Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yok karsiya burst gelmesin diye dua edip aa valla oyniyabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bugün de key gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 blizzard alicagin olsun ya, bi bana gondermedin su oyunu ve utanmadan mail attin satin al simdiden bok pusur skinlerle diye :( fakir olmasam direk monitor paralari firlatip alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Blizzard senin +!'&^%!'&+^! Bana seve seve founders pack aldırdı yine kaç aydır bekliyordum halbuki keyi. Neyse rhadamantis#2815 ekleşelim oynaşalım. Tam teamplay çünkü random tiplerle o kadar zevkli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 oyunda iyi haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 stormeagle said: Üye olmadığım forum, takip etmediğim twit kalmadı lan founder al :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 cok pahalli :( dandrik hero ve skinlere para kaptirmak istemiyen icin rezil direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 2500 saat Dota 2 oynamış biri olarak; Hero açma olayı saçma/sıkıcı. Oyun sonunda çok az gold veriyor (30). Bir hero ortalama 4-5k gold. (Arada 1000 gold falan veriyor achievement gibi). Pvp'den zevk alamadım. Oyunlar genelde capture the flag motivasyonuyla geçiyor. Baydı. Casual olarak girip 1-2 oyun atıyorum da, competitive olarak kendini nasıl geliştirir insan bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 @fin 2013 den beri bekliyorum inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Karşıdaki hero'nun health yüzdesini görüyoruz da rakamı neden göremiyoruz? Bu konuda bir geliştirme var mı acep? Ayrıca ölünce kim ne kadar vurmuş, bunu da öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 knox ile oynuyoruz voice comm falan takılın bize pvpnizi yaşayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Lvl 30'u gördüm, hero sayısı da 10'a varmak üzere. Artık Paticik Ranked takımını kursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 clan olayı vs ne zaman geliyor hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 arcane said: knox ile oynuyoruz voice comm falan takılın bize pvpnizi yaşayın sdf. abooww oyniyacak adam cikti. ilk inv dalgasindan beri oynuyorum. aksamlari en azindan 3 mac. durtun bnetten girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benıde durtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kaede dün sana knox sormadı mı abi sdf. cüce ekliyim seni, nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Tuna oynanır mı lan bu? Çok cacık gibi gözüküyor, yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oynanır gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yok yahu ya da sordu ama ben gormedim. diabloda falan miydim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 key verin de biz de oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Key gelmez oldu vallahi. Kaç ay önce başvurdum tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kaede said: yok yahu ya da sordu ama ben gormedim. diabloda falan miydim acaba battlenet idleri karistirmisim ya baska adama sormusum dun kim onu bile bilmiyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Oyunu indir dedim ama updatingde kaldi oyle ilerlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 battlenet'i kapa. task manager'dan bütün agent.exe'leri kapa. programdata/battle.net klasöründekileri sil. sonra tekrar gir. garanti çözüm olmasa da bazen işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Yaptim ama yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar