Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kath said:

Şu anda battlenet clientinden download edip oynayabilir muyuz bunu ? Yoksa Beta invite gerekiyor mu ?

yok invite istiyor. oyun tutar cünkü 1 saat dota atmiyorsun. max 15 dakka bitiyor. yenilsende cok koymuyor dota 2 gibi. causal oynayan adam icin güzel.
Mesaj tarihi:
ortaama 20 dakka ama haritasıan gore tabi bazıları 15-12 bazıları 30 dakka falan. ve kapılar acıldığımı oyunda baslıyo direk. öle bi farmmıs lanemiş yok. direk mevzu
Mesaj tarihi:
Abi 10klık heroyu 15 güne nası açacaksın? Dailyler 200-300 veriyo. Günde 400 gold farmlasan, ki bayaa zaman alır, 25 gün ediyo. Hadi sana 5 gün de benden 20 olsun. Abi 20 günde 1 hero açmak çok komik değil mi? Hani fakir miyim lan diyip heroları satın almaya kalsan 150-200 yuro çıkcak cepten. 200 yuroya oyun mu alınır?
Mesaj tarihi:
800 veriyo bazı daily'ler bazıları 500 veriyo 300 ve 200 veren de var. ona göre hesapla işte. 800 veren 10 tane oyun oyna diyor coop veya versus win de şart değil zaten 10 oyun oynasan en aşa 100 gold da oradan geliyor.
Mesaj tarihi:
ben şöyle soylim bende 30k para var öyle deli gibi de oynamadım zaten son 2 haftadır açmıyorum bile. free to play karakterleri oynuyosun onları level 5 yapınca 500'er gold oradan geliyor, zaten her hero'yu oynarsın diye birşey yok oynayıp bana göre değil dediğini almıyorsun. parayla da sadece 7k ile falstad aldım.
Mesaj tarihi:
2-3 hafta oynayan adamın account zaten max level oluyor, ki levelın 15den sonra bir işlevi de yok.

Herolar da level 10 max, ki zaten 7-8 kere oynadığında level 5i 6yı buluyorsun.

XP sistemi böyleyken XP boost getirmek nasıl kafa ya.
Mesaj tarihi:
http://us.battle.net/heroes/en/blog/16467431/heroes-technical-alpha-patch-notes-december-2-2014-12-2-2014 Patch notları yayınlandı. Jaina Trailer! https://www.youtube.com/watch?v=ehImE3FpDb8
Mesaj tarihi:
Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası.
Mesaj tarihi:
kath said:

Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası.

adamlar moba olmadığını söylüyor zaten o yüzden saçma gelmedi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...