razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://i.imgur.com/T8h98MB.jpg baya eğlenceli duruyor, ekip de efsane. http://www.youtube.com/watch?v=1Fg5iWmQjwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hep aynı wes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 İzleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pastel pastel filmler dot com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 10-15 tane unlu var orda, nasil bi cast bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 muhtemelen wesin insanlar üzerinde hayranlık bırakan bir tavrı/duruşu var, bir oynayanı diğer bir filminde illa ki görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 poster gene wes anderson diye bagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 heyecanla bekliyoruz. yine epik bi wes filmi olacak gibi, kadroya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Marl0_on said: muhtemelen wesin insanlar üzerinde hayranlık bırakan bir tavrı/duruşu var, bir oynayanı diğer bir filminde illa ki görüyorsunuz. adamlar para karşılığında oynuyor, biliyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 he, zaten yönetmen parasını basıp ARTİZ pazarından oyuncuları alıyor, sırtlarındaki anahtarı kurup, salıyor film setine de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Tek bir filmini izlememisim adamin buna kismet bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 eldar said: Marl0_on said: muhtemelen wesin insanlar üzerinde hayranlık bırakan bir tavrı/duruşu var, bir oynayanı diğer bir filminde illa ki görüyorsunuz. adamlar para karşılığında oynuyor, biliyorsun di mi? böyle dalga geçmiştim ama Bill Murray, Wes Anderson'ın ikinci filmi Rushmore'da 9000 dolara oynamış. O da sendikanın zorunlu alt sınırı olduğundan. Hatta prodüksiyon şirketi bir helikopter çekimi sahnesine para vermeyi reddedince 25000 dolarlık çek yazmış, Anderson da o çeki hiç bozdurmamış, çerçeveletip duvarına asmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SDshPwbNNSQ trailer bile mest etmeye yetiyor ya, jude law falan da varmış ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Gelmiyor mu bu film daha yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Muazzam olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 beklentilerimi çok büyük tutup gitmiştim karşılamadı tam olarak ama güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ya herkes çok heyecanlı bu film için, ben de ne zaman biri bahsetse fragmanları açıp tekrar izliyorum her seferinde çok bayık gözüküyor. Tinker, Tailor, Soldier, Spy için mesela çok heyecanlıydım o da çok bayık çıkmıştı. Sanki bu da öyle olacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 baya baya iyi film, masalsı bir hikaye akışı var ama sunum inanılmaz. karakterler birbirlerinden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yönetmenin diğer filmleri arasındaki tek bildiğim The Royal Tenenbaums'da da çok sıkılmıştım mesela izlerken, benim ki galiba zevk meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bunda sikilmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 razzRaziel said: baya baya iyi film, masalsı bir hikaye akışı var ama sunum inanılmaz. karakterler birbirlerinden güzel. +1 herif film nasıl çekilir nasıl hikaye anlatılır 101 dersi vermiş. mission impossibleda tom cruiseun 549754. kez uçup kaçarak random karıları götürmesinden sonra, 300deki cgi ve efekt basılmış savaş sahnelerini izledikten sonra salondan çıkışta ABİ NE GÜZEL FİLMDİ diyen insanlardansanız torrente düşünce bile indirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ben biraz daha Die Hard 3 ağırlıklı Die Hard serisi (5 hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Film çok keyifliydi off. Her karesinden keyif aldım. Sevilmemesi için bir neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Bence film orta karar, güzel ama etkileyici değil. Şeklen iyi, içerik olarak boş. Stefan zweig'den esinlendim demiş, onu hiç anlamadım. Herhalde benim okumadığım eserlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Filmi seyredince kafama şu takıldı: Otelin sahibi olan yaşlı adam aslında Zero değil de kendini Zero olarak tanıtan Gustave mıydı? Böyle düşünmemin sebepleri: 1- Zaman. Filmin en başında yazarın yaşlı olduğu tarih 1985, buna göre genç olduğu tarihin 60lar olması lazım(filmde dikkat etmedim ama Wikipedia'da 1968 yazıyor). Olayların geçtiği tarih ise 1932. 15-18 yaşları arasında görünen Zero 36 senede o kadar yaşlanmış olamaz. 2- Her ne kadar Gustave direnmiş olsa da, SS benzeri askerler asıl Zeroyu öldürmek istiyorlar. Gustave'ı direndiği için öldürseler bile Zeroyu öldürmemeleri mantıklı değil. 3- Yaşlı adamın ten rengi Zeroya göre çok açık. Konuşması da aynen Gustave'ınki gibi rafine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar