Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bende de 9 kuruşluk borç kaldı bu arada :p Online tahsilat sistemi bozukken ödemişim, offline işlemden ertesi gün işlemişler hesaba. O arada kalan sürede de günlük faiz binmiş 9 kuruş. Bankanın sanal POS'u da hata veriyor şimdi, tesadüf mü yoksa para çok küçük diye mi beğenmiyor bilemedim. Yarın öbür gün 9 kuruş için havaalanında göz altına alınırsam dev drama döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 150 tl borç yazmışlar, 40 tl faiz var 1 yılda. bu nasıl bir faiz oranı ben anlamıyorum abi. kafayı yiyecem. online ödeme yapıyorsun, HİZMET BEDELİ alıyor ödeme yaparken. onun bunun çocukları ya. ödedim gitti, lanet olsun böyle ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Aylık %2 uygulasa ona geliyor, en yüksek mevduat faizi değil miydi lan bu işin özü, aylık %2 nedir yuh. Temerrüte göre alıyor olabilir. Banka alıyormuş hizmet bedelini, ATM kartından ödersen almıyordu hatta öyle ödedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 aylık kesilen rakam 257,04 şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 11k dan 18700 kusur olmus bi sene icinde lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ne yapacaksın o borcu bu arada? faizini geçtim, 11k borç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Benim çalışmadığım dönemlere de, askerlik zamanına da borç çıkmamış görünüyordu netten sorgulatınca. Çıksa da gidip test yaptırmam dedim yaptırmadım, irade beyanım olmadan ekonomik borç altına alıyor ve herhangi bir tebliğ evrakı yok. Ödemeyin ödetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kabaca yılda 30% faiz binmiş haliyle, 5 yıl sonra tebliğ veya dayatma gelince ne yapacaksın bu örnekte? hani mantıklı yaklaşıyorsunuz da, ülke mantıklı çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 nerden sorguluyoduk bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 zaidral said: Benim çalışmadığım dönemlere de, askerlik zamanına da borç çıkmamış görünüyordu netten sorgulatınca. Çıksa da gidip test yaptırmam dedim yaptırmadım, irade beyanım olmadan ekonomik borç altına alıyor ve herhangi bir tebliğ evrakı yok. Ödemeyin ödetmeyin. Kısmen katılıyorum ama vergileri de ödeme şu mantığa göre. Devlet en büyük mafya ve şu anda devlet hırsız, kılıfına uydurup geçiriyor borcu. Dişe dokunur bir paramı çalmaya kalksa itiraz ederim ama dokunmayacak bir para için almadım o yorgunluk ve riski, ödedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sparkcaster said: nerden sorguluyoduk bunu e-devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bingildak said: ne yapacaksın o borcu bu arada? faizini geçtim, 11k borç. Odemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bana da aylık 150 tl yazıyordu, çalışmadığım için boş bir evde gelir testi yaptırdım, gelirsiz fakir gösterdim kendimi.aylık 50 tl yazıyor şimdi, 750tl borcum var toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 çalışın ağlamayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Öyle olmuyor ki. Yüksek okurken yaş haddini geçmişim diye 2 senedir çakıyorlarmış bana da. Neyse bu bok ilk çıktığında seneler önce gelir testi yaptırmıştım da anca 750 kağıt birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 calisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 başka ülkede olsa isyan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lel başka ülkeler medeni çünkü. Burada ancak "eyvallah ben eğitimimi işimi bırakır, sigortalı memuriyet ararım paşam". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 467 TL varmış bende de. Oha lan niye var ki bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 CHP GSS primleri kaldırılsın diye imza kampanyası başlatmış diyorlar. https://www.change.org/p/%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-ve-sosyal-g%C3%BCvenlik-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-zorunlu-genel-sa%C4%9Fl%C4%B1k-sigortas%C4%B1-gss-prim-uygulamas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=51960362&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg&fb_ref=Default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ya sistem fakir ve tembeli koruduğu için, ülkeninde çoğunluğu fakir ve tembel olduğu için, yönetim sistemi de demokrasi olduğu için bırak change.org'u allah.org gelse değiştiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Benim de ilk başta 1000 TL idi. Faiz falan binmiş 1300 TL olmuş. Neyse cuma günü kapattım tek çekim ile de içim yandı ya. Pis koydu, hiç bi suçum yokken 1300 TL para verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 change.org'dan bi boka yarayan bişi çıkmışmı oraya hala oy verip petition açan herkes default aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 4 tane petition imzalamışım 2012-2013 yıllarında tam bir kekoymuşum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nasıl fakir ve tembeli koruyor olm? işsiz ve fakire bile binlerce lira borç yaratıyorlar. gelir tespitiyle uğraşıyorsun tamam birkaç yüz lira öde o zamana geliyor. bu mu fakiri tembeli korumak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar