Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Abi Tyrael le teketek Sonyaya kafadan girersen eline verir doğal olarak sdf. Tyrael vuramıyor ki, sonyanın kendi heal özelliklerini düşünürsek zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tyrael ne ya, nob herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yea searıng pain, işte bide teleport olunca dmg boost olayını falan alıorm ben de. Yani agzımı burnumu krıyor sdfs muradını de dovdu dun lavuk. öldürünce rahatlıorm resmen ya ayrıca laf yok tyreala, çok güzel adam ayıklar support yapar tam bi waryor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Muradinle sonyadan dayak yiyosan bırak muradini başka bişi oyna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Muradin'le dayak yiyorsan bırak zaten herhangi bir herodan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sdsfs olabilir sevmiom zaten ya :) gerçi hiç kimse oplukta vallayla yarısamaz yanı 2k ya alıosun ortamlara akıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bırakın şimdi yahu lan partye gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Valla 20 de biçerdöver oluyorda, dibine girerse biri gg direk. Talent dağılımı en çok farkettiren hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ben giriyorum allahını seven defansa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ya hero lig atarız aksam ( freeze olmazsa ) bi tim kuralım cıdden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Flameoffear said: Pyroblast çok vuruyor durdurulamıyor diye ağlaşmalar dönmüş. offff abi şu buraya da sıçramadan okuyun pls zeratul teleportu + bolt of the storm alan bütün herolar tassadarın dimensional shifti anubarakın burrowu bunların hepsi pyroyu 0 damagela patlatır kael haftasında redditin takımdaki kaelin mal mı pro mu olduğunu ilk teamfightda anlama kılavuzu; gravityi boostlayıp 2-3 tane adamı CCledikten sonra flamestrike atıyorsa future-friend, hemen flamestrikeı boostlayıp ortaya haydi rastgele diye atıyorsa noob, bomb koyan talenti hedeyi hiçbişeyi almayıp direk ortaya flamestike boostluyorsa maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben Phoenix'i de sevdim bu arada, özellikle team fightlar'da Tyrande Starfall kadar üzücü olabilir, combosu çok, ETC, Jaina, Thrall aklıma ilk gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 daha oynama fırsatım olmadı ama, murky cok pis dover kael'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Tori said: gravityi boostlayıp 2-3 tane adamı CCledikten sonra bak işte kaelthasdaki sorun burada. 2-3 kişiyi CC nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 geçen bi lost vikings ve kael çıktı karşımıza resital yaptılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oyunda skillcapi en yüksek olan herolar, vikingler zaten bariz kaeli bilmem de bugün bir kael geldi, karşıda zeratul gank manyağı yapınca bütün oyun ağladı WTF OMG THIS IS BS KAEL IS PAPER OMG diye diye, 20k hero damage 14 death sonra benim arkadaş kael ile girdik, hem nova hem zeratul var karşıda, bir kez gank yemedi paso stealthı kırdı etti 90k hero damage 2 death, öküz boyutunda aoe +++ skillshot stun varken stealth gank yiyenin kendi mallığıdır diyip durdu o da de işte kime anlatıcan, ilk anlattığım kael maçtan sonra daha bana atarlanıyordu SÜCH TÖXİC VERY MANNERS falan geçen redditde vardı bir thread, hero ligde support yokken 5. heroya gazlowe dayayıp objectivelerde kan gövdeyi götürürken merc kasan toxic olmuyor, ben bir adama "you are not using your E properly" dediğim zaman toxic oluyorum öyle mi diye diyorum ya kime anlatıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kael aşırı kolay oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 said: The stakes are high, with a total prize pool of over $1.2 million in total cash and prizes—including $500,000 at BlizzCon. The World Champion team will walk away with $200,000—and bragging rights as the best Heroes of the Storm players in the world. daha çıkmamış bir oyun için ödül epey iyi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Güzel 5 li kurduk birkaç oyun attık, keyifliydi. Ben-deviantsun-tili-viperous-sanssizsansli Hep böyle 5'li yakalarsak iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sonya eğlenceli olmuş tam atlamalı zıplamalı olmuş artık rahat rahat. ratedda pickler miyim? fury mekaniği, patato slam ile sanmıyorum. ama quick matchte kesinlikle ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hero lig qm den 20 kat falan daha keyıflı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Herkes 30 değildi veya 10 herosu yoktu, o yüzden QM attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ilk defa takimla oynadim guzeldi. gene bulusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bende katilirim araniza yer olursa alphadan bu yana oynuyorum 17 hero fln var. Anub arak baya fena olmuş bunarada decent bir tankken op lığa yelken açmış spike inda delay kaldirilip burrydeki delay cok dusurulunce. Beetle larinada ai buffi iyice coşturmuş metalarda baya baya görücez kesin tf kontrolü fena dmgi warrior gibi surv de saglam. Elinin ayarını blizzard... Muradinin dummyi gibi dolaşması olayida çözülmüş daha bir offensive olmuş güzel. Kaelle baya oynadım da çok tutarsız hero aoe tf dmgi absürd hale geliyor lvl 16 dan sonra fln en yakin adam 40k hero dmg yaptiginda ben 90k lari görüyorum ama aşırı paper metalarda şuan ki hali zor gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar