Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Zealotone said: 0.29'daki kick ahahaha :)-D ona ben de her seferinde gülüyorum ya bir de HUUOAAHHHH diye sesin gelmesi vs. tekmeden sonra, videodaki ayrı bir muazzam şeyde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hatırladığımdan da kötüymüş amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abiii ahsdgaskdasdjla of çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ABİ SDLFKHJBNASDAMKSDL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 HAHAHAHA ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 muradin pro yalnız, gapi kaçırınca geri stepleyip ona göre terrainin üzerinden atlaması falan, biliyor da yapıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bulmus kekolari, keyfini suruyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Valla adam oynamış :) Adamlar respawn olmuş gelmiş yine vurmuyosunuz adamlara hala muradin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi muradin yamadan beri çok güzel counterlıyor illidanı. hevesli hevesli kovalamanızı bozmak gibi olmasın sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 HaciSerdar said: Valla adam oynamış :) Adamlar respawn olmuş gelmiş yine vurmuyosunuz adamlara hala muradin :D bir yerden sonra ne olacaksa olsuna döndü olay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 sipeyskeyk said: HaciSerdar said: Valla adam oynamış :) Adamlar respawn olmuş gelmiş yine vurmuyosunuz adamlara hala muradin :D bir yerden sonra ne olacaksa olsuna döndü olay :( Farkettim :D Hırsss Hırsss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ben girdim qm atmak isteyen varsa whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 asdfsdfasdgasfdasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 launch için londrada event hazırlıyorlarmış, dat pr http://pbs.twimg.com/media/CFSaCbrWYAAd4SA.png http://pbs.twimg.com/media/CFS95qWWMAAaOOI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 40 oldum, Team League'in olayı ne 500 gold istiyor bir de. kısaca anlatacak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 avrupa eventi? zmart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Wisp said: 40 oldum, Team League'in olayı ne 500 gold istiyor bir de. kısaca anlatacak varmı? Bildiğimiz Guild/Takım maçı. 500 gold'a bir takım yaratabiliyorsun. Diğer oyuncular bu takıma üye olabiliyor. Bir account 3 takıma kadar üye olabiliyor. Takım maçı yapacağın zaman 5 oyuncu ile ki bunların hepsi aynı takıma üye olmak zorunda, Team League'e giriyorsun, kazanırsan Hero League gibi Rank alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 catlikethief#2139 oynayanlar varsa yeni basladım kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kuralım bir team. isim önerim MURAD CHASERS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Cuma akşamı şöyle sağlam maçlar atalım ayarlayında. Karşıya muradin gelirse afk kalalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yeni mouse gelsin mına bile koruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Muradin var, muradin var. http://www.youtube.com/watch?v=7shvp5WUBXU Bu oyunda her zaman kaçan kovalayana göre daha şanslı. Benim için hala en iyi tank; 1. E.T.C 2. Anubarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Tamam genjler yarın akşam organize olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Sequo paşam haklı. Anubarak pain in the ass resmen, karşıda olduğu zaman murat tan daha çok rahatsızlık veriyor. Disable ı öngörülemez ve tf çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Disable i op mobility yerine göre güzel yani risk alip yrri geldimi burry cd yi dikkate alirsan kacabiliyorsun ama diger tanklara göre biraz daha deffansive olarak kötü. Yani karşida 3+ cc yapan adam varsa kabak çiçeği gibi açılabiliyorsun ama genel olarak iyi ve zevkli bir tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar