cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: cicibeybe said: Sen beni banladın seninki sayılmazben forumdaki herkesi banlemiş olabilirim. Evet ya sen dalınca ortama katliam oluyodu Adrenalin basıyodun futbol bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Rasmon said: Esh said: Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı. Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun. aha noyandan kurs görmüş gelmiş, şimdi de böyle mi mevzuyu çevirecen... bak kardeşim senin 2 gündür adama yazdıkların ortada, üstüne normal zamanda da devamlı mesajlarında küfür ediyorsun ve hiçbir yaptırım almadan aynı alanda yazmaya devam ediyorsun görüyoruz. bu olayda da artık çifte standart kanıtlı belgeli meydana serildi. şu son kıvırmarlarınla inan iyice küçülüyorsun, daha da kaale alıp mesaj atmam sana zaten hadin selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Riverwind said: @Esh. Agir ceza mi? Abartma abi :) Agir ceza yanlis oldu, agirlastirilmis yuz kizartici suc oluyodu sanirim. Adamin yuzune soylesen daha az yaptirimi var. Medya organinda cikan hakaret sikintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ban yetkisi mi dendi? http://forum.paticik.com/read.php?2,5178563,5251192#msg-5251192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 "Tatar Ramazan" said: Esh said: Rasmon said: Esh said: Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı. Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun. aha noyandan kurs görmüş gelmiş, şimdi de böyle mi mevzuyu çevirecen... bak kardeşim senin 2 gündür adama yazdıkların ortada, üstüne normal zamanda da devamlı mesajlarında küfür ediyorsun ve hiçbir yaptırım almadan aynı alanda yazmaya devam ediyorsun görüyoruz. bu olayda da artık çifte standart kanıtlı belgeli meydana serildi. şu son kıvırmarlarınla inan iyice küçülüyorsun, daha da kaale alıp mesaj atmam sana zaten hadin selametle 2 gundur adama yazdiklarimi buraya yazar misin? Ne yazmisim kendisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 BonePART said: bu arada hayvan barınağı konusu burda http://forum.paticik.com/read.php?2,6714270,page=1 DynamicK said: Bagis kampanyasi bir sonraki karara kadar durdurulmustur. HAYTAP'a yaptigimiz yardima destek verenlere tesekkurler. Toplamda 450 lira bagis yapmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cons said: BonePART said: totemic said: benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı. ABİ Bİ MESAJ AT ADMİNLERE DYNAYA FELAN BÖLE BÖLE BEN 2004 TE BANLANMIŞTIM 10 sene olmuş açsanıza de yada geçen gün mesela bi aktivite yaptılar köpek yurduna 30 tl mi ne yollayınca açıyolardı yolla açtır kopek yurdu ne lan ailelero eniklerimi veriyo BonePART said: bu arada hayvan barınağı konusu burda http://forum.paticik.com/read.php?2,6714270,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Rasmon said: Esh said: Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum. Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı. Sansini denemek ister misin? Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda. Iki kere dusunun. internet üzerinden edilen hakaret, medya üzerinden edilmiş sayılıyor ve cezası var arkadaşlar. ortaya küfür edin. bir şey olmaz. ancak insanların şahıslarına, kurumlara, türkiye cumhuriyeti devleti'nin görevli memurlarına yöneticilerine vesaire yönelik hakaret etmeyin. Haberiniz olsun. Hea ortada bir hakaret yoksa ve karşı taraf sizin hakkınızda şikayette bulunmuşsa o zaman karakola gidip ifade verirsiniz sadece. Bir şey çıkmaz ondan. Bunu da Esh'e söylemiyorum sadece. Bazı elinin ağzının ayarı bozuk arkadaşlar var. Onlara söylüyorum hem de. Özellikle haziran olayları sırasında atılan mesajların arasında çokça falsolu örnekler var. Dikkatli olun hepiniz. Her başlık troll kaynıyor olsa bile güzel bir ortamı var bu forumun. Bozmayalım onu. Türk cyber spaceinde böyle niş ve güzel ortamlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 silinen mesajları açın psl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Liebe said: Marty said: battle star galactica yazmis belki battlestar galactica bg :( bsg 75 http://www.smartphonewallpaper.com/wallpapers/bsg_75-960x854.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ban yiyebilecek şeylere yapmaya tenezül etmeseniz hiç sorun olmayacak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mc_Lovin said: türkiye cumhuriyeti devleti'nin görevli memurlarına yöneticilerine vesaire yönelik hakaret etmeyin. şurdan yakarım herkesi akıllı olun. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çok yanlış kısaltmışlar yanlış banane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 pes etmek uzereydim. mclovin resimle tam vaktinde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yonetim olarak belli bir sisteminiz olsun, su "Burasi paticik, biz adalet var burada demedik" argumani en son 2009'lar da baymamis miydi ? Esh konusunda banlansin, banlanmasin banane, benim derdim Sequo ve Noyzura gibi igrenc adamlarlaydi ama "Esh ozur diledi artik banlanmasina gerek yok" cok anlamsiz, ozur diledi de hakaret ettigi adam banlanmasini istiyor mu, istemiyor mu, o onemli, Black-Ice banlanmasin ben kabul ettim ozru diyorsa zaten herkes susacaktir. Bence yonetim olarak yapmaniz gereken seyler var, mesela dram oluyor, guluyoruz, egleniyoruz diye tutulan Noyzura ve Sequo gibi, ortami aslinda cirkinlestiren, ergen, tavirli, hakareti, tehdidi hic eksik olmayan adamlarin onu, olaylar buyumeden kesilmeli. Bir baska konu birisi, bir baska uyeyi sikayet ediyor hakli olarak, baktin adam eski uye, uyardin ama tekrar sikayet geldi ve adam yine hakliysa ban artik kacinilmaz olmalidir, yoksa hakaret artik iyice karsilikli olmaya basliyor ve siz o sikayet eden adama "karsindaki burayi pisletti diye sen de pislettin yani hee" dediginiz de komik ve sacma oluyor birazcik. Son olarak mesela Sequoyu banladiniz, neden banlandi, benim babama serefsiz dedi diye mi baska hakaretler sebebiyle mi yoksa bana godos dedi diye mi, bunlari da aciklasaniz daha dogru olacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lol nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 moderasyondan memnunum. moderasyonu seviyorum. ancak mazuratım mesaj sildirme ile ilgili. bence atılan mesajların mülkiyeti atana ait olmalı ve istediğimizde silebilmeliyiz. yani belki efsane olmuş topikler için bir uygulama yapılabilir nedankoya yük olmazsa ama, düşünsenize yarın öbür gün nobel alıcam burada kuddusiyle olan atışmalarımı falan okuyan kraliyet ailesi para ödülümü iptal eder yahu. en azından mail yoluyla mesajları sildirebilmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hayır, sildireceğin mesajı atmasaydın adam olsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 girmeyin öyle tartışmalara, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aluriel said: hayır, sildireceğin mesajı atmasaydın adam olsaydın akıllı ol aklını alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mantıklı bişey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu kaydirmayin baska tarafa, moncici o yazdigini paticik.com a at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neyse paticiğe bi bağış yaparız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 moderasyon çok iyi.türkiye çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar