Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Ya neyine utanacagiz :) Ben ve arkadaslarim daha once hic bir moba'yi oynamamistik ve suan oynarken cok egleniyorum onemli olan da bu.

Konsept olarak da en kotu anlarimizi topladik, tam tersini de yapabilirdik cok kolay bir sekilde. Bu sefer bizi takiminize davet etmek isteyecektiniz? Ne degisti? Bizim acimizdan hic bir sey :)

Hero league'de degiliz merak etmeyin, competitive oynamiyoruz henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Ya neyine utanacagiz :) Ben ve arkadaslarim daha once hic bir moba'yi oynamamistik ve suan oynarken cok egleniyorum onemli olan da bu.

Konsept olarak da en kotu anlarimizi topladik, tam tersini de yapabilirdik cok kolay bir sekilde. Bu sefer bizi takiminize davet etmek isteyecektiniz? Ne degisti? Bizim acimizdan hic bir sey :)

Hero league'de degiliz merak etmeyin, competitive oynamiyoruz henüz.

Konsept olarak en kötü anlarımız dediğin şey 1 oyunda 4-5 fail içeriyoruz.

hani 1000 oyunda fail olunan oyunlar sçeilmemiş.

1 oyunda 4-5 fail var.

Nexusa tümt akımın ölmesi nedir arkadaş. Hani takımın eliminate olması için düşmana gerek yok. Nexus yetiyor tek başına.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Sequo kıl mısın? Adamlar ne güzel eğleniyor, amaç da bu değil mi zaten?? İstedikleri yere de girerler comp da atarlar, oyunu sinir harbi içinde oynamaktansa eğlenen adama her şey mübah.

Aynen şu tamam solo que girince takımda 2 den fazla low skill varsa rage yapıyorum ama friend listten 1-2 kişiyle oynarken isterse 0 vs 40 kill olalım eğleniyorum acayip
Sosyal ağlarda paylaş

3 tower bilmemne sekansında çok boş sövmüşler yalnız

o kadar tuhaf o kadar saçma bir initiate yapmışlar ki teamwipe olucağına en azından kuleler gitmiş ve iki kişi ayakta kalmış

2 level öndeyken kendi kendini chokepoint'e sok, malfurion en önde gidip kendi adamlarının altına root atsın, illidan arkasında 2 supportla ölmeyi becersin, diablo aşağı lane'e kadar adam kovalayıp ölsün, orda en akıllısı gazlowe sdf

proluk hedelik önemli değil de, videoyu çekenin artis gibi konuşması, arkadan birinin OFFF : // EVT GRÇKTEN GZLOW : ((( yapması falan

sereglin sen yeni arkadaşlar edin bence :p
Sosyal ağlarda paylaş

lel

zaten gazı ben veriyorum adamlara hadi hadi diye üstten tower kasıyorum :D

abi çok egleniyoruz zaten, bazen oyun iyice geyiğe dönüyor hatta o kadar kötü oynamamıza rağmen oyunu veriyor karşı takım.

ps: kol 38 gogus 121 lel

bunu diğer kanala aktarıcaz.

http://www.youtube.com/watch?v=4MYCgrtOmV4
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...