GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 scamlendim dota da çok sinirim bozuldu kendimi biraz hots a vericem ama yetoluğumu atmam lazım önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Offf bu overwatch ta 20 sayfa blizzard evini yurdunu elinden almış gibi QQ'layan TuRkLeAdEr. Oyunu bırakma zamanı gelmiş gençler communtynin bu kadar cıvkı çıkamazdı gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bu oyuna aylık ödeme sistemi gelmediği sürece oynanmaz 1 haftadır falan girmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 leoric'in amk tam bir baş belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 niye ya, ben leroicin oyundaki varlığıyla yokluğunu hissetmiyorum bile. bana sürekli kötüsü mü denk geldi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kötü ya leoric. He iyi oynayanı vardır full focus ve premade team setupla ama baya kötü yani ve zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Week of Tuesday, July 28, 2015: Malfurion Valla Tyrael Zagara Chen Tyrande (Available after you reach player level 12) Illidan (Available after you reach player level 15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Yeni hero ne gelecek acaba.Biraz hızlı gelse herolar daha iyi olacak.Hero Lig de devamlı aynı herolar baymaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 3 haftada bir hero geliyor bu aralar yine iyi, diablo monku gelicek dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kael'in seçilmediği hero lig maçına denk gelmiş olan var mı aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ben first pick sectigim icin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben asil novasiz qm bulamiyorum, iki takimda biden ggeldigi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu aralar en ilginç bulduğum mevzu HL'de arthas denk gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Dream Hack turnuvasında picklenince popüler hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 leoric çok sevdim ben ya özellikle traiti çok iyi oyunda shop diye bi kavram olmadığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ya ben dün oynadım biraz eğlendim de takımım hep çok yeto ya objective leri kisme sallamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 tiLi said: ben first pick sectigim icin yok aslında doğru seçilmediğini geçtim, first pick seçilmediği var mı diye sormam lazımdı. baygınlık geldi her oyun her oyun. bazı spellerine range veya cd nerfi gelmesi lazım. qm'de nova+zera kaynıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ya bu beyinsizler buffların gösterilmesini niye kapatmışlar. açabiliyor muyuz bir yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 arcane said: bu aralar en ilginç bulduğum mevzu HL'de arthas denk gelmesi. DeviantSun said: Dream Hack turnuvasında picklenince popüler hale geldi. şu turnuvada seçilmese kesin kötü hero. seçilince iyi hero olmuştur. arthas bence çok güzel hero. oynaması da keyifli yani kendini böyle arthas gibi hissettiyor. o sertliği cüssesi ve skilleri. dolu tankım ve favorim muradin elimde olmazsa arthasa para harcadım. dün kendime sürpriz yapıp zeratulu aldım goldla. bende biraz ez mod takılayım keyif süreyim. ha bi de raynor kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 raynor sikko :D Arthas tam tank değil aslında. Muradin benc.e daha agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 abiler ben renk körüyüm, haritada kimin düşman kimin dost olduğunu anlayamıyorum. Renk körlüğü modunu açsam bile fayda etmiyor. Var mı bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Evet sorunluymuş renk körü modu kimisinde etkili olmuyormuşhttp://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/2u8n2w/colorblind_mode_makes_it_harder_to_see/ Sanırım yapabileceğin tek şey hero leauge oynayıp seçilen heroların hangi takımlarda olduğunu iyi bellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 muradin ultiyle qyla stun manyağı yaptığı için, ve dpsi squishyler için gayet yeterli olduğundan ignorelayamıyorsun, o yüzden iyi https://docs.google.com/spreadsheets/d/16dx9y6xZCZI0reeFMgMraf-nKibwZV0HoYU1OPzM4Bc/pubhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Color blind modunu BF4 hatta WoW'daki gibi yapmaları lazım ya, herkesin göremediği renklere kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Oyunda hiç ciddi bir hava yok. League of Legends ya da Dota 2'de çevirmek için nasıl kasardım bu oyunda kılımı kıpırdatasım gelmiyor. Takım da çoğunlukla mal geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar