senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 paticikler şöyle bir problemim var şimcik ben sulak bölge insanı olduğumdan mütevellit, nemsizliğe ultra bir dayanaksızlığım var. ve ANGARA ilinde yaşıyorum bildiğiniz gibi. evde kaloriferler cayır cayır yanıyor, onlar yanınca da gece salon kupkuru oluyor, öyle olunca da uyurken benim burnum tıkanıyor, ağzımdan nefes alıyorum sonra da welkam boğaz ağrısı + baş ağırıs şimdi bebeler için yapılan iyonizerli fln soğuk buhar makineleri var ya, onlardan alsam işe yarar mı? gece boyunca çalıştırmanın bana bir zararı olur mu? kalorifere su koy kapta fln demeyin, kalorifer baştan aşşağı su dolu kaplarla dolu banamısın demiyor onlar, bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 buhar makinası işe yarar ablamlar da ankarada yaşıyor çocukları için o makinadan aldılar. sıkıntıların son bulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kalorifere su koy kapta fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Metal bi kaba su doldur ısıtıcının üstüne yada yakınına koy oda işe yarar. Bendede aynısı olmuştu o şekilde bi çözüm uydurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Cay makinesi al. Sabahtan aksama acik kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 akvaryum al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 izmire geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dediğim makineler şunlar bu arada http://www.hepsiburada.com/liste/buhar-makinesi/department.aspx?categoryId=303171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: kalorifere su koy kapta fln bunun için plastik ince uzun kaplar oluyor askılı, baya ucuza bulursun. eğer petek varsa onların arasına gircek şekilde oluyorlar. böyle kolayca halledebilirsin odayı nemli tutmayı onun dışında buhar makineleri iş görüyor sanırım, yatağın başına falan konabilir. dün bi arkadaşta görmüştüm, ışıklı falan inceden inceden buhar sızdırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 xaty said: "Tatar Ramazan" said: kalorifere su koy kapta fln bunun için plastik ince uzun kaplar oluyor askılı, baya ucuza bulursun. eğer petek varsa onların arasına gircek şekilde oluyorlar. böyle kolayca halledebilirsin odayı nemli tutmayı onun dışında buhar makineleri iş görüyor sanırım, yatağın başına falan konabilir. dün bi arkadaşta görmüştüm, ışıklı falan inceden inceden buhar sızdırıyordu aynı dediğin şey bende var, boydan boya, ama işe yaramıyor bende yeteri kadar nemlenmiyor sanırsam, veya nemlenip yine kuruyor bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 zipzip said: izmire geri dön KEŞKE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tüm odanın nem oranını yükseltmek kolay bi iş değil güzel bi yalıtım ve klima sistemi olmadan. en iyisi bulunduğun yere yakın bi cihaz sürekli yaşadığı bi problem ve para da varsa nem muhabbeti olan klima olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben bu cihazlardan kullanıyorum senko. gayet işe yarıyor. Ama tüm odayı mümkün değil halledemez. Ancak uyurken filan yakınına koy çalıştır. Sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 be water my friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 buhar makinası kullanıp verim alamayan görmedim. gogo buhar makinası. ya da neyse adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kettle'a su koy, başucunda çalışsın sabaha kadar. Dış borcumuzu kapamaya yardımın da olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 senko said: dediğim makineler şunlar bu arada http://www.hepsiburada.com/liste/buhar-makinesi/department.aspx?categoryId=303171 bunlar bebekler için olanlar, f/p daha iyiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ne var ki marka model link bilion mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/vicks-vh5200-ultrasonic-hava-nemlendirici/productDetails.aspx?productId=sgvicksv5200&categoryId=26012213 bende bundan var ama daha ucuza almistim, limango'dan 120 tl gibi birseye sık çıkıyordu hava temizleme aleti ilanı... bi süre takip et çıkar kesin içinden vicks tablet de çıkıyor, çalıştırmazsan temizlemen lazım yoksa su akıtıyor bir süre sonra. (3-4 hafta unuttum ben akıttı) parkenin anası ağladı aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Buhar makinesi suyu ultrasonla titreştirip havaya salıyor, onu sen kalorifere doğru yönelt, gerçek su buharı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aynen, duvar dibinde durunca bir süre sonra duvar ıslanıyor (en yüksek seviyede) yavaş seviyede 30 saat falan gider diye tahmin ediyorum suyu. bir de musluk suyu tortu bırakıyor, ben yine de musluk suyu koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 su koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kalorifer o kadar etkili bir çözüm değil abiler, bu alet gerçekten cilde falan etki ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: kalorifere su koy kapta fln is bu plastik kalorifer su hazneleri yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar