souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şansa bak. WoW, Diablo, HS, SC vs. olan hesaba beta yollamadılar. Öylesine içerisinde hiç oyun olmayan bir hesabım vardı. Ona beta yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bu blizzord'un işlerine akıl sır ermez. Çok beklediğim bir oyun değil ama merak ediyorum. Sanıyorum haftada bir gün invite yolluyorlar random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 gelmiş bana da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Dreag deyince baktım, gelmiş bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Opsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 fazla key elinize düşerse banada attırıverin abi her hafta 5 posta tıklıyom hala key yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Gelmiş bana da. Dün gece biraz göz attım, fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 GONDARCENGIZ said: fazla key elinize düşerse banada attırıverin abi her hafta 5 posta tıklıyom hala key yok :/ Key gelmiyor. Direkt hesaba ekleniyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 dün aksam mail gelmiş,baktım eklemişler hesaba indiriyorum simdi direk hesaba ekliyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 heralde bi dalga yolladılar gene ama benim aktif blizz hesabım gene babayı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Benim 5 tane blizz hesabım var. 1 tanesinde bütün oyunlar var. Diğer 4 tanesinde sadece free start olarak ekli oyunlar. Şu ana kadar beta invite aldım epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ben hiç almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hesap eski ve aktif olunca doğal olarak bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bi danaede deil oyunlu boyunlu 3 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 dreagloth #2789 ekleşelim exp bonus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 aegean#2706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 lan bune herkeze geliyo bi bana gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bir onceki sayfadaki mesaji editleyemedim. Twitch kanali linki değişti http://www.twitch.tv/gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 gelmiyor beta key gelmiyor ben çocuuma flüt alamıycak mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Trevanian said: Bir onceki sayfadaki mesaji editleyemedim. Twitch kanali linki değişti http://www.twitch.tv/gelsenize abi linke tıklar tıklamaz biri geğirdi. korkudan kapattım sayfayı sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ahaha olur oyle seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 pekaziz#2315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 banada gelmişte ya dotaya gore cok basit geldi dota lite tadında çok oynamadım daha da yane ne biliyim talent sistmei eralde kapıyor o açığı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 dota veya lol ile alakası yok oyunun çünkü, o mantıkta oynayanlar kaybediyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 moba olunca doğal olarak karşılaştırıyosun benim gördüğüm levellar ortak olduğundan item ve gold kasma olmadğından sanki daha gang based bi oyun olacakmış gibi daha sadece tutorialleri oynadım multiye zaman olmadı yane lanelerde kasmak daha çok lanei korumak ve ölmemek için level almaktan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar