Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 harbi ya p2w'in farklı formatı paralı hero açma blizz sıçtı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kath said: Şu anda battlenet clientinden download edip oynayabilir muyuz bunu ? Yoksa Beta invite gerekiyor mu ? yok invite istiyor. oyun tutar cünkü 1 saat dota atmiyorsun. max 15 dakka bitiyor. yenilsende cok koymuyor dota 2 gibi. causal oynayan adam icin güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ortaama 20 dakka ama haritasıan gore tabi bazıları 15-12 bazıları 30 dakka falan. ve kapılar acıldığımı oyunda baslıyo direk. öle bi farmmıs lanemiş yok. direk mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sonya ne kadar eğlenceliymiş ya bam güm bam güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 azmodan iyim bi deneyin. baya ordu basıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Abi 10klık heroyu 15 güne nası açacaksın? Dailyler 200-300 veriyo. Günde 400 gold farmlasan, ki bayaa zaman alır, 25 gün ediyo. Hadi sana 5 gün de benden 20 olsun. Abi 20 günde 1 hero açmak çok komik değil mi? Hani fakir miyim lan diyip heroları satın almaya kalsan 150-200 yuro çıkcak cepten. 200 yuroya oyun mu alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 800 veriyo bazı daily'ler bazıları 500 veriyo 300 ve 200 veren de var. ona göre hesapla işte. 800 veren 10 tane oyun oyna diyor coop veya versus win de şart değil zaten 10 oyun oynasan en aşa 100 gold da oradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben şöyle soylim bende 30k para var öyle deli gibi de oynamadım zaten son 2 haftadır açmıyorum bile. free to play karakterleri oynuyosun onları level 5 yapınca 500'er gold oradan geliyor, zaten her hero'yu oynarsın diye birşey yok oynayıp bana göre değil dediğini almıyorsun. parayla da sadece 7k ile falstad aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 kötüleyin oyunuda beta yok diye üzülmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yarım saat oynayıp bıraktım. o kadar iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Heroların yarısından fazlası 10kdan ucuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 azmodan cok iyiymiş bugun oynadım gülle ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://us.battle.net/heroes/en/blog/16813372/coming-soon-to-the-heroes-shop-stimpacks-12-2-2014 Real Money karşılığında XP ve Gold boost geliyormuş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2-3 hafta oynayan adamın account zaten max level oluyor, ki levelın 15den sonra bir işlevi de yok. Herolar da level 10 max, ki zaten 7-8 kere oynadığında level 5i 6yı buluyorsun. XP sistemi böyleyken XP boost getirmek nasıl kafa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://us.battle.net/heroes/en/blog/16467431/heroes-technical-alpha-patch-notes-december-2-2014-12-2-2014 Patch notları yayınlandı. Jaina Trailer! https://www.youtube.com/watch?v=ehImE3FpDb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çekişmeli oyun pek olmuyor onu farkettim ya eziyosun ya eziliyosun cogu kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 son patchde coreları mı ne güçlendirmişler ilk 20 dakika bütün çekiciliği gitti oyunun 45 50 dakka oynanıcak oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Yüklemeye başladım, Initializing'de takıldı, bi saattir bekliyorum tık yok yüklemiyor. Firewall vs de kapadım ama çare olmadı. Ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Free Hero Rotation December 9th - 16th Diablo Malfurion Rehgar Stitches Valla Zeratul http://heroesofthestorm.github.io/free-hero-rotation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kath said: Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası. adamlar moba olmadığını söylüyor zaten o yüzden saçma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 CuteButPsycho said: Yüklemeye başladım, Initializing'de takıldı, bi saattir bekliyorum tık yok yüklemiyor. Firewall vs de kapadım ama çare olmadı. Ne yapmak gerekir? Vpn ile hallettim yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 http://i.imgur.com/zxqJCi4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Densiz said: asdfghjklşi sayılarla övünmek bilemiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=suSa5gsas3Q abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 şu da baya iyi. Özellikle onun üstüne. http://www.youtube.com/watch?v=fId0rfJYd8A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar