Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakikaten bi haller olmuş oyunda, hem karşıma hem yanıma gelen adamlarda bir anormallik var oyunun komple communitysi degismis sanki 2 haftada.

Oyunu oynarken jartiyer giymiş unicorn ile cehennemde batak oynuyor gibi hissediyorum
Mesaj tarihi:
demin oyun boyunca kendi basina dalip olen ondan sonra TAKIMIN NERDE, TEAMPLAY FFS diye flameliyen bir valla geldi, dayanamadim hani dedim sen takimla oynican, takim senle degil utanmadan "organize degil kotu bu takim" dedi yaa ahahaha

gidiyor geberiyor aptal gibi sonra merclere ping spam atiyor filan

ne yaptilarsa matchmaking qm de bile kotu olmus baya,oyunlar tek taradli oluyor ya domine ediyorsun yada cok kotu dayak yiyorsun, ortasi yok
Mesaj tarihi:
karazim güzelmiş,
support assasin degilde support spec gibi daha cok. Ben baya sevdim, thrall kafası var hafif ama ib thrall deil tabi eglencede.

Çok mobil olmak gerekı baya eglencelı bu. 2 ultiside güzel.
Farklı buıldler denıorm da, ilk talentte vurdukca heal verenı almak en mantıklısı bence.

Güzel ya 15k eder.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hepsini kazandık lan sen yoksun diye asdasd

Sen var ya, bi daha bensiz oyun oynayamayacaksın. Kabusun olacağım senin. Her maçına healer girip tek bir gram heal atmayacağım, tank olup bodyni blocklamayacağım, illidan olup karşıyı feedleyeceğim...

SENİ RANK1 YAPTIRMAYACAĞIZ
Mesaj tarihi:
bingildak said:

neyse sen gelmeyince kazanıyoruz zaten. rankli mankli dedik adamı taşıyoruz. full feed başka bir şey yok.

ben gelir gelmez kazanmadık mı olm ilk eli. sonra saldınız, team fight dönüyo aşağıda camp almaya çalışan adam falan gördüm ben.
Mesaj tarihi:
abi durum biraz karışık, bir ara kişisele başlık açıcam da çekiniyorum sdf

bu arada o gruptaki kız arkadaşlar bizim kadar gamer, ve öyle paçoz iki üç oyun bilen kızlar da değil. baya oyun firmasına, motoruna kadar biliyorlar. denk gelirseniz oyun atın yani. biraz fazla bağrış çağrışlar ama :D

neyse, buraların pussy magnet'i burak, bana söz düşmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...