Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şikayet Kutusu

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Rasmon said:

Esh said:

Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum.

Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı.

Sansini denemek ister misin?
Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda.
Iki kere dusunun.

aha noyandan kurs görmüş gelmiş, şimdi de böyle mi mevzuyu çevirecen...
bak kardeşim senin 2 gündür adama yazdıkların ortada, üstüne normal zamanda da devamlı mesajlarında küfür ediyorsun ve hiçbir yaptırım almadan aynı alanda yazmaya devam ediyorsun görüyoruz. bu olayda da artık çifte standart kanıtlı belgeli meydana serildi.
şu son kıvırmarlarınla inan iyice küçülüyorsun, daha da kaale alıp mesaj atmam sana zaten hadin selametle
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Esh said:

Rasmon said:

Esh said:

Gulup eglenmis olmaniz , resmimi benden izin almadan degistirip dalga geciyor olmanizin hukuki baglamda suc teskil ettiginin farkinda degilsiniz saniyorum.

Hukuki olarak suç olayına girersek forum olayının altından kalkamayız Esh, o yüzden pek mantıklı bulmuyorum bu savunmanı.

Sosyal medyada sahsa edilen kifur hakaret ve bu tur asagilayici hareketler agir ceza kapsaminda.
Iki kere dusunun.

aha noyandan kurs görmüş gelmiş, şimdi de böyle mi mevzuyu çevirecen...
bak kardeşim senin 2 gündür adama yazdıkların ortada, üstüne normal zamanda da devamlı mesajlarında küfür ediyorsun ve hiçbir yaptırım almadan aynı alanda yazmaya devam ediyorsun görüyoruz. bu olayda da artık çifte standart kanıtlı belgeli meydana serildi.
şu son kıvırmarlarınla inan iyice küçülüyorsun, daha da kaale alıp mesaj atmam sana zaten hadin selametle

2 gundur adama yazdiklarimi buraya yazar misin? Ne yazmisim kendisine?
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

BonePART said:

totemic said:

benım demek istediğim kendi nickleriyle döndüler esh speys falan. diğerleri feyk ya da altlarıyla geldiler hep. kim ister ki 2004'te aldıgı hesabın banlanmasını ve 2013 model hesapla yazmayı? işte esh falan bu ayrıcılağa sahip oldu. ama diğerleri hep yeniden hesap almak zorunda kaldı.

ABİ Bİ MESAJ AT ADMİNLERE
DYNAYA FELAN
BÖLE BÖLE BEN 2004 TE BANLANMIŞTIM
10 sene olmuş
açsanıza de

yada geçen gün mesela bi aktivite yaptılar
köpek yurduna 30 tl mi ne yollayınca açıyolardı
yolla açtır
kopek yurdu ne lan ailelero eniklerimi veriyo

BonePART said:

bu arada hayvan barınağı konusu burda

http://forum.paticik.com/read.php?2,6714270,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Rasmon said:

Esh said:

Iki kere dusunun.

internet üzerinden edilen hakaret, medya üzerinden edilmiş sayılıyor ve cezası var arkadaşlar. ortaya küfür edin. bir şey olmaz. ancak insanların şahıslarına, kurumlara, türkiye cumhuriyeti devleti'nin görevli memurlarına yöneticilerine vesaire yönelik hakaret etmeyin. Haberiniz olsun. Hea ortada bir hakaret yoksa ve karşı taraf sizin hakkınızda şikayette bulunmuşsa o zaman karakola gidip ifade verirsiniz sadece. Bir şey çıkmaz ondan.

Bunu da Esh'e söylemiyorum sadece. Bazı elinin ağzının ayarı bozuk arkadaşlar var. Onlara söylüyorum hem de. Özellikle haziran olayları sırasında atılan mesajların arasında çokça falsolu örnekler var. Dikkatli olun hepiniz. Her başlık troll kaynıyor olsa bile güzel bir ortamı var bu forumun. Bozmayalım onu. Türk cyber spaceinde böyle niş ve güzel ortamlar yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yonetim olarak belli bir sisteminiz olsun, su "Burasi paticik, biz adalet var burada demedik" argumani en son 2009'lar da baymamis miydi ? Esh konusunda banlansin, banlanmasin banane, benim derdim Sequo ve Noyzura gibi igrenc adamlarlaydi ama "Esh ozur diledi artik banlanmasina gerek yok" cok anlamsiz, ozur diledi de hakaret ettigi adam banlanmasini istiyor mu, istemiyor mu, o onemli, Black-Ice banlanmasin ben kabul ettim ozru diyorsa zaten herkes susacaktir.

Bence yonetim olarak yapmaniz gereken seyler var, mesela dram oluyor, guluyoruz, egleniyoruz diye tutulan Noyzura ve Sequo gibi, ortami aslinda cirkinlestiren, ergen, tavirli, hakareti, tehdidi hic eksik olmayan adamlarin onu, olaylar buyumeden kesilmeli. Bir baska konu birisi, bir baska uyeyi sikayet ediyor hakli olarak, baktin adam eski uye, uyardin ama tekrar sikayet geldi ve adam yine hakliysa ban artik kacinilmaz olmalidir, yoksa hakaret artik iyice karsilikli olmaya basliyor ve siz o sikayet eden adama "karsindaki burayi pisletti diye sen de pislettin yani hee" dediginiz de komik ve sacma oluyor birazcik. Son olarak mesela Sequoyu banladiniz, neden banlandi, benim babama serefsiz dedi diye mi baska hakaretler sebebiyle mi yoksa bana godos dedi diye mi, bunlari da aciklasaniz daha dogru olacagini dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

moderasyondan memnunum. moderasyonu seviyorum.

ancak mazuratım mesaj sildirme ile ilgili. bence atılan mesajların mülkiyeti atana ait olmalı ve istediğimizde silebilmeliyiz. yani belki efsane olmuş topikler için bir uygulama yapılabilir nedankoya yük olmazsa ama, düşünsenize yarın öbür gün nobel alıcam burada kuddusiyle olan atışmalarımı falan okuyan kraliyet ailesi para ödülümü iptal eder yahu.

en azından mail yoluyla mesajları sildirebilmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...