Roqq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Eg'de Idra mı var ? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 New Battlegrounds Revealed at Blizzcon 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben de oynadım 2 maç, zevkli gibi ya item falan kasma derdi olmaması baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Asddgdsagds EG'de IdrA vardı ya lan... (:P) Allahın belası Blizzard ne istiosun benden. Hiç bi oyunda alpha/beta'ya almadı beni göt kafalılar ya. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 aynen sımı bakınca gordum bende. voljin olmıyabilir o troll ama ragnar var butcher var bi tane baska bi paladin var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 idra napyıo la şimdi scene den çok uzak kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 eg hots takımı kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Kickledilerdi sc2 den böle mal mal konusuyo die de hos takımına almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Diablo battlegroundu baya iyiymiş ya. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/29SEWSU04WD21415213873954.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Demin kontrol edeyim dedim de, account summary de oyunlar arasında hots un techincal alphası da duruyor, bu alphaya girebiliyorum demek mi? mail falan gelmedi de hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 aynen go go install Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 beta bitince bu aldığımız herolar falan resetlenicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Hayır başka wipe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 zerre sevmem bu moba türünü ama resmen bugün 2 saat oynattı kendini. demekki olmuş bu oyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ilk sayfalardaki bu ne ya bunu oynayan maldir naralarindan sonra son sayfalarin aslinda iyimis lan olmasi ahahah paticiks <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 eleştirenler eleştirdikleri konularda haklı; oyun çerezlik olarak oynatıyor kendini zaten. arada gir daily questleri yap, arkadaşlarınla iki lafla çık; olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 e tamam, oyun hiç bi zaman mobayım bile demedi ki. team brawler dedi. takılın dedi. eleştircek yanı yoktu yani. abi biz bunu yaptık, istersen oynarsın şeklinde. bilmemkaç post sonra intellectual propertyden girip, kapitalizmden çıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Narius said: Hayır başka wipe yok. eyvo gireyim 1-2 el atayım da dailyleri açayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dynun said: ilk sayfalardaki bu ne ya bunu oynayan maldir naralarindan sonra son sayfalarin aslinda iyimis lan olmasi ahahah paticiks <3 Ya sonuçta bliz. ne dersin desin oyun tam moba formatında ama değil aslında. İlk giren herkes hemen dota 2 ve lol'le karşılaştırıyor ama oynadıkça anlıyorsun farklı tarzda bir oyun olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oyunu yüklüyeyim dedim. updatingde kaldı. kaç saattir yüklemiyor. napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 dns ayarını otomatik yap. yüklerken her takıldığında görev yöneticisinden agent.exe ve battle.net exe yi kapat tekrar aç. bu arada alphanın basında hiç kasmıyordu benim makine. son updatelerde ne yaptılarsa menüler yarım saatte açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 benim battle.net cliente hots simgesi eklenmiş. alpha inv oluyor şimdi bu dimi? girip oynayabilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 friendlist invite falan yok mu bana göndermiyorlar. diabloda ban çektiler sebep bu mu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Diablodan banlıyken gelmişti bana bakmıyorlar öyle şeylere. Azmodan/Tassadar exploiti var şu an 10 dakikada bitiremezseniz free win alıyorlar invulnerable minionlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar