Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 İmam reis sen böyle değildin çok bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben zeratul diyor ve susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 beta profili oluşturmayı denediğimde aşağıdaki uyarı ekranı geliyo. çözemedim bi türlü noobluğumdan. var mı bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xBXQTZlOZO0 al abı aynı cocuk blizzconda ses kaydettirmiş bunu yapmıs işte. kendisiyle dalga gecen bi firma durumu bide bunu fanmade kanallla ypaıyolar. nedir bu ofke anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 çift hdd var sanırım indirdiğin dosyayı c: dışında D: yada E: ye falan atıp orda çalıştır. DeadSkinMask said: beta profili oluşturmayı denediğimde aşağıdaki uyarı ekranı geliyo. çözemedim bi türlü noobluğumdan. var mı bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi neden anlamıyorsunuz. ben henüz oyuna ilişkin bir görsel materyal yokken, oyunu tanıtırken önüme fanmade flash animasyon koymalarını eleştirdim geçtim. bu son videolar gibi birşeyler görmek istiyor insan veya en azından daha ciddi, projeye ilişkin konsept çizimlerinden bi derleme bile olur. yoksa isterlerse flash fanmade işlerden her gün 1 episode 10 yıl sezon seri yayınlasınlar sitelerinde banane. beğenen gider izler. sanat veya mizah ihtiyacımı blizzard fanmade flaş animasyonlarıyla karşılamıyorum çok şükür. o yüzden önüme konan herşeyi o açılardan değerlendirmiyorum. blizzard = oyun yapar benim için. o yüzden ürüne ilişkin daha ciddi, fikir veren, daha kaliteli videolarla ürünlerini tanıtmalarını bekliyorum sadece. off abi yazarken yoruldum. vallahi üzüyorsunuz beni böyle kendimi savunma durumunda bırakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 darlamayın imamı, banada cocukca geldi skdfosdfok bu arada bu betaya başvurduk ne zaman dönerler biz sizi arıcaz falan muhabbeti olcak mı ksogskdogso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 photographer said: çift hdd var sanırım indirdiğin dosyayı c: dışında D: yada E: ye falan atıp orda çalıştır. DeadSkinMask said: beta profili oluşturmayı denediğimde aşağıdaki uyarı ekranı geliyo. çözemedim bi türlü noobluğumdan. var mı bi çözümü? aynen oyunun olduğu disk'e attım sorun halledildi. sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şu tyraelin oraya buraya uçtuğu silahlı kızın öpücük gönderdiği şey mi oyun meeeeeeeeeeeehhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Oyunun Türkiye'deki dağıtıcısı Joygame olacak diye bir söylenti var, şaka falandır di mi dostlar? Lütfen şaka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Trol ya o. Raat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Çünkü hiç Blizzard politikası gibi durmuyordu. Acaba ilk defa mı deniyecekler falan dedim de yok yani yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xTbLRqRGxeM#t=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=34nIa0i9WPk herşeyden ufak ufak çalmışlar resmen oyunu yaparken ya... creepler direk Lol den çalma oyun sistemi diye bildiğin diretide benzeri bişi olmuş lel. skiller desen çok yapmacık duruyo nedense... warcraftdaki fun map ler olurdu. bu oyun da böyle bişi olacak sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 genre warcrafttaki(hadi cok bilenler icin sc olsun) fun map uzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baya eğlenceli duruyor. tam bir casual fest. item yok, stratejik support taktikleri yok. herkes bodoslama saldırı yapabilir hatta amaç bu... baya bi kalaabalığı eğlendirecek. LOL oyuncularının büyük bölümünü alır gider bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Twitchde şu an developer sterami var, hemen anasayfada görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyun cogzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Tori said: Twitchde şu an developer sterami var, hemen anasayfada görürsünüz. Görünmüyor ya, link var mı ? Bitmiş olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 streamin kaydı var http://tr.twitch.tv/blizzheroes/c/3409016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Blizzard kesin beyin fakirlerinin oynayabilecegi moba yapar diyordum öyle olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.twitch.tv/BlizzHeroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 noldu bu ya beta falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Dağıtılmaya başlandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar