Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Videodaki oyuncuların mesela kesinlikle hero league ye girmemesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hero ligin yarısı böyle oyuncu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ben yazayım yine de belki utanıp girmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ya neyine utanacagiz :) Ben ve arkadaslarim daha once hic bir moba'yi oynamamistik ve suan oynarken cok egleniyorum onemli olan da bu. Konsept olarak da en kotu anlarimizi topladik, tam tersini de yapabilirdik cok kolay bir sekilde. Bu sefer bizi takiminize davet etmek isteyecektiniz? Ne degisti? Bizim acimizdan hic bir sey :) Hero league'de degiliz merak etmeyin, competitive oynamiyoruz henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Illidan'ın Turret ve Fort'ların arasından "Senin içiiin!" diye bağırıp atlaması priceless. Gönül isterdi ki "Leeeroooooy Jenkins!" diye bağırsın ama bu da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sereglin said: Ya neyine utanacagiz :) Ben ve arkadaslarim daha once hic bir moba'yi oynamamistik ve suan oynarken cok egleniyorum onemli olan da bu. Konsept olarak da en kotu anlarimizi topladik, tam tersini de yapabilirdik cok kolay bir sekilde. Bu sefer bizi takiminize davet etmek isteyecektiniz? Ne degisti? Bizim acimizdan hic bir sey :) Hero league'de degiliz merak etmeyin, competitive oynamiyoruz henüz. Konsept olarak en kötü anlarımız dediğin şey 1 oyunda 4-5 fail içeriyoruz. hani 1000 oyunda fail olunan oyunlar sçeilmemiş. 1 oyunda 4-5 fail var. Nexusa tümt akımın ölmesi nedir arkadaş. Hani takımın eliminate olması için düşmana gerek yok. Nexus yetiyor tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sequo kıl mısın? Adamlar ne güzel eğleniyor, amaç da bu değil mi zaten?? İstedikleri yere de girerler comp da atarlar, oyunu sinir harbi içinde oynamaktansa eğlenen adama her şey mübah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu oyunu oynamıyorum ama video eğlenceli olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 3 kule 1 tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Hahah baya egleniyosunuz gercekten, izlerken ben bile keyif aldim burda. Muthis olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 oyunu iyi oynadığın zanneden tiplerin herkesi ezmeye çalışmaları fix. moba oynamadım demiş adam 50 kere, yok oyun içinde 15 kere fail olurmuymuş. anasının karnından dolarlarla mobalarla doğmuş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sipeyskeyk said: Sequo kıl mısın? Adamlar ne güzel eğleniyor, amaç da bu değil mi zaten?? İstedikleri yere de girerler comp da atarlar, oyunu sinir harbi içinde oynamaktansa eğlenen adama her şey mübah. Aynen şu tamam solo que girince takımda 2 den fazla low skill varsa rage yapıyorum ama friend listten 1-2 kişiyle oynarken isterse 0 vs 40 kill olalım eğleniyorum acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Hahah çok güldüm izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi bu akşam 19-22 arası oynayabilirim herhalde. yalnız mouse kütük biliyosunuz. bugün yeni mouse gelirse harika olur ama. ha bu arada whatsap grubu kuracaksak ekleyin numaram 0536 2-3-7 4-7-9-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi sequoyla laf dalaşına mı giriyorsunuz, koyduğu kaslı olduğunu düşündüğü fotolarıyla paraleldir büyük ihtimalle adamın oyun oynayışı. hep şişirme ve fotoşop :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sanssizsansli said: abi bu akşam 19-22 arası oynayabilirim herhalde. yalnız mouse kütük biliyosunuz. bugün yeni mouse gelirse harika olur ama. ha bu arada whatsap grubu kuracaksak ekleyin numaram 0536 2-3-7 4-7-9-9 kuruyorum grup, haberleşmek isteyenler öm atabilir numaralarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kanala gir yaz bekle falan zor oluyor. Whatsapp ile daha kolay organize olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ezikler doluşmuş yine bişey demedim ben hero league ye girmesinler dedim. Sonra milleti sinir harbine sokacaklar. Bu arada 1000+ game'im var hots da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 adam hero league muhtarı, respect ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Millete ezik diyen de vücudunu photoshoplayıp çok kaslıyım diye foruma koyan adam, konuşturuyorsun adamı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ilk defa heroes league girdim, abi 93k heal yaptım ama takımın müthiş carrysi illidandan 3k fazla damage yapmışım. yok yani 500 de maç yapsa mal yine mal oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Attım öm olarak teli 7 ve sonrası pc deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 3 tower bilmemne sekansında çok boş sövmüşler yalnız o kadar tuhaf o kadar saçma bir initiate yapmışlar ki teamwipe olucağına en azından kuleler gitmiş ve iki kişi ayakta kalmış 2 level öndeyken kendi kendini chokepoint'e sok, malfurion en önde gidip kendi adamlarının altına root atsın, illidan arkasında 2 supportla ölmeyi becersin, diablo aşağı lane'e kadar adam kovalayıp ölsün, orda en akıllısı gazlowe sdf proluk hedelik önemli değil de, videoyu çekenin artis gibi konuşması, arkadan birinin OFFF : // EVT GRÇKTEN GZLOW : ((( yapması falan sereglin sen yeni arkadaşlar edin bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 lel zaten gazı ben veriyorum adamlara hadi hadi diye üstten tower kasıyorum :D abi çok egleniyoruz zaten, bazen oyun iyice geyiğe dönüyor hatta o kadar kötü oynamamıza rağmen oyunu veriyor karşı takım. ps: kol 38 gogus 121 lel bunu diğer kanala aktarıcaz. http://www.youtube.com/watch?v=4MYCgrtOmV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sequo said: 1 oyunda 4-5 fail var. lel. eglence burda zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar