Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kavurma said: GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA annesine küfür etmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çıkışa davet edilecek birileri birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 adam paticik adından turuncu foruma sinirleniyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kavurma said: GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA olm ofisteyken az bakayım dedim. NOLUYOZ AMK diye kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İşte benim dediğim de buydu. Adam diyor ki "ananı online muhabbete davet edelim mi". Bunu normal bir ortamda herkes chatte gülüp eğleşirken söylesen eyvallah da, kavganın ortasında söylersen bu Türkiye'nin % 75'inde cinayet sebebidir. Kalkıp da "yok ben küfür etmedim, sevgili teyzeciğimi bu güzel mubattet ortamında görmek istedim" demesin. Ben birine "bacını bu akşam bize yatıya gönder" desem ne olur acaba? Ya da Esh'e soralım o lafı ettiğin kişi senin cümleni sana yöneltmiş olsa "annneee seni muhabbete çağırıyorlar" mı dersin. Karşındaki adam sabırlı, yöneticiler de baya baya genişmiş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence Esh yaverden falan çok sequonun banlanmasına rage açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh, ferrari mi yoksa paticik mi? karar ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Adama yaver dedim diye tatili mahvolmuş. Hani ben annesine laf etsem atlayıp izmire gelecek. Nasıl bir içte kalmışlık varsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gondar adeta tek osuruğuyla bütün kalabılığı dağıtan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: bingildak said: Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? Bisey olmuyo abi, davet bizden, gelip gelmemesi annesinden Bunlar nedir ya çekmek zorunda mı bu kadar forum üyesi bu pisliği, normal zamanda da sürekli küfürlü yazıyor forumda ve bişey olmuyor, bu nedir artık???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ferrarisini satan bilge diye genel müdürlerin daha düşük pozisyondaki elemanlarına önerdikleri boktan bir kitap geldi aklıma. okumayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Buyursun gelsin diyorum ben de, madem bu kadar cinayete merakli insanlar. Yaptigi eylemin sonucunu dusunecek insan, "forum yea, ismi de paticik, ibne dolu nasilsa" demeyecek. Hayir sahsina hakaret edilen benim burada, kusurlu yine ben oluyorum, nasil bir mantik bu? Ustune de dedim gulduk eglendik yeter diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 elesso said: adam paticik adından turuncu foruma sinirleniyo asdf yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 totemic said: Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, insanları hakaret ediyor diye eleştiriyorsunuz sonra kendiniz aynısını yapıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. hakaret ediyo diye elestirmiyorum ki. kufur edersen malak gibi, banlanir oturursun yerine. daha dogrusu olmasi gereken bu. kendini tutamiyosan basarsin log out. ya da gelip gelip yine kufur edersin. bence hic problem yok. ben okuyorum gulup egleniyorum ama hem kufur edip hem de ondan sonra kendini boyle savunmaya kalkarsan onu elestiririm. adami tehdit edip normal biseymis gibi gostermeye calisirsan, onu da gectim sanki karsindaki insanlar 5 yasinda cocukmus gibi aptal yerine koyup "hayat boyle, bakin ben dikkat diyorum, tehdit ettigim falan yok" dersen elestiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya adam zaten haksız ama bizimde insan yerine koyayım falan demekle de çok ilerleyebileceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 eshin durumu şuna döndü ya http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/punch-old-woman.gif not ESH BUNA GÜLECEKSİN!!! KOMİK BU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tamamda spoluk bi durum yokki adam gülüyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 adamın adı Yavercik kalıcak yalnız bundan sonra. asdfdshhjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yavercik diye title verilsin bari banlanmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ban değil de yavercik title i verilse cok gaddar olur varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi internet üzerinden tanımadığım adamı hadi ben göze alıp alaya aldım. Şimdi yapabileceklerin: -log out yapabilirsin. -bana öm atar rica edersin/uyarırsın. -yönetime mail atarsın. -gelip dalga geçilmeni engelleyecek şekilde alaya alabilirsin. -hiçbir demezsin olay unutulur. -gelir topic içinden kendini savunursun. biz de adamdan para istemediğini bir çıkar için buluşmadığını biliyoruz sonuçta. -bütün postlarımı şikayet edersin. daha birsürü şey var. tabi ki yapmak zorunda değilsin. sen ne yaptın: -anneme küfür ettin. bunun öle geri vitesi falan yok. anneni dahil edelim demek ne anlama geliyor biliyoruz. -sinirden elin ayağın titredi. -yaptığın yanlışı yüzüne vurduklarında küfür etmedim dedin. -önce tehdit ettim, sonra etmedim, ama sonra belki etmiş olabilirim dedin. -adımı soyadımı ifşa ettin ki bir uyarı hakkını anneme ettiğin küfürde kullandığını düşünürsek ikinci hatan olduğundan banlanman gerekiyor. neyse sonuç olarak ben şuna karar kıldım yaver; sen olmamışsın. hiç ettiğin küfürleri meşru göstermeye çalışma. kişiliğe hakaretmiş falan lol. adını bilmem sanını bilmem. fotonu foruma koyan adam senden izin aldı mı önce bunu sorgula. bu foruma resim koymak yine bu forumda o fotonun bir yerlerde istenildiği gibi kötü niyetliler tarafından kullanılabileceğini bilmektir. otel sahibi olmuşsun ama içindeki yaverlikten kurtulamamışsın ki biri sana yaver dedi diye 2 günlük tatilin zehir olacak şekilde sinirlenebiliyorsun. şuan gelip beni gelip öldürsen ya da dövdürsen de bunu yine yaverliğinden yapmış olacaksın bence en acınılası tarafı da bu olayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Saçmalamayın ya, bunca küfürden tehditten sonra banlanmayacaksa biz de bilelim ona göre rahat yazalım biz de. 2 gün sonra da noyzara denen döner gelir zaten, Fizbanın tırpanını özler olduk yeminlen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 burdan atıp tutmak ne kolay lan. varsa şeklin gidersin burdan ıgıbıgı yapana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15255_538967779465812_144553971_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yaver kelimesini düşündükçe gülüyorum. Bana bu olayın getirisi bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar