Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 2 yazdır bir hatun için uğraşıyordum.Yazlığımız ayvalıkta ve hatun 2 yıldır ayvalığa arkadaşlarına misafirliğe geliyodu 2-3 haftalık,neyse en son geçtiğimiz yaz bi elektriklenme oldu aramızda hatunla fakat misafirlik süresi doldu ve gitti,daha sonrada ben askere falan geldim ve pek arayamadım askere geleseye kadar.Fakat daha sonra askerdeyken aradım ve uzun konuşmalar falan oluyo her gece ve görünen o ki sevgili olucaz gibi fakat asıl sorun şu.Kız Ankarada yaşıyor,ben bursada yaşıyorum ve artık yazın eskisi gibi full time yazlıkta olamıycam iş güç hepsi karışıcak askerden sonra yurtdışına gitme olasılığımda var 4-5 aylık.Ve kızla sevgili olmak gerçekten çok istiyorum çünkü bir daha onun gibi birini bulabileceğime inanmıyorum.Siz benim yerimde olsanız napardınız,yani haftasonları arada ankaraya kaçarak bi ilişki sürdürülebilirmi ? veya bazı tatillerde ? Kafam çok karışık yardım edin ey patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sevgili ol , bi sevişin içinde kalmasın. gittiği yere kadar götür fazla zorlama uzak mesafe ilişkisi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Red said: sevgili ol , bi sevişin içinde kalmasın. gittiği yere kadar götür fazla zorlama uzak mesafe ilişkisi gg. valla sanki sevgili olmassam bi daha böyle biri karşıma çıkmıcak diye korkuyorum ama amı götü dağıtmamda an mesafesi makine mühendisi ankarada ne yapar ki bursa gibi sanayi şehri varken hepsi gg bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 uzak mesafe yorar. demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 lan..lan..aynı ben ashdahsdh bursa mak. müh. uzak mesafe ilişki..sonu gg oldu ama boşver go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 güzel bir bütçe ayırarak ankaraya git, o gece seks yapın, ertesi gün hadi bye diyip geri dön, arama. artık senin düşünmene gerek kalmaz, o başlar düşünmeye, uzak mesafe nasıl yürütürüm falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Yaşlarınız kaç Rasitlin? Eğer 25'ler civarıysanız, uzaktan da olsa deneyin ilişkiyi. Bu yaşlarda duyacağınız her heyecan kırıntısı çok değerli. 30'ları devirdiyseniz, biriniz diğerinizin yaşamına uymalı. Ya o seninle gelmeli ya da sen kalmalısın. Eğer ikiniz de bunu yapmaya değmeyeceğini HİSSEDİYORSANIZ zaten yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 uzak mesafe adamın ağzına sıçıyor. normal bir ilişkiden daha yorucu her anlamda. dahada çok vakit harcıyorsun üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 olur uzun mesafe cok sıkıntı olmaz.bursa-ankara cok uzak degil. bi haftsonu o gelir bi haftasonu sen gidersin. hep planlamayla geçicek gerçi nasıl yapsak diye ama olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yaşım 25 tam onunda aynı,ikimizde üniyi bitirdik hayata atılıcaz ama şu an için şehirlerimizden kopmak zor.Benimkisi zaten imkansız kız olarak onun kopması gerek şehirinden ben böyle düşünüyorum da,daha herşey çok yeni olduğundan sen ankarayı bırakırsın diyemiyorum feci bi ankara sevgisi var çnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ankarayı sevenden hayır gelmez salla gitsin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 açıkçası sen o kızla sevgili olacaksın biz ne desek de. yorma bizi de kendini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 imamizer said: açıkçası sen o kızla sevgili olacaksın biz ne desek de. yorma bizi de kendini de. bu belli zaten de,ben sonrası olurmu sizce diyorum yoksa kendimi ümitsizliğe hazırlamaya başlamam mı lazım şimdiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bir üstteki mesajı alıntılamak yassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ginaly said: güzel bir bütçe ayırarak ankaraya git, o gece seks yapın, ertesi gün hadi bye diyip geri dön, arama. artık senin düşünmene gerek kalmaz, o başlar düşünmeye, uzak mesafe nasıl yürütürüm falan filan diye. Adam hayat gurusu ya (tu) Ginaly yaşam koçum ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ankara-bursa yol değil ya. millet işe gidip geliyo günlük o yolu.... tren mren açılır 2-3 seneye iyicene rahat edersiniz... bence şansını dene... bi bakmışın ankraya taşınmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Seperate said: ankarayı sevenden hayır gelmez salla gitsin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kanka ankara benim meslek için zor ya,iktisat okuyan o,iktisatcı herde iş bulur amk da bunu daha ona teklif edemedim herşeyin başında olduğumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 daha kızla çıkmaya başlamadan gel burda iş bulursun demedin dimi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 tabiki onları hiç konuşmadım sadece düşündüğüm fikirleri söylüyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kusura bakmada 23 yaşında evlenicek kadar da aptal değilim bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 23 te evlenmek nedir ya nerdeyse 30 olduk hala okuyoz. 35'te evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari. http://www.leadership-idn.com/wp-content/uploads/2013/07/epic-post.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Raistllin said: Ve kızla sevgili olmak gerçekten çok istiyorum çünkü bir daha onun gibi birini bulabileceğime inanmıyorum. iste biz erkeklerin en buyuk yanılgısı. damn benden once epic postlar donmus.sdkdjkljldsfkgdjkldjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar