progamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://www.joblo.com/posters/images/full/the-raid-2-berandal-teaser-poster.jpg said: We know that Berandal picks up where we left our heroes at the end of the The Raid, and that the film will pit Rama (Uwais) against his brother, Andi (Donny Alamsyah), following the latter’s inheritance of his very own criminal empire. Exactly how they wind up butting heads is slightly fuzzier, though it’s known that Rama will go undercover to infiltrate the crime syndicate, so that’s probably our jumping-off point this time around. The other major known detail here is that Evans intends to make a trilogy out of this story, so whatever happens in Berandal, there’s more to come afterwards. The Raid'in devam film. İlk filmden 2 saat sonrasında başlıyormuş bu. Yönetmenin aslında çekmek istediği film buymuş da, bütçe sıkıntısından dolayı ilk filmi öyle tek bir bina ile kısıtlamıştı diye bir şey okumuştum. Hatta bundan sonra bir film daha çekip tamamlayacakmış seriyi. Bu sefer sırf aksiyona değilde hikayeye de biraz odaklanmış. http://www.youtube.com/watch?v=ObJKvZRlSSY&list=UURX7UEyE8kp35mPrgC2sosA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oo iyi. sıçızlamazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bence sıçızlarlar ilki de zaten çok çok süper değildi be abi. linkin park dinlerken cs oynayan bi çocuğun elinden çıkmış gibiydi ilki de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ilk film güzeldi lan buda güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oha trailer eniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ilkini hala izleyemedim ben yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 trailer hakkaten iyiymiş de aksiyona odaklanmamış hali bu mu? ilkini ben de bi izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 İlkini altyazısız izledim, süper filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 canım sıkıldıkça izlediğim bir film birincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IjLv2cW-qe0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: canım sıkıldıkça izlediğim bir film birincisi. izlerken ulusalcıları dövdüğünü düşünüyor musun vintür dfsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 said: The one element of THE RAID 2 that might divide audiences is that this just may be one of the most violent action movies ever made. The sheer amount of bloodletting makes Paul Verhoven's early actioners look tame by comparison. The violence is just non-stop, and ramped up to horror movie levels with machine gun blasts at close range to the face, and terrible things done with hammers. This is the most violent mainstream film since THE PASSION OF THE CHRIST. http://www.joblo.com/movie-news/review-the-raid-2-sundance-2014 festival'de göstermişler. çok iyi deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 said: This is the most violent mainstream film since THE PASSION OF THE CHRIST. http://i.imgur.com/8Ts8zlz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 öhm öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 teşekkürler gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 çok iyi, hatta en iyi. Adamlar yapmış. İlkinden de iyiydi. karambit o son boss fight'ta benim içim acıdı artık, off ne dövdü adamı sdf http://giant.gfycat.com/KindWeeklyGyrfalcon.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 vücudum hazır yarın maç saatinden önce tv'ye bağlar bi şölen yaşarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 o değil de koltuk çok bi cgi duruyodu orda, demek bu yüzdenmiş. iyi kasmışlar helal. arkadaş aksiyonu ve çekimleri kasın ama "cinematic moment" yapcaz diye klasik müzik eşliğinde adam kestikleri yer çok cheesy olmuş. sesli meh dedim. bunları yedirmelerine daha kırk fırın yemeleri lazım. onun dışında hakikaten vurdulu kırdılı filmlerde vizyon genişletti adamlar. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ingilizce dublaj mı var lan filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yep Benim cektigimde iki dilde var orjinalinde izliyorum su anda ama baydim :) Cok uzun be. 1 daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 çekimler gene çok iyiydi sahneler gene çok iyi hazırlanmıştı ancak malesef ilk filmin havası yok. olmasının imkanı da yoktu sanırım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bayıldım ya, tarif edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 µh said: çekimler gene çok iyiydi sahneler gene çok iyi hazırlanmıştı ancak malesef ilk filmin havası yok. olmasının imkanı da yoktu sanırım bilmiyorum. 2. filmin yarısında falanım. ilk filmin havasının olması imkansız. orada kapana kısılmışlardı, daha gergindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aksiyon sahneleri güzeldi yine ama film bana fazla uzun geldi ya. 2 buçuk saat çok. bi de çok fazla melee aksiyon var. o yüzden zorlama gibi geldi. herkes topluca cebinden çakı çıkarıyor devamlı. hani ilk filmdeki ortam itibariyle çapulcuların sopayla bıçakla dlamasını anlarım da burda mafya adamlar takım elbiseyle falan ekmek bıçağı çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar