Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 kızlar patiyi takip ediyor galiba kaptın +1i deno iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 idare ettiğin 4. mü bu deno yoksa 5 mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Deno eternal BFF ya, tüm kızlar ona sırlarını paylaşacakları şirin mi şirin bi dost gözüyle bakıyor. Tom Hansen ın avatarı çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hayır bir de hots oynayarak ilerleme kat etmeye çalışması komik çünkü oyunda baya kötü. kadınlar alpha figürleri sever, her oyunda kızlar bunu taşıyor. ondan sonra neden beni istemiyorlar. e işte. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 baharat prensini salacaksın aralarına malfurionla, SONRA HEM DE NE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bu arada baharat pirensine internetten baktım. İntikamım çok acı olacak :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 İNTERNETTEN BAKTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Aman googledan baktım. Bu da bi işe girdi hemen marka savunucusu kesildi. Googledan baktım tamam googledan. Hadi tamam google hadi.. GOOOOOGLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 böyle olacaksa yahooya geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yandex fb'ye geçelim millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 nayu said: 13win 7 lose ile rank 28 verdi:( ben redditte biraz yorumlara baktım, placement tam bir saçmalık, mmr ne ise oraya atıyor. 20win alsan bile en fazla rank 24-25 verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 adamın 55 gem'i var turn in diyorum not yet diyor. insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 axedice said: Deno eternal BFF ya, tüm kızlar ona sırlarını paylaşacakları şirin mi şirin bi dost gözüyle bakıyor. Tom Hansen ın avatarı çocuk İlkokulda ben de böyleydim lan, liseye geçince forever alone olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Achievement yapacaktır, tek başına spider summonla diye :D Ben 35 gold gezen görmüştüm, onla gitti boss fight'a pingleyip daldı. Ölmesin diye mecburen yardıma gittik 2 kişi, karşı takım bastı. Hem boss'u aldılar, hem coin'leri, sonra nedense kaybettik oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 mörki şova devam, yalnız sabah ucu ucuna bi oyun kaybettik ama takım kötüydü hakikaten, sonra mmrlara bakayım dedim ve aradaki fark :S nasıl eşleştirme bu abi ya http://i.imgur.com/1mYca78.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 çok basic bir soru soracam "choose a talent" dediğinde, kısa yolla talent treeyi nasıl açıp onu sonra seçebiliriz alt+1-4 seçmeye yarıyormuş da neyi seçeceğini ezberlemiş olman lazım sanırım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 alt ile oluyor mu bilmiyorum da ben ctrl ile yapıyorum. e sorunun cevabını kendin vermişsin zaten ne sorduğunu anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 paticik kanalına takılmıyponuzmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 S-H said: alt ile oluyor mu bilmiyorum da ben ctrl ile yapıyorum. e sorunun cevabını kendin vermişsin zaten ne sorduğunu anlayamadım :D ctrl ye basınca talentlar çıkıyor mu direkt yanda ben sandım choose a talent diyor, ctrl 1 yapiosun hiç görmeden talentları 1. talentı seçiosun ben onu istemiorum da bi tuşa basacam talent listesi açılcak, tıklamamak için soruorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 N olması lazım wowdaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ctrl basılı tutarsan açılıyor talentlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Cuce said: 1.5 yıldır aynı kıza yürünürmü lan odun musun sen? belliki kız ters yöne yürüyo işte abi baya farklı bir durum var. ha o zaman ok diyeceğiniz bir durum yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 axedice said: Deno eternal BFF ya, tüm kızlar ona sırlarını paylaşacakları şirin mi şirin bi dost gözüyle bakıyor. Tom Hansen ın avatarı çocuk bingildak said: hayır bir de hots oynayarak ilerleme kat etmeye çalışması komik çünkü oyunda baya kötü. kadınlar alpha figürleri sever, her oyunda kızlar bunu taşıyor. ondan sonra neden beni istemiyorlar. e işte. yani. no ve no. sana da no, ona da no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ne kadar support bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 tam bir uther ya, etrafa heali falan oldukça iyi ama dps meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar