Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dun geceki parti guzeldi 1 kisi daha bulursak 5 kisi daha iyi olur genelde kalan tekler mal oluyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sanssizsansli said: evet abi, herifler oynamadığım halde hearthstone oyununu sebep gösterip hile yapmışsın diyip banladılar. ne mail ne telefon konuşması çare olmadı. nuh diyip peygamber demiyo ipneler. ben de yeni account açtım. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oynayan varsa oyundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sanssizsansli said: evet abi, herifler oynamadığım halde hearthstone oyununu sebep gösterip hile yapmışsın diyip banladılar. ne mail ne telefon konuşması çare olmadı. nuh diyip peygamber demiyo ipneler. ben de yeni account açtım. nasıl bir sebep bu anlayamadım, ne alakası var hs ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=G0Eg_V5peOw ahahah http://www.youtube.com/watch?v=rz0owFn1Vq0 http://www.youtube.com/watch?v=7k0fQZYzKh0 ahahah çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 overwatch de gidiyor oraya cevaben yazdım da buraya yazayım iyice derail oldu orası çünkü: HOTS un şöyle bi faydası oalcak ama ilk defa moba türünü oynayacaklara dotaya gelmeden önce hots oyna bi sisteme alış sonra dota ya gelirsin diye bir zemin olacak. orada mevzuyu az biraz öğrenip sorna dotaya gelirler birden zora girmezler smiling smiley ^^ hots böyle bişey işte. hatta iyi abi oynasınlar dota oynayamayanlar yetemeyenler hots u sonra bizim maçları mahfediyorlar dota da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 iki threadde ne ağladı plebler ya ahah gidin lol oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kaelthasa şu pyroblastı koyan adama çok kırgınım phoenix açık ara daha iyi, overall daha çok damage yapıyor, cdı daha düşük, instant zaten teamfightda 2 saniye hiçbişey yapmadan enemynin rangeında durmak bir kere flawed bişey zaten ama birini one-shotlamak, ateş topu giderken kaçışını seyretmek, disengage yapan adama son anda ateş topunu fırlatmak kadar zevkli bişey yok http://www.haber53.com/resimler/galeri/630/39841.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 pyro ıcad edıldıgı gunden berı aynı hıssı verıyor ya kalvas gıbı bısı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 lel v3 geldi ama bu sefer kısa. ibretlik. http://www.youtube.com/watch?v=IvEzJ48aGOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=wLab8jnqxJA http://i.imgur.com/tFZ0gng.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Oha kanal çogiyi, subbed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 geçen bi murky çok pis ezber bozdu ya. free olsun da deneyip alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 benım murkyı hıc ızlemeyın o zaman ölürsünüz zevkten. net oyunun en zevkli herosu murky ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Murky baya OP ya. Kanal hakkaten güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 GokTuRK said: overwatch de gidiyor oraya cevaben yazdım da buraya yazayım iyice derail oldu orası çünkü: HOTS un şöyle bi faydası oalcak ama ilk defa moba türünü oynayacaklara dotaya gelmeden önce hots oyna bi sisteme alış sonra dota ya gelirsin diye bir zemin olacak. orada mevzuyu az biraz öğrenip sorna dotaya gelirler birden zora girmezler smiling smiley ^^ hots böyle bişey işte. hatta iyi abi oynasınlar dota oynayamayanlar yetemeyenler hots u sonra bizim maçları mahfediyorlar dota da. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Dota derken? LoL demek istedin heralde ? Bu arada hala lv 40 beta portreleri gelmemiş hani release ile gelecekdi buglananlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Evet Murky acayip OP, videoyu izledim daha bir ikna oldum. Heroic ile 1 kişi alıyor, nasıl böyle bir heroya izin veriyorlar inanamıyorum, mutlaka nerf'lenmesi lazım. Bütün herolar heroic ile 1 kişi öldürürse nasıl oynayacağız bu oyunu, herkes Murky seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Regalya said: Dota derken? LoL demek istedin heralde ? Bu arada hala lv 40 beta portreleri gelmemiş hani release ile gelecekdi buglananlar ? Benim ve arkadaşlarımdan eksik olanların geldi. Closed Beta bitmeden 40 olman gerekiyor diye biliyorum. Hala gelmediyse ve Closed Beta'da 40 olduysan ticket aç diyeceğim de Blizz support evlere şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 3-5 ay oldu bi ticket açayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 . DeviantSun said: Regalya said: Dota derken? LoL demek istedin heralde ? Bu arada hala lv 40 beta portreleri gelmemiş hani release ile gelecekdi buglananlar ? Benim ve arkadaşlarımdan eksik olanların geldi. Closed Beta bitmeden 40 olman gerekiyor diye biliyorum. Hala gelmediyse ve Closed Beta'da 40 olduysan ticket aç diyeceğim de Blizz support evlere şenlik. Ben support'dan memnunum, Heroes of the Dorm'dan Azmodan portrait gelmemişti ticket açtım 4-5dk içinde döndüler hemen sağolsunlar. Halletttik. Ticket aç gönderirler sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 abv blizz yeni oyuna sokmuyor, bi releaseide duzgun yap be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 update mi yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Valla nın multishot gitmeyenler dövülüyor mu nedir. Turnuvayı izliyorum da hepsimi multishot gider arkadaş. Kötü yani multishot neden ısrar ediyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar