katliamci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evet #tarot kartlarım ile yaptığım Level-Up çalışmam karşılığında kabul ettiğim şeylerin listesi : - Spurilina (Hap veya toz olarak bol bol ) - Vegan şampuan , sabun , temizlik malzemeleri , organik hindistan cevizi yağı - Taksim civarı spor salonu üyeliği - Nike Vomero ya da nx turbo spor ayakkabı. (43) - Termal taytlar , Bodysuit ya da kırmızı siyah eşofman . - Özel yapım bir bel çantasına ihtiyacım var. Tarot kartlarım ve sihirli bazı malzemelerimi koymak için özel gözleri olan.Siyah-kırmızı-beyaz-mor renklerin harika bir kombinasyonu. - Her türlü özel yapım paltolon ve kıyafetler de harika olur. Winter is coming üşümüyeyim. Kıyafetlerimin çoğu artık benim evim olmayan yerlerde kaldı. - Anime ve oyun Action Figure'leri de kabul ediyorum hoşuma giden şeyleri - Lego ! Bol bol kilolarca ya da setler halinde lego kabul ediyorum. - Playstation 2 harika olur. Mümkünse multi-tap ve 4 kol ile birlikte. Bleach Blade Battlers 2 oynamak için herşey ;D - Ps2 bağlamak için televizyon. lcd olması harika olur mümkünse hdmi girişi de olsun. - Elinizde ne işinize yaradığını bilmediğiniz ama bir takım acayipleri olduğunu hissettiğiniz her türlü ilginç obje de olabilir - Boxer dergisi İskambil kart destesi. İki deste verdiler ve sanırım benim işime yarayacak olan ikinci çıkarttıkları deste ama ikisi birden olursa harika olur. - Mazda Rx-7 - Ganja - Teraslı bir Çatı Dublexi bu çalışmalarımı daha rahat bir ortamda yapabilmem güzel olur. - Güzel ve kocaman chillum ya da bong veya başka ilginç pipolar ;D - Buharlı sebze pişirme Makinesi - Kilolarca ceviz, fındık , fıstık (antep) , zeytin (tuzsuz, yağsız , organik) böyle faydalı şeyler işte. - Midi klavye/controller - LCD/HD monitör (evet ikinci monitörüm izmirde kaldı. En azından 2 ekran birden bilgisayar kullanmak çok rahat) - Dodge Lancer 1962 (wagon) - Tabut - Bir metreden büyük ve az güneştede yaşayabilecek büyük ve güzel rahat saksılı bitkiler. - Kitap : Codex seraphinianus (mümkünse çift cild set) - Ve tabikide en sevdiğim kahvaltılık Special K . Badem sütü veya çikulatalı soya sütü ile harika gidiyor dubstep eşliğinde ;D - Ayrıca benim hizmetim karşılığı bana yetenekleriniz ya da işiniz doğrultusun sunabileceğiniz hizmetler var eğer işime yarayabilecek birşey ise seve seve kabul edebiliyorum - Ve bana en zor zamanlarımda çok fazla yardımı olan dostum $€¢£¥₩₪฿₫₴₹ 'dan da bol miktarda kabul ediyorum ;D Hayallerimi gerçek kılabilmem ve Level-Up Akademy'nin hızla aktif olması için bol bol dostum $€¢£¥₩₪฿₫₴₹ ile çalışmam gerekiyor ;D herşeyin hayrına büyük hayallerim ve projelerim var anlayışınız için teşekkür ederim said: sihirli bazı malzemelerimi koymak için said: sihirli bazı malzemelerim said: sihirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ne bu, noyan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 first! tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 u..........u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 illegal örgütler kendi geliştirdikleri şifreli mesajlar ile site üzerinden haberleşiyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu forumda kaç insanın sihirli malzemeleri var abi yapmayın asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 YA ADAM RX7 KABUL EDIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 boşa okuyoruz/okuduk biz ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 topicin kişisel'de açılmamış olduğunu farkettiğim an http://i.imgur.com/nRXF6Mc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hadi yönetim bizi hiç yorma bu sefer. vur gelişine şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 noyan>sequo noyan hayvan gibi zengin biri ama paralılıktan fakir rpsinin dibine vurmuş bir insandır yurtdısında 250ye yakın holdingin tek sahibi yıllık cirosu 4 milyar dolar üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 imamizer said: hadi yönetim bizi hiç yorma bu sefer. vur gelişine şunun. noyan değil ki alıntı yapmış ama alıntı yapmayı bilmediği için banlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Üzülüyorum ben bu cocuğa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 katliamci said: boşa okuyoruz/okuduk biz ya cidden ya hadi diyelim bu herif bilinçsiz bir öküz ve cidden inanıyor yaptığı saçmalıklara. ulan ama hangi gerizekalı gidip buna iki kart çevirsin diye bilmemne üyeliği filan verecek? cinli minli bir şeyler yapsa hadi halk bilinçsiz gider dicem ama level-up filan diyor dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şööle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Saeros said: imamizer said: hadi yönetim bizi hiç yorma bu sefer. vur gelişine şunun. noyan değil ki alıntı yapmış ama alıntı yapmayı bilmediği için banlanabilir ay ben katliamcıyı noyan sandım bi an. özür dilerim katliamcı. nickini beğendiğim nadir adamlardansın. dur o zaman ben üşenmezsem birazdan facebooktan harraslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tarotla bunlari kabul ettiysen 66 oynayip yenilince gotu verirsin oracikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sihirli malzemeleri focuslamak için gelmiştim. adam ilk posttan yapmıs ya lan :( nothing to do here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lan adamı summonlamayın gelecek tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 okuyan varsa özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu kadar gerizekalı birşeyi okumak eğlenceli lan az gerizekalı olsa okunmaz ama bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 noyan tarot bakma karşılığında temel ihtiyaçlarımı karşılayın temalı msj atmış feyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar