S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ben daha öncesinde oynamadım fakat Nazeebo eğlenceli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 S-H said: https://docs.google.com/document/d/1AnejYOtiN-aSvbRGrMPTYSWeCN3Pmfqm-CkCqbVrdpI/edit reddit'te şöyle bir şey gördüm, ne kadar geçerli veya güncel bilmediğim için buradan bi sorayım dedim, tier-2 koymuş eleman. bana cok uyduruk geldi. adam gibi puslıycek 1 hero yok ilk 2 tierda. klasik moba kafası dizmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 naazebonun gargantua'sını ayrı kontrol edememek ne salakça yahu. insan 1-2 gibi sayılarla ayrıca seçilip kontrol edilebilme özelliği getirir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 tychus pampa op mu yoksa bana mı bilmeyen mallar geldi? diablo'ya para biriktiriyordum da dayanamayıp alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 op diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 liste güzel. ben olsam diablo ve malfurion'u daha yukarı koyardım. falstad daha aşağıda olurdu. bu arada o adam dünyanın en iyi oyuncusu olmasa da devamlı hero league oynayan biri twitchte. bizden iyi biliyordur pickleri sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 falstad'ı çok beğendim ama neden düşük tier'de görülmüş anlayamadım, pro oyunları izlemek lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 çünkü valla falstadın yaptığı her şeyi daha iyi yapıyor. sen al falstadı rahatla bence eheh. pro oyun değil bu liste yalnız. rated listesi. altına not düşmüş competitivede farklı olur diye. mesela oranın bottom tierı azmodan, abathur, thrall, nova falan makine gibi işleyen takımda çok farklı bir yerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 pro derken yüksek tier demek istemiştim evet. gold işi sıkıntı olmasa çoktan almıştım zaten şimdiye kadar :) flight özelliği bence falstadın en büyük avantajı, dmg olarak bakmıyorum. çok oynamadığım için bilmiyorum ama mesela valla'da böyle bir mobility avantajı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 onu mobility değil des tratejik bir bonus olarak algılamak lazım. tek dengi ETC'de heroic ability olarak var. valla'nın mobilitysi daha fazla çünkü pasif movement speed alabiliyor. escape abilityi çifte atabiliyor (gerçi bunları pek seçmiyorsun sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 evet zaten ben de ondan bahsediyorum, objektiflere çok güzel baskı yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yukardaki liste çok uyduruk, ilk 3 tiere tank koymamış adam sdf mesela tyrael hotslogsda en yükseklerde hammer en altlarda plat-diamond sıralamasında, solo-q için liste yapıyom diyip murkyi beğenmemiş falan daha iyi ve neye göre alıncaklı birsürü liste var redditde, ki bu tarz listeleri çok büyütmeyin diye sticky vardı bir ara ahah, haritaya ve compa göre inanılmaz fark ediyor hero leaguede sky temple veya raven görünce gazlowe alan adama gülersiniz, veya öküz gibi initiate'i cc'yi görünce adam tassadarı bile sklemez direk nova alır falan, sonra anlarsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 etc diablo stitches muradin koymuş daha ne koysun. ben olsam etc ve diabloyu koyar bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ben reddit'i sık sık takip ediyorum, bunun dışında bir tane daha liste gördüm yakın zamanda başka göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yeni başladım güzelmiş :) tam kafa dağıtmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Tyrael'e buff mı geldi? Patch noteları okumadım ama az önce ranked oyunu tek başına kazandı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yooo kaç haftadır patch match bişey gelmedi, bir sonraki patch için de mayıs diyorlar zaten. İyi oynayan biri gelmiştir veya karşısı kavga etmiştir işte. Dün 2 tane rank1 olan takımı yendiydim ben yanımda level 30 heriflerle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 size hep iyiler gelir, banada nerde sıgır var onlar denk gelir. üst üste 8 maç kaybetmek nedir arkadaş? adamlar oyunu yüklemisler direk hero lige basıp bu ne acaba diye girip oynamaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dün arthas ile oynarken fark ettim ki frostmourne hungers skill'ini kullanmıyormuşum. passive trait sanmışım onu. ve level 6 falan olacak arthas. facepalm facepalm facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ahahaha oluyo öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ayrıca paticik kanalında caesar hırtosu kim ise söylesin, laflar hazırladım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dur hazır tatilken indireyim şunu, neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 -Deno- said: dün arthas ile oynarken fark ettim ki frostmourne hungers skill'ini kullanmıyormuşum. passive trait sanmışım onu. ve level 6 falan olacak arthas. facepalm facepalm facepalm zeka dezvantajlı bu çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Abi araştırmak çok zor geldi ya. Ben yeni başladım raynor ile bir oyun attım şimdi lvl 2 oldu 1000 gold geldi vs vs şimdi diğer açtığı herolar ile single oynamaya devam mı etmeliyim nedir kısaca bilale anlatma özeti geçsenize biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sipeyskeyk said: Abi araştırmak çok zor geldi ya. Ben yeni başladım raynor ile bir oyun attım şimdi lvl 2 oldu 1000 gold geldi vs vs şimdi diğer açtığı herolar ile single oynamaya devam mı etmeliyim nedir kısaca bilale anlatma özeti geçsenize biriniz o gelen 1k hero level ile değil, kendi atladığın level ile gelmiştir.( hero level ayrı, player level ayrı 40'a kadar devam ediyor player level) hero ile level 5 olduğunda 500 gold bonus geliyor, f2p tüm herolarla level 5 olmaya çalış, gold kasmak biraz zor. ilk başta player level bonuslarıyla bol bol geliyor ama öyle devam etmiyor. bi de level 10'da 1 haftalık stimpack geliyor, çok önemli olmazsa olmaz bişey değil ama bunu iyi değerlendirmek istiyorsan boş bi zamanına getir, bol bol oynayıp xp ve gold kasabilirsin. edit : oyunlara girerken rastgele de olsa birilerini bul, arkadaş olarak ekleyip öyle oyuna gir, %50 bonus xp alıyorsun. daha kolay hero-player level kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar