Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Offf bu overwatch ta 20 sayfa blizzard evini yurdunu elinden almış gibi QQ'layan TuRkLeAdEr. Oyunu bırakma zamanı gelmiş gençler communtynin bu kadar cıvkı çıkamazdı gg wp.
Mesaj tarihi:
Week of Tuesday, July 28, 2015:
Malfurion
Valla
Tyrael
Zagara
Chen
Tyrande (Available after you reach player level 12)
Illidan (Available after you reach player level 15)
Mesaj tarihi:
tiLi said:

ben first pick sectigim icin yok

aslında doğru seçilmediğini geçtim, first pick seçilmediği var mı diye sormam lazımdı. baygınlık geldi her oyun her oyun. bazı spellerine range veya cd nerfi gelmesi lazım.

qm'de nova+zera kaynıyor evet.
Mesaj tarihi:
arcane said:

bu aralar en ilginç bulduğum mevzu HL'de arthas denk gelmesi.

DeviantSun said:

Dream Hack turnuvasında picklenince popüler hale geldi.

şu turnuvada seçilmese kesin kötü hero. seçilince iyi hero olmuştur.

arthas bence çok güzel hero. oynaması da keyifli yani kendini böyle arthas gibi hissettiyor. o sertliği cüssesi ve skilleri.
dolu tankım ve favorim muradin elimde olmazsa arthasa para harcadım.
dün kendime sürpriz yapıp zeratulu aldım goldla. bende biraz ez mod takılayım keyif süreyim.

ha bi de raynor kötü
Mesaj tarihi:
abiler ben renk körüyüm, haritada kimin düşman kimin dost olduğunu anlayamıyorum. Renk körlüğü modunu açsam bile fayda etmiyor. Var mı bir yolu?
Mesaj tarihi:
Evet sorunluymuş renk körü modu kimisinde etkili olmuyormuşhttp://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/2u8n2w/colorblind_mode_makes_it_harder_to_see/

Sanırım yapabileceğin tek şey hero leauge oynayıp seçilen heroların hangi takımlarda olduğunu iyi bellemek.
Mesaj tarihi:
muradin ultiyle qyla stun manyağı yaptığı için, ve dpsi squishyler için gayet yeterli olduğundan ignorelayamıyorsun, o yüzden iyi

https://docs.google.com/spreadsheets/d/16dx9y6xZCZI0reeFMgMraf-nKibwZV0HoYU1OPzM4Bc/pubhtml
Mesaj tarihi:
Oyunda hiç ciddi bir hava yok. League of Legends ya da Dota 2'de çevirmek için nasıl kasardım bu oyunda kılımı kıpırdatasım gelmiyor. Takım da çoğunlukla mal geliyor zaten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...