Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

aente said:

Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani.

hmm fiyati yanlis hatirliyormusum demek ki. pepsi kampayasi da 1lt pepsi kola kapagi altinda cikan kodu girip 20 tl indirim kazaniyorsun. diablo 3 ros keyleri global, ben us keyini eu hesabima ekledim hatta hic bir problem yok istersen rusyadan al.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani.

"Aral'dan gelen mail" said:

Satış Destek (Aral Game)
18.Mar 11:12

Merhaba,

Ön siparişler çıkış tarihinden 1 gün önce kargoya teslim edilmektedir.

İyi günler dileriz.

Bugün kargoya verilmiştir diye umut ediyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vendy said:

aente said:

"Aral'dan gelen mail" said:

Satış Destek (Aral Game)
18.Mar 11:12

Merhaba,

Ön siparişler çıkış tarihinden 1 gün önce kargoya teslim edilmektedir.

İyi günler dileriz.

Bugün kargoya verilmiştir diye umut ediyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz.
Şimdi baktım hazırlanıyor diyor hala.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

us battle netten aldım kendime gift yaptım 1 dk surmedı eu hesabıma keyi girmem... macera aramayın.. 39 dolar iyi fiyat.. ohyş kanat...

Bende Battle net den preorder yaptım. Ve Acount içinde, Diablo kısmında upgrade yazıyor. Fakat key bilgisi gelmedi?
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi.

Abi en güzeli böyleymiş Global galiba bir de oyun sıkıntı çıkmazddiyorlar var mı bunun garantisi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Battlenet acountumdan girip upgrade yaptım ve succes yazdı. Diablo da upgrade olduğu belirdi. Ya oyun içi mailime bakmam gerekiyor yada battlenet hesabımın olduğu mail adresine mi bakmam gerekiyor key bulmak için. Diablo Blizzarda launcher de redemcode yazıyor oraya mı gireceğim key bulursam mail de?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...