Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

Pyroblast çok vuruyor durdurulamıyor diye ağlaşmalar dönmüş.

offff abi şu buraya da sıçramadan okuyun pls

zeratul teleportu + bolt of the storm alan bütün herolar

tassadarın dimensional shifti

anubarakın burrowu

bunların hepsi pyroyu 0 damagela patlatır

kael haftasında redditin takımdaki kaelin mal mı pro mu olduğunu ilk teamfightda anlama kılavuzu;

gravityi boostlayıp 2-3 tane adamı CCledikten sonra flamestrike atıyorsa future-friend,
hemen flamestrikeı boostlayıp ortaya haydi rastgele diye atıyorsa noob,
bomb koyan talenti hedeyi hiçbişeyi almayıp direk ortaya flamestike boostluyorsa maldır.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda skillcapi en yüksek olan herolar, vikingler zaten bariz kaeli bilmem de

bugün bir kael geldi, karşıda zeratul gank manyağı yapınca bütün oyun ağladı WTF OMG THIS IS BS KAEL IS PAPER OMG diye diye, 20k hero damage 14 death

sonra benim arkadaş kael ile girdik, hem nova hem zeratul var karşıda, bir kez gank yemedi paso stealthı kırdı etti 90k hero damage 2 death, öküz boyutunda aoe +++ skillshot stun varken stealth gank yiyenin kendi mallığıdır diyip durdu o da

de işte kime anlatıcan, ilk anlattığım kael maçtan sonra daha bana atarlanıyordu SÜCH TÖXİC VERY MANNERS falan

geçen redditde vardı bir thread, hero ligde support yokken 5. heroya gazlowe dayayıp objectivelerde kan gövdeyi götürürken merc kasan toxic olmuyor, ben bir adama "you are not using your E properly" dediğim zaman toxic oluyorum öyle mi diye

diyorum ya kime anlatıcan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The stakes are high, with a total prize pool of over $1.2 million in total cash and prizes—including $500,000 at BlizzCon. The World Champion team will walk away with $200,000—and bragging rights as the best Heroes of the Storm players in the world.

daha çıkmamış bir oyun için ödül epey iyi sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende katilirim araniza yer olursa alphadan bu yana oynuyorum 17 hero fln var.

Anub arak baya fena olmuş bunarada decent bir tankken op lığa yelken açmış spike inda delay kaldirilip burrydeki delay cok dusurulunce. Beetle larinada ai buffi iyice coşturmuş metalarda baya baya görücez kesin tf kontrolü fena dmgi warrior gibi surv de saglam. Elinin ayarını blizzard...

Muradinin dummyi gibi dolaşması olayida çözülmüş daha bir offensive olmuş güzel.

Kaelle baya oynadım da çok tutarsız hero aoe tf dmgi absürd hale geliyor lvl 16 dan sonra fln en yakin adam 40k hero dmg yaptiginda ben 90k lari görüyorum ama aşırı paper metalarda şuan ki hali zor gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...