lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Sam said: bingildak said: sam beğenmeye zorluyorsun sanki kendini her yer çöl olsun, kahverengi olsun gibi bir beklentim yok diyedir. grafikler daha iyi olabilirdi ama "renkli olmuş" bayağı temelsiz bir eleştiri. hacı renkli olmuş değil, her ürünün bir renk paleti olur, art direction gereği, stil tarz kavramsal arkaplanına göre belirlenir, bunda yok, yani palet tarz hiçbişey yok direk ortalama ps oyuynunda nası oluyosa o kanaldan girmişler, fallout un kendi dili vardı oysa onun üzerinden geliştirmeleri gerekirdi yoksa renklilik diye bi tarzda olur ama farklı, süper mario nunda gayet renkli orjinal art direction u var misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 1:47'de, 2:04'te var işte sizin istediğiniz, gears of war gibi tamamen toz rengi olsun isteniyor ben anladım onu da, öyle bir setting yok burada gösterilen sahenelerin çoğunda. bazı yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bethesda yapımı shit tier fallout 3 devamı 4 olacak gibi gözüküyo, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 progamer said: said: War. War never changes. It does however, sometimes swap a color palette. Graphics, graphics never changes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 grafiğe takılmayın lan o kadar. kötü olsun 980 istemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Gamebryo Ghost in the Shell Online harici 2015 te kullanan yok cünki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Renkle canlılıkla falan problemim yok ya http://i.imgur.com/POFEKsF.jpg lakin motoru bi değiştirin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ana karakteri troy baker mi seslendiriyor lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Silphatos said: bethesda yapımı shit tier fallout 3 devamı 4 olacak gibi gözüküyo, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gemiyi de bulmuslar: http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Constitution da acaba bu state house un (sari kubbe) onundeki davasa bina nedir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 nasıl olursa olsun oynayacağımız için sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bide power armor cok guzel olmus bence eski konserve tier modellerden sonra, kocaman zaten, kopek anca zirhin dizine geliyor sonda adamin beline gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 umuyorum bu sefer nihayet zırh sistemini adam etmişlerdir, hem fo3 hem nv'de facia kötüydü. dead state bile eski fo sistemini uyguladı ve şahane çalışıyor. onu getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi ben hep bu oyunun hikayesini kaçırmışımdır hiçbi oyununu bitirmediğim için. ben şimdi sırf bu oyunu oynayarak "fallout oynadım tabiki, best game ever" diyebilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Fallout 2'nin MMO'su vardı ondan çakmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Of şu yapışıp bırakmadıkları motor kadar kanser bir şey yok mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 trailerdaki saha da suymus, http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ad/de/55/adde551015704f2b4597da52c5a4894b.jpg icinde ufak bi sehir var zaten sonraki sahnede dukkanlar vs olan yer rps kare kare incelemis: http://www.rockpapershotgun.com/2015/06/03/fallout-4-screenshots/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+RockPaperShotgun+%28Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%29 yakindan migfer: http://image.noelshack.com/fichiers/2015/23/1433342153-fallout-4-pc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Trailer baya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 en azından fallout serisinde grafik lafı yapmayın ayıp çık çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 fazla kötü ya grafikleri, yani grafik delisi adam değilim tamam ama bu kadar iddialı ve beklenen bir oyunda da bu kadar kötü olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 geçen ay 1998 grafikli oyun oynayıp buna laf eden bir kitlemiz var işte ehu. gamebryo'dan daha güncel bir motora geçmelerini isterdim ben de gerçi, o zaman da pc yenilemem gerekirdi herhalde ya. tessellation eklenmiştir umarım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dragon age'in combatina burun kivaran ama witcherin combatini seven tiplerde var. cifte standart iste klasik /paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Açık dünya oyun için o kadar da kötü değil grafikler. Çok iyi de değil tabi. Önemli olan ne kadar modlanabilir olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 beğenemedim trailerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Vault 111 Cryogenic deneylerin yapıldığı vault sanırım. daha önce F4 için leak olmuştu, Boston'u bildiler bunu da bildiklerini tahmin ediyorum. http://kotaku.com/leaked-documents-reveal-that-fallout-4-is-real-set-in-1481322956 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar