Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 utorrent'in yeni sürümlerinde hep bi reklam meklam başladı, eski laytveyt utorrent kalmadı gibime geliyor. var mı sizlerin kullandığı değişik değişik clientlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 reklam kapanabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.wikihow.com/Remove-Sponsored-Ads-from-uTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Hala en hafif ve rahat bence, açılıp kapanıyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Desqpio said: http://www.wikihow.com/Remove-Sponsored-Ads-from-uTorrent güzelmiş bu eyvo bi de 3 r kullanmışım başlıkta niye kimse yüzüme vurmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben client'ta o işe yaramadı hala ad var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 utorrent'in alternatifini aramaya kalkarsan hayatın boyunca pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tixati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Güzelmiş (tu) ad kaldırma olayına guzelmis dedim, yıllardır utorrent kullanıyorum, ad olsa da vazgecmezdim zaten ama eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 utorrent 2.2.1, üst sürümler malware adware hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bendeki 3.3 müş ama hala ilk günkü performansından ödün vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Silphatos said: utorrent 2.2.1, üst sürümler malware adware hedehodo this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 performans tamamen tracker ve senin bağlantınla alakalı zaten client ne kadar etkileyecek ama 2.2.1'den sonra reklamla doldurdular programı, son temiz sürüm bu ve magnet falan da destekliyo yani eksik bi yanı yok öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: tixati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 En iyisi Transmission aslinda ama siz Windows'culara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Silphatos said: utorrent 2.2.1, üst sürümler malware adware hedehodo +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: tixati şunu topici açmadan önce bulmuştum gugıl aramasında, sen kullanıyo musun? Silphatos said: utorrent 2.2.1, üst sürümler malware adware hedehodo hah işte şu ayarda bişey soruyodum, bulayım bi yerden o sürümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ehuh old utorrent versions diye aratınca 2. sırada 2.2.1'i verdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 windows'da tixati, otekilerde transmission kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bazen utorrent i sadece tetris için açıyorum. Zaten bir kere bile warez indirmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 utorrent değil µtorrent... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GERGE said: windows'da tixati, otekilerde transmission kullaniyorum ben. tixati deniyorum şimdi daha bi güzel gibi geldi ya, özellikle lightweight olma konusunda çok thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://sourceforge.net/projects/portableapps/files/uTorrent%20Portable/Additional%20Versions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Saeros said: utorrent'in yeni sürümlerinde hep bi reklam meklam başladı, eski laytveyt utorrent kalmadı gibime geliyor. var mı sizlerin kullandığı değişik değişik clientlar tartısmasız mediaget var içinde torrent arama motoruda var oradan torrenti aratıp direk bilgisayarımıza indirme gereği duymadan oradan indirebiliyoruz filmi, oyunu , programı...Geçen yaz 1 tb kota yaptıgım dogrudur MediaGet sayesinde turkce dil desteğide cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 heh yüklemiyor diyoda yüklüyor o malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar