Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Hah buldum yav saolasın. Sgk'nin sitesinde , Diğer Tahsilatlar altında GSS 6824 prim tahsilatı var. Burdan eski döneme ait borçlar ödeniyormus.SGK'nin siteden tüm borç ödeniyor.Ben sadece ilk taksitini ödeyeyim nasıl oluyor bilmiyorum bankaya falan gitmek gerek galiba. Ödeme yap linkine basınca ne kadar ödeneceğini seçebiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bu nisan 2018 son ödemeli büyük borcu taksitlendiren var mı aranızda? Muhakkak sgk ya mı gitmek lazım? Online olmuyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 online oluyor. ben de ödicem bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bulamadım nerede. sgk nın online ödeme bıdısında yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 e-devlete girip oradan ödeme ekranına gitmiştim ben e-devlete girip gss yaz çıkıyor ödeme yeri zaten.. Önemli Uyarı: Açılan SGK tahsilat ekranında Sorgu Türü : Diğer Ödemeler, Sorgu Tipi : GSS Prim olarak seçilmelidir. şimdi bunu yapınca borç bulunamadı diyor bende haydaaaaa sdsafa son edit: diğer tahsilatlar gss6824 prim tahsilatları başlığı altında çıktı borç, ödeme ekranı açılıyor buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Yukarda gecen yil konusulmus. Okusana koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 mokoko said: 25 yaşa kadar olan kısmı herkesten silmişler. benimde toplam 6k borç vardı 4200 lirası silinmiş geçen sene ağustos'ta 25'i doldurmuştum. ondan sonraki döneme bu ay falan borç yazılmaya devam ediliyor hala ama tabi 2,5 senedir çalışıyorum ve sigortam var ztn. herhalde bunu sildirmek sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. ahahah 2016da başladığım bu yolda hiçbir şey yapmadan borçları sıfırladım resmen https://i.imgyukle.com/2018/03/15/EpDUq.png ödemeyin olm ödemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ocakta 25 doldurup, şubatta mezun olup mayısta işe başladım ben. aradaki süre için 284 lira mı ne borç var önümüzdeki ay ödemesi olan. benimki sıfırlanmaz ya kaçış yok onda :( ama 25ten önce sigortalı çalışıyor olsaydım zaten sorun kalmayacaktı o aradaki 3 ayı ödiccem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 gss6824te de cikmadi borc, ddevlette de cikmadi ama kesin olmasi lazim borcumun, sigortwnin binaya mi gitmem lazim illa baska bakilacak yer var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 şurda çıkmıyorsa yoktur, gidip borçlu çıkma sfdsd https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-gss-borc-durumu-belgesi-sorgulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 orda da yok ama benim anlamadigim 04/17 oncesine ati diyor, o tarihten bugune kadar olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Illa para vermek istiyorsan ben bi borc yazayim ama sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 µh said: orda da yok ama benim anlamadigim 04/17 oncesine ati diyor, o tarihten bugune kadar olanlar? cari borçlar yazıyor o ekranın biraz altında, güncel orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ha evet gordum, o da 0. kuruma gidip kendime borc cikarttiricam sanirim sbabska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 şimdi işten çıkıp evde işsiz otursak tekrar GSS kapsamına mı giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ayda 60 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 benim de 25 yaş dolduğu gün ile işe giriş arasında 23 gün var 90 lira borç gözüküyor anasını satim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bu arada nisan 2018 son ödemeli borcu ödemezseniz 1 yıllık faiz yazıyor, aklınızda bulunsun hala taksitlendirme yapıyorlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 10 lira borcum var nerden ödüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ben yatırıyorum her ay işsizlik 60 tl ödemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 isin olunca da 600 lira filan oduyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 axedice said: 10 lira borcum var nerden ödüyoruz? ozelden iban atiyorum oraya yatirabilirsin, yalniz harc var 12.5 gondermen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Dostum o ibana parayı attım, bide çiftlikbanktaki tavuklarını satmak istemişsin onları da alıyorum karlı bi alışveriş oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 ben zamanında 343tl ödemiştim. ödemesen siliniyormuş. yanında tahsilinden vazgeçilmiştir yazıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 normalde 30 nisana kadar ödeme yapmayınca 1 yıllık faiz sokacaklardı. Şimdiden sokmuşlar çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar