Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fallout shelter android'e de çıkacakmış daha sonra, timed exclusive olayı mobile de sıçradı lol. neyse iyi bari, cüccük kadar ekranda oynamak keyifsiz ve zor olurdu.
Mesaj tarihi:
konuyla alakasızdım tweeterda gordum
kendı sehrımızı ınsa edebılecekgmısız? hemde 100 saat gameplayle

DOGRUMU LAN

mmo degılde dark souls gıbı olabilir ya yoksa grindfest olmasın gene :/
Mesaj tarihi:
combatı görünce meh diyip kapatmıştım herhangi bir geliştirme yok diye sonra postları okudum 3. videoyu izledim. güzel şeyler eklemişler. ben base inşa etmekten çok craft sistemine sevindim. base inşa etme olayı sp'da biraz bayık geliyor bana.
Mesaj tarihi:
top sellers'a gene beşincilikten girdi steam'de indirimin ortasındaki tek indirimsiz oyun ahah.

of o crafting, o base, o power armor, kasım'a kadar gün sayacağım resmen. amd yarın yeni kart duyuracaktı hdm kullanan, onlardan alıp bir tane taksam kurtarır mı acaba diye araştırayım bari o zamana dek.
Mesaj tarihi:
ya cok guzel olmus. Afferım lan, kaç paraysa alınır bak bu oyun sımdı, hem dıgerlerıne de ornek olur.
Yapmış yaw adamlar. mmo olma ıhtımalı bıraz urkutucu, sureklı onlıne kalma bılgısayarın basını bırakamama grıferlar ve grındfest korkutuyor.

SP ımkanı bozulmaz umarım.

elder scrollsa da benzerını beklerız plz.
Mesaj tarihi:
Sam said:

of o crafting, o base, o power armor, kasım'a kadar gün sayacağım resmen. amd yarın yeni kart duyuracaktı hdm kullanan, onlardan alıp bir tane taksam kurtarır mı acaba diye araştırayım bari o zamana dek.

skyrim engine'inini kullaniyor oyun, gosterilene gore patates bile calistirir, kafana takma heh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...