aente Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 şu an g2a'dan daha ucuz bir yer var mı hem de güvenilir olan? ayrıca bugün alırsam pre orderla gelen herhangi bir boosttur hediyedir vs varsa faydalanabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gameholds'dan 36,8'e aldım ben, 25'inden önce göndereceğiz demişler ama bakalım yarın gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aral ucuzu satiyordu sanirim pepsi kampanyasi ile falan 65 lira mi neydi? pre order bonusu olarak imperius wings of valor veriyorlar iste suresi sanirim martin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Sam said: gameholds'dan 36,8'e aldım ben, 25'inden önce göndereceğiz demişler ama bakalım yarın gelecek mi. Gameholds'dan alınan EU hesabıyla kullanılabiliyor mu, patlamayalım da 2 gün sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 net'teki araştırmamda bütün ros key'lerin global olduğu yönünde yazılar gördüm, "bu key sadece şurada geçerlidir" gibi bir yazı da hiç görmedim. bana gelip denemeden garanti veremem ama elbette. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 abi aralda 88 tl ye geliyor galiba niye yurtdışı abanıyoruz? oyuna anında girebilmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 vatanda 91 tl gaza gelip alsam mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pepsi key kullanınca 20 TL düşüyormuş 100 tl nin üzerinde alışveriş yaparsan 88e geliyor. galiba ben ordan alcam gibi ama bi türlü bulamadım pepsi key ve gidip alasım da yok açıkçası auehua var mı pepsi key gönderebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 applev0dka said: vatanda 91 tl gaza gelip alsam mi ya vatan iyiymiş ya ben burdan alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 siteyi yeniledi vatan bir garip olmuş. eskiden ön sipariş diyordu. şimdi sokta yok diyor sanırım, bir ay bekletmesinler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aente said: Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani. hmm fiyati yanlis hatirliyormusum demek ki. pepsi kampayasi da 1lt pepsi kola kapagi altinda cikan kodu girip 20 tl indirim kazaniyorsun. diablo 3 ros keyleri global, ben us keyini eu hesabima ekledim hatta hic bir problem yok istersen rusyadan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Blizz varken sacma sapan yerden aldim tobe tobe.. Beklede gelsin simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard bayadır bütün wow alışverişimi buradan yapıyorum , hiç sıkıntı yaşamadım. yarın öğlene kadar keylerin dağıtımını gerçekleştireceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sanalsaray'ın siteymiş, iyi ben de aldım o zaman bunlardan, release'den önce kesin tesilm ederiz dediler. aral b.k yesin bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aente said: Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani. "Aral'dan gelen mail" said: Satış Destek (Aral Game) 18.Mar 11:12 Merhaba, Ön siparişler çıkış tarihinden 1 gün önce kargoya teslim edilmektedir. İyi günler dileriz. Bugün kargoya verilmiştir diye umut ediyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pazar günü çalışmıyordur ki hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 us battle netten aldım kendime gift yaptım 1 dk surmedı eu hesabıma keyi girmem... macera aramayın.. 39 dolar iyi fiyat.. ohyş kanat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Vendy said: aente said: Oyuna anında girmek bir de sitesinde 108 tl yazıyor Aral'ın ekstra indirimi nasıl ayarlıyoruz ki, hoş ben Aral'ın göndereceği kargoya güvenmem yani. "Aral'dan gelen mail" said: Satış Destek (Aral Game) 18.Mar 11:12 Merhaba, Ön siparişler çıkış tarihinden 1 gün önce kargoya teslim edilmektedir. İyi günler dileriz. Bugün kargoya verilmiştir diye umut ediyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz.Şimdi baktım hazırlanıyor diyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: us battle netten aldım kendime gift yaptım 1 dk surmedı eu hesabıma keyi girmem... macera aramayın.. 39 dolar iyi fiyat.. ohyş kanat... Bende Battle net den preorder yaptım. Ve Acount içinde, Diablo kısmında upgrade yazıyor. Fakat key bilgisi gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 su durmaplay hakkında internetten okuduklarım çok iç açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 totemic said: ustan alırken gift yaptın mı mailine? ben us'tan fake hesap ile eu hesabımın baglı oldugu maile gift yaptım (hatta eski mailime atmısım) key geldi ordan eu hsesabında keyi girerek aktif ettim. oyun içinde kanat hemen geldi. Abi en güzeli böyleymiş Global galiba bir de oyun sıkıntı çıkmazddiyorlar var mı bunun garantisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben aldım 1 dakika sürmedi oyun içinde kanatlar geldi. sorun yok. hatta mailimi güncellemiştim gift olarak bir önceki mailime atmısım sonradan farkettim ama key geldi ve kodu girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Battlenet acountumdan girip upgrade yaptım ve succes yazdı. Diablo da upgrade olduğu belirdi. Ya oyun içi mailime bakmam gerekiyor yada battlenet hesabımın olduğu mail adresine mi bakmam gerekiyor key bulmak için. Diablo Blizzarda launcher de redemcode yazıyor oraya mı gireceğim key bulursam mail de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar