyor seni. sonra geriye hiçbir şey kalmayınca o sıfırdan başlıyor başka insanlarla aynı şeye. eski bi kız arkadaşım gecenin bilmem kaçında eve dönerken arayıp ben hamile olabilirim falan demişti sadece bu yüzden. instant vertigo. eve gözlerim kapalı yürümüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...