Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben bayadir bakmiyordum Johanna ne guzel olmus, cok keyifli.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 biri benim id i sormuştu ya, yanıt vermeyi unuttum buraya yazıyorum absolution#2659 7 win 3 lose http://img.pandawhale.com/29490-Picard-applause-clapping-gif-s5nz.gif
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Hakikaten bi haller olmuş oyunda, hem karşıma hem yanıma gelen adamlarda bir anormallik var oyunun komple communitysi degismis sanki 2 haftada. Oyunu oynarken jartiyer giymiş unicorn ile cehennemde batak oynuyor gibi hissediyorum
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Pc patates oldu windowds update yapiyo gelemiyorums
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 demin oyun boyunca kendi basina dalip olen ondan sonra TAKIMIN NERDE, TEAMPLAY FFS diye flameliyen bir valla geldi, dayanamadim hani dedim sen takimla oynican, takim senle degil utanmadan "organize degil kotu bu takim" dedi yaa ahahaha gidiyor geberiyor aptal gibi sonra merclere ping spam atiyor filan ne yaptilarsa matchmaking qm de bile kotu olmus baya,oyunlar tek taradli oluyor ya domine ediyorsun yada cok kotu dayak yiyorsun, ortasi yok
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hadi yine iyisiniz, bi oyun tasidim sizi.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 karazim güzelmiş, support assasin degilde support spec gibi daha cok. Ben baya sevdim, thrall kafası var hafif ama ib thrall deil tabi eglencede. Çok mobil olmak gerekı baya eglencelı bu. 2 ultiside güzel. Farklı buıldler denıorm da, ilk talentte vurdukca heal verenı almak en mantıklısı bence. Güzel ya 15k eder.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mortis said: bizim teamspeak e bi girdim DENO 4 kızı toplamış beraber HOTS oynuolar lan hahaha adam baskın basanındır yaptı
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bende diyorum bu neden bizi satıyor VAY ARKADAŞ YA
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 neyse sen gelmeyince kazanıyoruz zaten. rankli mankli dedik adamı taşıyoruz. full feed başka bir şey yok. http://galeri3.uludagsozluk.com/128/hih_214645.gif
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Dün uykusuzluktan bayıldığım için ben yoktum ondan yaşadınız bu sıkıntıları. Bu akşam hepinize dünya kaç bucak göstereceğim (:D
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hepsini kazandık lan sen yoksun diye asdasd
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bingildak said: hepsini kazandık lan sen yoksun diye asdasd Sen var ya, bi daha bensiz oyun oynayamayacaksın. Kabusun olacağım senin. Her maçına healer girip tek bir gram heal atmayacağım, tank olup bodyni blocklamayacağım, illidan olup karşıyı feedleyeceğim... SENİ RANK1 YAPTIRMAYACAĞIZ
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bingildak said: neyse sen gelmeyince kazanıyoruz zaten. rankli mankli dedik adamı taşıyoruz. full feed başka bir şey yok. ben gelir gelmez kazanmadık mı olm ilk eli. sonra saldınız, team fight dönüyo aşağıda camp almaya çalışan adam falan gördüm ben.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi 1.5 senedir yürüdüğün kızla HOTS oynamaya başladıysan, bence bırak artık kovalamayı başka denizlere yelken aç
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi durum biraz karışık, bir ara kişisele başlık açıcam da çekiniyorum sdf bu arada o gruptaki kız arkadaşlar bizim kadar gamer, ve öyle paçoz iki üç oyun bilen kızlar da değil. baya oyun firmasına, motoruna kadar biliyorlar. denk gelirseniz oyun atın yani. biraz fazla bağrış çağrışlar ama :D neyse, buraların pussy magnet'i burak, bana söz düşmez.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 1.5 yıldır aynı kıza yürünürmü lan odun musun sen? belliki kız ters yöne yürüyo işte
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ben unumu eledim eleğimi astım, artık izin alabildiğim saatlerde ev işlerini de bitirdiysem gelip iki oyun atıp çıkıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 -Deno- said: bu arada o gruptaki kız arkadaşlar bizim kadar gamer. bizim kadar gamer olan tek bir kız var o da patiden. akıllı ol. tamam ekmeğinin peşindesin anlıyoruz fakat lütfen.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 olm tanıştırdın da biz mi oynamadık, tanıştır biz de oynayalım. DAS
Öne çıkan mesajlar