KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vingthor said: hadi boşaltayım senin için ama nedir yani aşağıdaki mesajı öm'ne atmak istedim az önce ama yine doluydu.buraya yapıştırıyorum. Değerli dostum. Haklısın,bazen gaza gelip bana yapılan numaraları yutuyorum ve gereksiz şeyler yazıyorum.Bunu fark ettiğimde çok defa özür diledim.Mutlaka sen de fark etmişsindir. Moriarty'nin kızımla ilgili yazdıklarını unutamıyorum ve aslında muhatap olmak da istemiyorum. Bilgin olsun istedim. Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 buralar ben sakatlanmadan önce iyiydi ya vg falan konuşuluyodu. 10kg kaldırsanız da saygıyla yaklaşıyodum fag mag demiyodum koptu gitti sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Len yoksa sen benim sözü "hahahha faaaaaag" diye mi imza yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu topikteki herkes bodyci ve yeteri kadar güçlü sanırsam. min 80 kg bench kokuyor buralar. aynı şekilde herkesinde en az 1 martial art da aşmış, kafese atsan patlayacak kapasitesi var sanırsam. helalsiniz. sadece fizik mi? hayır. zeka kokuyor, herkes en az 1 bilim dalında uzman, aldığı must introduction dersleri sayesinde de uzmanlarla yarışacak kıvama gelmiş. ayrıca asıl fag killer beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sus lan baklava sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tokadımla adam öldürürüm. nasaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Noyzura said: Litminov said: bi bok bilmediği şeyler hakkında konuşan insanlara uyuz oluyorum. Size bilmeyi değil sınırları öğretiyorlar. Hayatın boyunca okuduğun sistemde yanlış cevaplarını bile "onlar" belirlemişken şimdi algılayabileceğin sınırların dışında gezen insanlara uyuz olman çok olası bir ilkel hareket. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 AtlaraFisildayan said: bu topikteki herkes bodyci ve yeteri kadar güçlü sanırsam. min 80 kg bench kokuyor buralar. aynı şekilde herkesinde en az 1 martial art da aşmış, kafese atsan patlayacak kapasitesi var sanırsam. helalsiniz. sadece fizik mi? hayır. zeka kokuyor, herkes en az 1 bilim dalında uzman, aldığı must introduction dersleri sayesinde de uzmanlarla yarışacak kıvama gelmiş. ayrıca asıl fag killer beyler. ben açıkçası cılız bir adama dönüştüm ya. 13 hazirandan beri şınav bile çekmedim üzerine paticikte herkesin sürekli söylediği gibi KASSIZ biri oldum... ama int bastım kafam bi acayip oldu. ama herşey niyet ettiğim gibi giderse vegan olarak baya sağlam vucud yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Noyzura said: ama int u...u bastım kafam bi acayip kalıcı hasar oldu. fix'd for ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ekolojik ve radyolojik ilkelerinden, çevresel radyoaktivite ve radyonüklidin ekosistemdeki etkisinden bi'habersin. Sağda solda duyduğun nükleer enerji kötüdür rererö naraları atan insanlardan farksızsın. Nükleer enerji nedir diye sorsalar çevreye zarar veriyordan başka birşey diyemezsin. İşin içinden, bu öğretilenler yalan diyerek sıyrılırsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 thanks. but fix yourself nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Litminov said: Ekolojik ve radyolojik ilkelerinden, çevresel radyoaktivite ve radyonüklidin ekosistemdeki etkisinden bi'habersin. Sağda solda duyduğun nükleer enerji kötüdür rererö naraları atan insanlardan farksızsın. Nükleer enerji nedir diye sorsalar çevreye zarar veriyordan başka birşey diyemezsin. kendisini bilmeyenler başkaları hakkında çok tanıyormuşçasına boş konuşmaya bayılır. Beni boşver, kendini bil , kendini başar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 O yüzden mi mühendislikten anlamadığın halde adama benim gözümde mühendis değilsin diyorsun. Sen hem kendini hem de karşındaki insanları çok iyi biliyorsun, anlaşılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: Noyzura said: ama int u...u bastım kafam bi acayip kalıcı hasar oldu. fix'd for ya. http://a.deviantart.net/avatars/h/u/hurrhurrplz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Litminov said: O yüzden mi mühendislikten anlamadığın halde adama benim gözümde mühendis değilsin diyorsun. Sen hem kendini hem de karşındaki insanları çok iyi biliyorsun, anlaşılan.. kes lan artık bir konu hakkında "benim gözümde" diye belirterek fikrimi belirtim diye 10 saattir tatava yapıyorsun ergen loser kızlar gibi bi susmadın artık yeter iki dakika adam olmayı dene. Başkalarınında "benim gözümde" diye bile konuşmasına katlanamıyorsan muhatap olmayacaksın. bi sus artık gereksiz yere muhatap olarak Mana harcatma.. Senin gibi anlayış ve iletişimin çok uzağında olan veletlerle uğraşmak istemiyorum. Ya erkek gibi konuş ama niyetin pure gereksiz laf sokmalar ise lütfen kapa çeneni benimle muhatap olma. Git Axedice ile muhatap ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 be a man and make your hala throw the fireball you little litminovelet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 halamın yanındayken acayip scroollar kopyaladım ya resmen kendime klasörlü spellbook yaptım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ultima online'ı yaşıyor ya lan adam ne güzel kafa ya :/ sokakta dilenciye 5k versen ya, at alsa kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hangi serverdasın noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Xenocide said: ultima online'ı yaşıyor ya lan adam ne güzel kafa ya :/ sokakta dilenciye 5k versen ya, at alsa kendine evet abi ya anlatamadım size ne kadar güzel bir kafa olduğunu. Yani hem paramı kaznıyorum , hem güzel kızlar etrafımda , hem güzel bir evde yaşıyorum falan böyle alt kat komşularım 10 yıllık dostlarım , üst katlarımda ise erasmus öğrenciler var böyle sürekli apartman bile parti modunda... facebooka ileti yazıhyorum kızlar koşa koşa geliyor evimi toplamaya ve temizlemeye bende onlara tarot bakıyorum falan.. daha neler neler anlatamam ama bu kadar mutlu yaşamama rağmen paticik toplumdaki bir sürü zararlı tip varken gelip bana ergen ergen öfke patlamaları ve aşağılama krizlerine giriyorlar.. ne tatlı yaşıyorum lan işte kimseye zararım olmadan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kavurma said: hangi serverdasın noyan uo.skimsonicarts.com.tr port 2955 stat cap 250-250-250 ama skillcap yok beklerim çok güzel ya kızlar falan teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 noyan sizin ortamlardaki kızlar böyle mi hacı http://www.youtube.com/watch?v=iOavbyDKSi0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 boş muhabbet yapacağına yumrukları atıyorsan at atmıyorsan sus ya allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 noyan hala goremedik yukmrugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Noyzura said: daha neler neler anlatamam ama bu kadar mutlu yaşamama rağmen paticik toplumdaki bir sürü zararlı tip varken gelip bana ergen ergen öfke patlamaları ve aşağılama krizlerine giriyorlar.. ne tatlı yaşıyorum lan işte kimseye zararım olmadan ;D Madem hayatında herşey harika, bari patiye gelme de düzenin mutluluğun bozulmasın panpa. Biz burda ufak tefek işlerin adamlarıyız, senin muhteşemliğini bozmaktan başka pek bi fonksiyonumuz yok.. Bizi kendi halimize bırak bence =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar