Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuru odalar, odalar kuru

senko

Öne çıkan mesajlar

paticikler
şöyle bir problemim var
şimcik ben sulak bölge insanı olduğumdan mütevellit, nemsizliğe ultra bir dayanaksızlığım var.
ve ANGARA ilinde yaşıyorum bildiğiniz gibi.

evde kaloriferler cayır cayır yanıyor, onlar yanınca da gece salon kupkuru oluyor, öyle olunca da uyurken benim burnum tıkanıyor, ağzımdan nefes alıyorum sonra da welkam boğaz ağrısı + baş ağırıs

şimdi bebeler için yapılan iyonizerli fln soğuk buhar makineleri var ya, onlardan alsam işe yarar mı? gece boyunca çalıştırmanın bana bir zararı olur mu?

kalorifere su koy kapta fln demeyin, kalorifer baştan aşşağı su dolu kaplarla dolu banamısın demiyor onlar, bir işe yaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

kalorifere su koy kapta fln

bunun için plastik ince uzun kaplar oluyor askılı, baya ucuza bulursun. eğer petek varsa onların arasına gircek şekilde oluyorlar. böyle kolayca halledebilirsin odayı nemli tutmayı

onun dışında buhar makineleri iş görüyor sanırım, yatağın başına falan konabilir. dün bi arkadaşta görmüştüm, ışıklı falan inceden inceden buhar sızdırıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

"Tatar Ramazan" said:

kalorifere su koy kapta fln

bunun için plastik ince uzun kaplar oluyor askılı, baya ucuza bulursun. eğer petek varsa onların arasına gircek şekilde oluyorlar. böyle kolayca halledebilirsin odayı nemli tutmayı

onun dışında buhar makineleri iş görüyor sanırım, yatağın başına falan konabilir. dün bi arkadaşta görmüştüm, ışıklı falan inceden inceden buhar sızdırıyordu

aynı dediğin şey bende var, boydan boya, ama işe yaramıyor bende
yeteri kadar nemlenmiyor sanırsam, veya nemlenip yine kuruyor bilemedim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/liste/vicks-vh5200-ultrasonic-hava-nemlendirici/productDetails.aspx?productId=sgvicksv5200&categoryId=26012213

bende bundan var ama daha ucuza almistim,
limango'dan 120 tl gibi birseye
sık çıkıyordu hava temizleme aleti ilanı...

bi süre takip et çıkar kesin

içinden vicks tablet de çıkıyor,
çalıştırmazsan temizlemen lazım yoksa su akıtıyor bir süre sonra. (3-4 hafta unuttum ben akıttı)

parkenin anası ağladı aman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...