ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 neyi kötü abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t3SCsE9xHmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 valla özel olan map'leri görüyorum bi tek, ama adamların kitlesi var ve yumulacaklar oyuna. kart oyunu bile tüm wow-diablo-starcraft oyuncularını çekti, ki tüm blizzard legacy burada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dotadan farklı olcak gibi duruyor, çok sevdiğim karakterlerle oynayabilme imkanı muhteşem. illidan var resmen>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ahahaha bu çok kötü olur diye iplemeyecektim ki, Tyrael lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ulan ata binen diablo nedir hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Maçlar 15-20 dk sürecekmiş iyi oldu bu lolde 1 saat maç yapmaktan iyidir. LK ile oynamak muthiş olacak. F2p olacsktı değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kredi kartını ekrana fırlattım, ya bu nee istiyorum istiyorum istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Birbir dökülüyor işte target market. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bu da full rus olacağı ve düzgün matchmakinge sahip olmayacağı için çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kodumun rusları her oyunda bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 blizzarddan babam çıksa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 facebook entegrasyonu bekliyorum ben, madem lol'den daha casual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi blizz oyunları daha bi classy en azından lol gibi toxic kitlesi olmuyacak direk trouble ülkeleri siktir ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 razzRaziel said: abii. http://i.imgur.com/YtvX1MQ.jpg herkes diablonun unicorna binmesini doğal karşılıyor bide fsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.mmo-champion.com/content/3530-Heroes-of-the-Storm-Overview-Heroes-of-the-Storm-Overview Hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo diabloya nuke atmak nedir lan ahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahaha off pistolu cıkartıp iiki el sıksada olurmus. nova'yıda iyic ekaveşe yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Off o kadar lamer ve okadar iyiki ay güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Lol tayfası direk geçecek! =) Umarım bu oyunu geliştirdikleri için diğer oyunlarda ellerine yüzlerine bulaştırıyorlardır (temenni ve kişisel görüş bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Somon said: blizzarddan babam çıksa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 lol tayfdası gecmez, öle bir cubuk havuc durumu olcağiını sanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo bu ne abi nesi iyi bunun sgfdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 unicorn a binen diablo mu vardı ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tek kotu yanı, raynor diabloyu sololardı onun dısında sahane. bide muradin lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar