nayu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 duyurulan bir event yok, normal release olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 diablo herolari cikti bu ara hep de, diabloyu da hypelamak icindi o. warcraftin hypelanacak biseyi yok su an, dumduz cikar hero cikacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Rexxar normal release muhtemelen eternal conflict bitmemiş olur. Ondan sonra da lotv yaklaşmış olcak medicle beraber starcraft event yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Beleş hero diablo vermiş bana blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 şükrü gel oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 gelirim 1 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 geçen biri diyordu sylvanas nerflenmiş fln diye deniyim dedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bu da yeni mapten dakka 1 gol 1 ama fena olmuş bu map cidden. Baskının setup farkının en ağır hissedileceği map olmuş yani. 2 kere bossu summon lıyan adamlar lvl13 ken oyunu bitirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bize de bi kere denk geldi, ama karşıda çok başarılı bi ekip yoktu rahat yendik o yüzden garip geldi. Biraz daha challenging bir rakip ile netleşir haritanın olayı kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 gene 10k oldu, bekleyip monku mu alsam yoksa kerrigan icin master skinmi kassam hmmm hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kael bi degisik olmus ya hıc solemıonz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bu arada rank resetinden sonra maç sonu gelen/giden puanlar iyice saçmalamış. reset öncesi rank 1 olan adam oyunu kaybedince -190 puan gidiyor, kazanınca +10 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Laurelin said: gene 10k oldu, bekleyip monku mu alsam yoksa kerrigan icin master skinmi kassam hmmm hmmm Monku tavsiye ederim lau, özellikle support questlerini yaparken büyük bir zevk icinde yapiyorsun ileriye de yatirim yani. Biraz alıştınmı da neredeyse bir thrall kadar burst yapıyorsun mid gameden sonra. (Evet supportta offensive olma takıntım var kharazim de bunun kralı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Çok keyifli heroda sevmeyebilir o. Benim 2. favım monk artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yeni map o kadar ölümcül değilmiş, inanılmaz mal bir takımla olmama rağmen ve üst üste 3-4 kere boss kaybetmemize rağmen oyunu kazandık. tabi karşı takımın da çok iyi oynadığını söyleyemem ama objektif kontrolünde falan bizim takımdan daha iyiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: Laurelin said: gene 10k oldu, bekleyip monku mu alsam yoksa kerrigan icin master skinmi kassam hmmm hmmm Monku tavsiye ederim lau, özellikle support questlerini yaparken büyük bir zevk icinde yapiyorsun ileriye de yatirim yani. Biraz alıştınmı da neredeyse bir thrall kadar burst yapıyorsun mid gameden sonra. (Evet supportta offensive olma takıntım var kharazim de bunun kralı) he o yüzden sen support'ları leş gibi oynuyosun. uther de en büyük örnek. kerrigan master skin'de de bi cacık yok. sylvanas mesela master skin çok iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Serverlarda bi sorun mu var? "This game mode is currently disabled" diyor bütün modlar için, oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kerrigan mastetr skin guzel cunki essek gibi oluo ve dikkat cekio ekranda :P monk alirim ama heralde, biriktiriim almicak bisi kalinca alirim onu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 azmanbasketçi alıcam ben sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=a_-em_3O4pM dat bloodlust! biriniz rehgar alsinda teamspeakten BL PATLAT gunlerini yasiyalim gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 imamizer said: var mı ts fln. yalnız oynuyorum ben hep :/ http://www.izlevideo.net/video/fbookimage/img-coksakatvar-406.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 rehgar ın heal gitti mi supportluğu kalmıyor ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben bırakınca hypelanmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 WTF moments'daki sirenli bölüm nedense çok güldürdü beni! Çaresizlik:D edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar