WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 uçan binek var mı arakdaşlar çarımızı bindirebilceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 mmo ya da community bişeyleri kesin görünüyor gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 fallout shelter android'e de çıkacakmış daha sonra, timed exclusive olayı mobile de sıçradı lol. neyse iyi bari, cüccük kadar ekranda oynamak keyifsiz ve zor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya adam karakterin suratını yaparken arkadan kücück kapı aralıgından mrhandy geçti altıma sıctım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Oha bu kadar sandbox öğesine yazık olur sadece singleplayer olursa. Sürpriz multi çıkarmasınlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Indirdim Ben shelteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 konuyla alakasızdım tweeterda gordum kendı sehrımızı ınsa edebılecekgmısız? hemde 100 saat gameplayle DOGRUMU LAN mmo degılde dark souls gıbı olabilir ya yoksa grindfest olmasın gene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 HMMMMPS ben geldim sanırsam bakalım sexdice ne zaman uyanıp da bok atmaya başlıyıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Videolar bombaymis ucuncu ozellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 combatı görünce meh diyip kapatmıştım herhangi bir geliştirme yok diye sonra postları okudum 3. videoyu izledim. güzel şeyler eklemişler. ben base inşa etmekten çok craft sistemine sevindim. base inşa etme olayı sp'da biraz bayık geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 top sellers'a gene beşincilikten girdi steam'de indirimin ortasındaki tek indirimsiz oyun ahah. of o crafting, o base, o power armor, kasım'a kadar gün sayacağım resmen. amd yarın yeni kart duyuracaktı hdm kullanan, onlardan alıp bir tane taksam kurtarır mı acaba diye araştırayım bari o zamana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya cok guzel olmus. Afferım lan, kaç paraysa alınır bak bu oyun sımdı, hem dıgerlerıne de ornek olur. Yapmış yaw adamlar. mmo olma ıhtımalı bıraz urkutucu, sureklı onlıne kalma bılgısayarın basını bırakamama grıferlar ve grındfest korkutuyor. SP ımkanı bozulmaz umarım. elder scrollsa da benzerını beklerız plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ne mmo'su abi götünüzden element uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bayıldım ya, çok başarılı olmuş. Tek endişem optimizasyonun nasıl olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya ne bıleyım cevırtırler bısı yaparlar DLC cıkartıp hadı artık serverdan oynuyoruz falan derler. yada belkı bı sonrakı oyunda olur bak o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 mmo olsa adamlar dağlara taşlara yazar dlc ile mmo olamaz bir oyun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Suark stahp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Shelter çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Aksama indiricem shelter I Ben de. Super gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Coop bile olmayacak oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 witcher 3 bile rahat oynuorum mid high bunuda oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 adamların motoru öyle makine sömüren bir motor değildi hatırladığım kadarıyla. en kötü water quality, view distance fln kısarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=EiV-t3F0i-Q son 2-3 dakikadaki combat yukarıdaki ayrı videolarda yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sam said: of o crafting, o base, o power armor, kasım'a kadar gün sayacağım resmen. amd yarın yeni kart duyuracaktı hdm kullanan, onlardan alıp bir tane taksam kurtarır mı acaba diye araştırayım bari o zamana dek. skyrim engine'inini kullaniyor oyun, gosterilene gore patates bile calistirir, kafana takma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Goty geliyor mu acaba. Baya iyi duruyor umarım şu videoların hype boşa çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar