GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi tartışmayın kahvaltıya gelin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fizban said: Bunu anlamak niye bu kadar zor? aradığın cevabı ilk satırda vermişsin birader fizban said: Ya biraz salaksiniz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: bingildak said: eski, demirbaş olmuş yeni gelen üyelere örnek olacak sitede kaliteyi taşıyacak adamlar muhabbete anne davet edip, isim soyad ifşa edip, açık bir şekilde kişileri tehdit ediyorsa (ki ben 40'ıncı sayfada falan okuymayı bıraktım, sabah bıraktığımda hala aynı kıvamda mesajlar vardı) benzeri davranışları başkaları yaptığında kimse yadırgamasın. çünkü bir adam yapıyor ve bu göz ardı ediliyorsa, diğerleri de bunu yapacaktır. O zaman hala buranın "demokratik ve eşit olmak zorunda" olan bir yer olduğunu düşünüyordur ki "öyle değil" dendi kaç kez. Neyin tartışması ki bu? "DEMOKRATİK OLUN LAN!" mı diyorsunuz? bingildak said: nasıl toplu olarak rahatsızlık veren adamlara karşı tek vücüt oluyorsa community, bu da olmuyor malesef abi utopik olarak neden düşünüyorsun ki? gerçek hayatta adalet 100% doğru mu işliyor veya herkesin mantık algısı kusursuz mu? bingildak said: nasıl toplu olarak rahatsızlık veren adamlara karşı tek vücüt oluyorsa community, ben şunun olduğuna inanıyorum. noyan ve sequo gibi adamların barındırılmamasının sebebi budur. community olarak tepki gösteriliyor adamlara çünkü çoğunluk huzursuz forumda yarattıkları etkiden, kalitesizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 para mı alıyoz lan yönetim için de ne kadar yetersiz bi argüman. vereyim aylık 300-400 bi yöneticiye o kadar önemliyse sdf, benim gibi 6-7 kişi verse ek gelir olur. işiniz değilse ücret almıyorsanız yapmayın o zaman, bize logout var da size yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: Gaboo said: adalet yok, faşizm, diktatörlük, rant vs. diye hükümeti eleştiren yöneticiler de var burda. bizi yönetmek üzere başımızda olan insanlar, onların bu "iş" ile iştigal ediyor olmaları // buranın ise "senin olmayı seçtiğin için olduğun bir forum" olduğu, istediğin zaman girmeme hakkının olması, gibi gerçekler var tabii abi senin de bu ülkeden gitme hakkın var, eleştirme o zaman hiç bir hükümeti yönetimi, beğenmediğin her yerden ayrıl git ? bu mu mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bingildak said: abi utopik olarak neden düşünüyorsun ki? gerçek hayatta adalet 100% doğru mu işliyor veya herkesin mantık algısı kusursuz mu? işte gerçek hayatta bile adalet %100 yokken burada gelip isyan etmenin mantığı yok. ayrıca giden adam geri gelebiliyorsa banlamanın da hiç bir anlamı yok. kurallarda "banlanan kişi gelirse ve anlaşılırsa yine banlanır" yazıyor hatırladığım, ama uygulamada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Zaten adminler forumda olmadigi icin sikintilarin dogdugunun farkinda olman gerekiyor ama sende o pirilti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: abi senin de bu ülkeden gitme hakkın var, eleştirme o zaman hiç bir hükümeti yönetimi, beğenmediğin her yerden ayrıl git ? bu mu mantık hak ok. imkan? zorundalık ile keyfiyeti karıştırma. gidebilsem dakka durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi kavga etmeyin, gelin soğudu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: para mı alıyoz lan yönetim için de ne kadar yetersiz bi argüman. vereyim aylık 300-400 bi yöneticiye o kadar önemliyse sdf, benim gibi 6-7 kişi verse ek gelir olur. işiniz değilse ücret almıyorsanız yapmayın o zaman, bize logout var da size yok mu abi site onların? sadklsdjlksa dediğine bak. en son biri "sanane" diyecek orada bitecek diyalog lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: Gaboo said: abi senin de bu ülkeden gitme hakkın var, eleştirme o zaman hiç bir hükümeti yönetimi, beğenmediğin her yerden ayrıl git ? bu mu mantık hak ok. imkan? zorundalık ile keyfiyeti karıştırma. gidebilsem dakka durmam örnek olarak verdim, sadece ülkeyi terk etme olarak bakma, her ortam için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gaboo nun argumanlarini okurken gozlerim japon karakterler gibi acildi kocaman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,6778478,6778510#msg-6778510 ben şu konuyu açtım dite banlanmıştım başka da itirazım yok bir de futbol bölümünde çok haksızlık yapıldı şimdi zegna uğramıyor herkes rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ortamdan memnun değilsem durmam ben gaboo. senin gibi ortamı değiştirmeye kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kavurma said: sonuç olarak, millete "amınıza koyayım, yavşak, göt" tarzında hitap edebilmemiz için kaç yılı doldurmamız lazım? buna cevap verebilen bir yönetici çıkarsa güzel olurdu :) İnceden sezmiş, hissettirmeden dokunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ya bi dakka soyle yapalim. Ben kendimi banliyim, benimle birlikte beni tasakoglanina cevirmeye calisanlari da yanimda gotureyim. Uygun mudur herkes icin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: Gaboo said: para mı alıyoz lan yönetim için de ne kadar yetersiz bi argüman. vereyim aylık 300-400 bi yöneticiye o kadar önemliyse sdf, benim gibi 6-7 kişi verse ek gelir olur. işiniz değilse ücret almıyorsanız yapmayın o zaman, bize logout var da size yok mu abi site onların? sadklsdjlksa dediğine bak. en son biri "sanane" diyecek orada bitecek diyalog lol kafa yapınızı değiştirin biraz. site bizim saane bilader mantığı varsa üyelik neden açık, forum neden var, hayır cidden böyle bir düşünce varsa sana ne demelerine gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yaverizm yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben verdim ona cevap. O soruyu soruyosan 250 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: üyelik neden açık, forum neden var, yöneticiyim misal. şu sorularına "sana ne" desem karşı argümanın ne? giderim mi? git? anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: Gaboo said: üyelik neden açık, forum neden var, yöneticiyim misal. şu sorularına "sana ne" desem karşı argümanın ne? giderim mi? git? anladın? okudugundan bir şey çıkarma potansiyeli var sende bak mesela. sevdim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 para ödeyip hizmet aldığınız bir yer değil burası. hatta adı duyulmasın diye "forum siteleri" yarışmalarında linklenmesin vs dendi. kendi halinde bir yer paticik. beğendiğiniz sürece kalın, beğenmiyorsanız da gidin abi zorlayan yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: okudugundan bir şey çıkarma potansiyeli var sende bak mesela. sevdim seni. sende de olsa süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Çok butthurt var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar