Edriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 trailer ı ve trailerdaki featureları görünce önce sövdüm ama sonra mmo-championsta madde madde yazılanları okuyunca biraz hoşuma gitti gibi. Story ve karakterler en azından sağlamlaşıcak gibi gibi, zonelar dungeonlar iyi işlenirse oynanır bir süre gene. yeni modellemeler sonunda gelmiş ve iyi olmuş ama tabi exp. yeniliği gibi tanıtmak ayıp olmuş -.- şuan nötürle az hype arasındayım. daha gerçi yazdan sonra anca çıkar o zamana kadar yeni haberler duyrulur. o zamana kadarda 1 seneden fazla wow oynamıyor olucağımdan en az 2 ay götürür beni. bide filmle realese i aynı zamana denk getirirse gene paranın a...a koyar blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Yazdan sonra gelicekse bu resmen bakalım ne diyecek millet hareketiydi.. sonra değiştirecekler mi? anlamadım gitti ama yazdan sonraya kalmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ya bende hep dönüyorum oyuna class seçemiyorum. shadow pri, hunter, warrior? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 warri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bm hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 3 yıl sp oynadım, bm hunter hayatta kasmam pet mekaniklerini hiç sevmiyorum oyunun, warrior, sp ya da mm hunter olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 all kill all kill all stop ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 mekanik değilde konsepti hoş bm hunterın hayvan dostlarınla beraber takılıyorsun falan sdfs o zaman sp oynayacaksın gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 axedice said: BEYENMİYORSAN UÇURTMAYA BİNME KARDEŞ Enhancement shamanım ve red proto drakeimle geliyorum dreanor bekle beni. Kargathın diğer kolunu kesip rend in baltasını kırıp GROM REYİZ'le demon avlayıp gul'dan a tek atmayı düşünüyorum. şu ench şamanın olayı nedir caster mı melee mi belli değil statları ne olmalı rolü nedir pvpde merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bildiğin melee işte pata küte dalıyorsun ve wow daki en zevkli melee bence. hele vanilla zamanında efsaneydi pvp de. melee nin yanında çok spell kullanıyorsun ama kullanmasıda lazım yoksa rotasyon boşta kalır. Vanilla zamanında PVP king ti . Plate user,cloth user farketmez one shot çekerdi .şimdi de fena değil olayı zaten burst damage vermek .eskisi kadar olmasada yakaladıgının hp yi bir anda indiriveriyor valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 eyvallah abi (tu) şu boosttan yararlanip bir ench levellıcam verdim kararımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 assembly said: axedice said: BEYENMİYORSAN UÇURTMAYA BİNME KARDEŞ Enhancement shamanım ve red proto drakeimle geliyorum dreanor bekle beni. Kargathın diğer kolunu kesip rend in baltasını kırıp GROM REYİZ'le demon avlayıp gul'dan a tek atmayı düşünüyorum. şu ench şamanın olayı nedir caster mı melee mi belli değil statları ne olmalı rolü nedir pvpde merak ediyorum. en son stat olarak agility>mastery>crit>haste gidiliyordu ama son ek paketi oynamadım sadafa cataclysm'de böyleydi yani warrior ve dk oynadım biraz melee olarak ve onlara kıyasla açık ara çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi az önce blizzcon da garrosh la ilgili çok taşşak bi video verdiler. harbi çok iyidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 smyrnas said: Bildiğin melee işte pata küte dalıyorsun ve wow daki en zevkli melee bence. hele vanilla zamanında efsaneydi pvp de. melee nin yanında çok spell kullanıyorsun ama kullanmasıda lazım yoksa rotasyon boşta kalır. Vanilla zamanında PVP king ti . Plate user,cloth user farketmez one shot çekerdi .şimdi de fena değil olayı zaten burst damage vermek .eskisi kadar olmasada yakaladıgının hp yi bir anda indiriveriyor valla . abi vanillada ench+ele shaman pvp gibisi yoktu lightning bolt + masteryli chain lightning atıp frost nova earthbind totem atıp 2 h ile adama bi windfury procladın mı direk casterlar ölüyodu eauheauheauh bi druide ayı formunda 6 k vurmustum adam bgden cıkmıstı eauheuauheau ama işte şanstı ya sırf windfury proc sansı %25 mi ne 3 tane crit vurcan sansı yuzde 1 felan ama yane inanılmaz elenceli burst dmgdi bide roguelar felan cıldırıyodu earthbind atıp fs basa basa kitelayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ya ben de diyordum hayal kırıklığı yeni class race olmaması da, bir yerden sonra da obligatory oluyor o class ı levellamak filan, şimdilik yeterli bence her şey, bu expansion un eventleri diğerine bağlanacakmış; büyük ihtimalle buradan Burning Legion a bağlayıp o sırada da verirler Demon Hunter ı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yazılanları okudum ve bence bokum gibi bir expansion olucak bu hele o draenor ile outland'i karşılaştıran harita filan tam komediymiş allah belasını versin böyle expansionın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Enhancement pvpde vanilla kadar olmasa da hala çok iyi burst. Baya rogue/hunter gearı giyiyorsun agility haste falan. Bütün cdları açıp bglerde 2 3 kişiyi indiriyorsun, sonra 2 dk boyunca boştasın. CC falan atıp flag capture engellersin en fazla. CDlar dolunca rinse&repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 nagrand reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Şu an enhancement olarak PVE de çok iyiyiz.valla ne kadar elemental varsa raid te /w atıyoyor enha gearlayacam diye :D Birde enhancement kastınmı mutalaka bir T6 transmog solo atıcan üstüne bu ICC 10 marrowgar dan sırta asılan mavi bir axe düşüyor onu transmog yapıcan :) yani görüntüden mi olsa gerek nedir 20 wipe yesen enha oynamaya doymaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Garrison iyi duruyor jump to 90 da nefis keske 2-3 karakter olaydi.. Yeni class yok ama neyse np.. Savas mekanigi vs degismesin oldugu gibi iyi.. Ty blizz de 2014 sonu uzak be yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kanuni, ne olmasa sence bu exp kötü olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ya bu mmo championdaki tipler AHAHAHAHAHAH bunlar hep lfr de ateşte durup /bossun önünde durup cleave yiyerek ölen salaklar işte yeni expansionu cok seviyomuş mesela biri çünkü pandariadan sıkılmış. yani yeni expansionun cok güzel olmasının sebebi pandarianın baymış olmasıymış bu spastik potansiyelini görmüş blizzard işte paint programında outlandi boyayıp koymus expansionu. helal olsun en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bu açıklamaları sonsa expansion hakkında yeni birşey yoksa daha fazla.. bayağa kötü... tek iyi yanı geçmişe gidip eski tipleri görmek.. ama yine de meeeh. Hepsi öyle abi, heroic raid görmemiş tipler bunlar.. şimdi diyorlar ki içlerinden ooh yeni expansion belki bu sefer tutunurum.. yok babam yok tutunamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Insanlar bu oyunu eglenmek icin oynuyorlar, hardcore olmak zorunda degiller. Dogal olarak yeni icerik begeniliyor. Yaptiginiz yorumlar malca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bi oyunu oynayabilmek için illa işi gücü bırakıp hardcore mu olak? Edit: Ha 10. yılını yaşayan bi oyuna böyle kıytırık bi expansion yakışmadı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar