pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Takvim Yeni WoW expansion? BURNING LEGION PLEASE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Lan hala wow diyo töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Daha erken değil mi yahu yeni expansion için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 seneye 2 sene olmayacak mı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 9'unda wow movie tanıtımı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 crusader'ı anlatsınlar. bir de fiyatını söylesinler pakedin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 adam gibi bişi açıklasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 heartstonea yenipaket cıkardık bide cakma dota yapğtık dicekler ne dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 fiyati ben soyliyim 60 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 60 euro. titan ile ilgili yine hic bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 kotick bu sene 64 milyonu geçebiecek mi bakalım :p http://executivepay.info/executive/robert-kotick/2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 HOTS ve heartstone bayikligindan sonra sanirim blizzarddan pek bisi beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bu seneki çok sönük geçicek ya. Diablo3 539875397539 sene beklettikten sonra ADINI DİYAPLO3 KOYDUK YA SIĞIRB*KU SATSAK ALIRLAR oyunu çıktı. Ros'un overhaulları dahi pek birşey ifade etmiyor redditdeki hardcore communitye bile. Wow en dandik expansionundan sonra iyice kabak tadı artık, sene 2013de wow oynayanlar bile titan nerde emenike diyor. %45 subscriber lossu da 0 $ mobaların anasahneyi ele geçirdiği, bundleların salelerin havada uçuştuğu şu çağda aylık 15 euroya biraz zor geri kazanırlar. Starcraft.. protoss dlcsini showcase ederler belki de.. meh. Belial fight'ı hots'a campaigne direk copy+paste yapmalarını unutmadık sdfddf. Galiba adamlar da farkında ki 2 tane yeni title duyurdular. Heartstone cidden tırt olsa da tcg'nin baya bir audience'i var, blizzard moba zaten milletin illidanın saurfangin sylvanasın hero olduğu moba olsa da oynasak dediği şey falan. Bakalım neler çıkıcak. http://reho.st/ru.fishki.net/picsw/062012/09/en/gag/blizzard/tn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Titan loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 virtual ticket ücretini 40 dolar yapmışlar peh, alıcaktım ama uyuz oldum bu kdr yüksek yapmalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 titan tırto bişey çıkcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 o değilde panda cidden süper bi paketti ya. şu timeless island bile iyi beleş epic dağıtmasına rağmen. haritanın her köşesinde ayrı bi iyi bir şey vardı. bunu daha da geliştirsinler başka mmo yapmalarına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sparkcaster said: titan tırto bişey çıkcak. muhtemelen d3 ve sc2 tarzında bir hayalkırıklıgı yaratır ama bu mmo yoklugunda yeni bir mmo heyecanı ile en azından 1-2 sene guzel vakit gecirtir gibi geliyor bana. tabi blizz oyunu cıkarana kadar benim bu hevesim kacacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 emerald dream gelirse dönerim diyordum du bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Emerald dream diye tutturuyor millette son xpac tir ne gibi bir beklentiniz varki ne gelebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 wow f2p olursa görürüm ben sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 F2p olsun oynarım sırf bg atmak için lol gibi. Pve kısmı baydı zaten hep aynı terane 2 texture ekle eski yerleri remake yap meh. Contentte gelmesin f2p olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar