Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

2 yazdır bir hatun için uğraşıyordum.Yazlığımız ayvalıkta ve hatun 2 yıldır ayvalığa arkadaşlarına misafirliğe geliyodu 2-3 haftalık,neyse en son geçtiğimiz yaz bi elektriklenme oldu aramızda hatunla fakat misafirlik süresi doldu ve gitti,daha sonrada ben askere falan geldim ve pek arayamadım askere geleseye kadar.Fakat daha sonra askerdeyken aradım ve uzun konuşmalar falan oluyo her gece ve görünen o ki sevgili olucaz gibi fakat asıl sorun şu.Kız Ankarada yaşıyor,ben bursada yaşıyorum ve artık yazın eskisi gibi full time yazlıkta olamıycam iş güç hepsi karışıcak askerden sonra yurtdışına gitme olasılığımda var 4-5 aylık.Ve kızla sevgili olmak gerçekten çok istiyorum çünkü bir daha onun gibi birini bulabileceğime inanmıyorum.Siz benim yerimde olsanız napardınız,yani haftasonları arada ankaraya kaçarak bi ilişki sürdürülebilirmi ? veya bazı tatillerde ? Kafam çok karışık yardım edin ey patiler
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sevgili ol , bi sevişin içinde kalmasın. gittiği yere kadar götür fazla zorlama uzak mesafe ilişkisi gg.

valla sanki sevgili olmassam bi daha böyle biri karşıma çıkmıcak diye korkuyorum ama amı götü dağıtmamda an mesafesi makine mühendisi ankarada ne yapar ki bursa gibi sanayi şehri varken hepsi gg bana
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşlarınız kaç Rasitlin?

Eğer 25'ler civarıysanız, uzaktan da olsa deneyin ilişkiyi. Bu yaşlarda duyacağınız her heyecan kırıntısı çok değerli.

30'ları devirdiyseniz, biriniz diğerinizin yaşamına uymalı. Ya o seninle gelmeli ya da sen kalmalısın. Eğer ikiniz de bunu yapmaya değmeyeceğini HİSSEDİYORSANIZ zaten yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşım 25 tam onunda aynı,ikimizde üniyi bitirdik hayata atılıcaz ama şu an için şehirlerimizden kopmak zor.Benimkisi zaten imkansız kız olarak onun kopması gerek şehirinden ben böyle düşünüyorum da,daha herşey çok yeni olduğundan sen ankarayı bırakırsın diyemiyorum feci bi ankara sevgisi var çnkü
Sosyal ağlarda paylaş

Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari.

http://www.leadership-idn.com/wp-content/uploads/2013/07/epic-post.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...