Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ankarada yağmur yağıyor hergün

http://images5.fanpop.com/image/photos/30200000/Game-of-Thrones-2x01-The-North-Remembers-game-of-thrones-30260484-1280-720.jpg
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

auriel gelicek zaten sanirim, gelmelide zaten. hem cok guzel bi support olur "archangle of hope" konsepti ile hemde tasarimi cok sahane

http://embed.gyazo.com/5bd319a77cf7e33b90f374a6842f929a.png
Mesaj tarihi:
Ben melee assasin olarak Grommash Hellscreami bekliyorum vallaha.

Baltayı şapır şupur vuracak kafaya

Ha buarada da kesin gelecekler arasında Rexxar var. Hatta oyun alpha zamanında resmi vardı kendisi yoktu.

http://i.imgur.com/1T6snCr.jpg

Sylvanas geldi butcher ile skeleton king de duyuruldu kaldı rexxar ile zuljin.
Mesaj tarihi:
blizzardın ne kadar kararsız olduğunu bilmen lazım bu zamana kadar zuljin'e yakın zamanda olanak vermiyorum ben garrosh güzel olur hakkaten de o da yakın için zor ama skeleton king i bekliyorum :)
Mesaj tarihi:
Leoric, zuljin, butcher filan cok gereksiz gelio bana. Lore da o kadar iyi karakterler varken harciyoroar direk. D2 becro ben sevmesemde bi koysalar 20 eurodan kapis kapis gider. Saurfang gene gider soyle cleave traitli, trion fordring veya turalyon ret pala eksigini doldurur (johanna prot dolduruo zarten), teron gelebilir, dragon aspectler human formlariyla gelebilir, olumkanat varken oglu neferian ne yane, onyxia bile daha iyi. Keltuzat zaten banko. Maiev super olur gene sirf illidan banter icin bile :P warcraf cok zengin zaten karaktere, sc biraz zayif. Mengsk ve oglunumu koyucaklar yani "hero" diye, fenix olur anca veya raszagal var mis gibi.
Zuljin ne ama yani, gina geldi zulzul lardan, bu kadarmi fanatigi var trollerin?
Mesaj tarihi:
voljin gelsin işte shadow shaman trol gelcekse.
sonuçta dotada falan da tank hero sayısı ile carry sayısı aynı değil. farklı skiller ile 5 çeşit archer falan var.
sirf warcrafttan 50 tane adam getirebilirer
Mesaj tarihi:
SC ve Diablo hakikaten baya zayıf kaldı karakter konusunda ya. Warcraft'tan karakter fışkırıyo resmen, Rexxar, Vol'jin, Harrison Jones, Valeera, nathrezim'ler, dragon aspect'ler, şu mop'taki aspect'ler, hatta Hogger, Putricide falan zebil şey var.

Mesela Onyxia'dır, Deathwing'dir, oğludur falan bi black dragon aspect de gelebilir.

Hatta Anduin bile olur ya, priest niyetine. Of allam çabuk çabuk bassınlar işte hero'ları
Mesaj tarihi:
Şurda dataminela hakkında konuşma olan heroların listesi var bir kısmı geldi zaten. %100 confirm diyemeyiz sonuçta sonradan ses kaydı sıkıntı yaratır diye nolur nolmaz diyede yapılanlar olabilir ama en azından düşünülüyorlar ciddi olarak.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Leoric, zuljin, butcher filan cok gereksiz gelio bana. Lore da o kadar iyi karakterler varken harciyoroar direk. D2 becro ben sevmesemde bi koysalar 20 eurodan kapis kapis gider. Saurfang gene gider soyle cleave traitli, trion fordring veya turalyon ret pala eksigini doldurur (johanna prot dolduruo zarten), teron gelebilir, dragon aspectler human formlariyla gelebilir, olumkanat varken oglu neferian ne yane, onyxia bile daha iyi. Keltuzat zaten banko. Maiev super olur gene sirf illidan banter icin bile :P warcraf cok zengin zaten karaktere, sc biraz zayif. Mengsk ve oglunumu koyucaklar yani "hero" diye, fenix olur anca veya raszagal var mis gibi.
Zuljin ne ama yani, gina geldi zulzul lardan, bu kadarmi fanatigi var trollerin?

en iyilerin tamamını patır patır erkenden koyarlarsa 1-2 sene sonraya ne kalacak?

Grommash vs. beklemeyin bence uzun bir süre, bi süre az popüler veya arka plan karakterlerinden yürürler. Arada Slyvanas gibi çok popülerleri dayarlar.

Hero salınımını iyi dengelemeleri gerek.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Laurelin said:

en iyilerin tamamını patır patır erkenden koyarlarsa 1-2 sene sonraya ne kalacak?

Grommash vs. beklemeyin bence uzun bir süre, bi süre az popüler veya arka plan karakterlerinden yürürler. Arada Slyvanas gibi çok popülerleri dayarlar.

Yapma bunu yapma sylvanas mu en popülerdi aralarında.

Thrall geldi bir kere ondan sonra sylvanas derken Jaina geldi.

Hop son bomba Kael'Thas geldi.

Tüm popülerler damlıyor.

Yapma bunu yapma.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Yapma bunu yapma.

çıkışa yakın sırayla dayadılar, normal. şuandan itibaren mantıklı olan şuan az popüler ya da üretilmiş karakterleri biraz kitleyip ondan sonra seri olarak ikişer üçer tekrar popüler isimlere yönelmek olur.

Thrall, Jaina, Kael gelmesi vs. direkt release'e hazırlıktı. release sonrası hype'ta insanların hayali karakter yerine sürekli gördüğü, oynadığı karakterlerle işe giriş yapması önemliydi. Şuan oyunda üç evreninde en popüler, bilinen karakterleri zaten var. Bundan sonrası lore severler için baş altı popülerler olarak gider ama karakter havuzunu da tüketmemek için yavaş hareket ederler.

Bir süre Johanna gibi, Butcher, Leoric vs. gibi karakterleri kitlerler. Ondan sonra yavaş yavaş Lady Vashj, Deckard Cain, Grom, Deathwing, Vol'jin falan eklerler.

Tabii Jaina, Thrall, Syl ve Kael sıralaması gibi üst üste pop karakter gelmez diye düşünüyorum. Tamamen oyuncu sayısına bağlı falan olabilir.

Karakterleri düzgün kitlemek önemli ya bu tip oyunlarda, direkt başarının bir kısmı falan
Mesaj tarihi:
Mesela Starcraft evrenini bilmem ama şu oyuna Warcraft'tan eklenecek en az 10 tane daha çok popüler karakter falan var %100 eklenecek.Varian falan var daha hatta Anduin. Geri kalanı saysak rahat 100 karakter çıkar. Saurfang olur, Doomhammer olur. Cho mesela kesin olur. Panda dozu yeterli değil oyunda halen mutlaka eklenecek yeni panda o olur.

Mesela Varian verip, araya az popüler Cho ve Cairne verirler. Ardından Anduin patlatırlar Support sınıfına vs.

Cairne'i ben mesela net bekliyorum. Tauren olarak sadece ETC davarını vermişler. Hoş tabii ama ciddi bir davar eksiğimiz halen var vs...

Popüler karakterleri artık release öncesi dozda vermezler. Kısacası demek istediğim o yine uzattım sadfasdf
Mesaj tarihi:
Adam sylvanas a popüler değil diye yorum yapmış sen nediyorsun :d ayrıca lore la falan alakası yok olayın bariz bildiğin gündemdeki ya da geçmişte iz bırakan karakterleri dayıyorlar. Bir taraftanda 3 universe in dengeyi fazla bozmamaya çalışıyorlar. Cain flnda gelmesin ya troll hero lardan nefret ediyorum murky etc vs
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Laurelin said:

cok populerlerden baslamalarina gerek yokki, saydiklarim hep arkaplan karakteri hani bi varian veya voljin diil fenix saymassak. her ay bir hero koysalar 4 senelik malzemeleri var zatende yeni cikmis mis gibi oyuna leoric ve butcher ne yaaa. koy smuggleri nesemizi bulalim en azindan illa diyaplo koycaksan, getir imperius veya mephisto filan koy demioz, andariel bile olurdu :P adria gene ole, wirt koy o bile butherdan iyidir

skinlerdede abuk subuk davraniyorlar, stiches a kac tane skin koymus, populer karakterlere bakiyorsun ya bok gibi skinler yada yok dogru durust. master skinlerin cogu les direk, hide helmet i oyuncularin neden bu kadar sevdigini hala cozemedi blizz.

genel bi vizyonsuzluk var zaten bu ara, o kadar ucu acik hikaye dururken gidip time travel sacmaligina vurmalari wowda, heartstonedak millet yeni hero beklerken abidik fiyatli temaya uymayan ve bugunki oyuncularin bilmedigi herolari dayamalari (medivh in imbaligini gectim hadide alleria yi kac kisi biliyor bugunki playerbasede? hunter bile degil karakter hani), legacy of the void daki sacma ucan siege tank dizayni, diyaplodaki artik aptala vurmus hikaye falan filan

hani su launch eventi bile blizzardin ne kadar momentum kaybedip siradanlastigini gosterdi, hani o eski dinamizm, eski tutku gozukmuyor hic ve yaptikalri islerede yansiyor bu yavanlasma yavas yavas.

ha kisisel olarak cok kizginim o ayri, lich king ve sonrais cikmis butun oyunlari CE var, hayvan gibi playtime var oyunlarinda ama arkadasimin 2 sene wow oyniyan kardesine HOTS alpha cikarken ben betayi bile key dilenerek edinebildim, bi girdim herkes 40 olmus zaten meh, cataclysmden beri bana beta vermiyor gerizekalilar
Mesaj tarihi:
sen kazana düşmüşsün ondan vermiolar becne.

sc de cidden az hero var, artık birimlerden türetirler sgt hammer gibi.Buthcerın sevenı cok fazla, diablo 1 den ozellıkle.

neyse artık beklıcez yapcak bısı yok, keske her hafta 1 hero cıkarsalar. Bide umarım karakterler gercegıne yakın sekılde set edılır, kerrigan ve raynor hayal kırıklıgı bende.
Mesaj tarihi:

ayrıca şunun eksikliği oyunda ciddi hissediliyor, acilen gelmesi lazım bi zealotun.

skilleri sölüorm
q = charge ( targeted, stun etmio ama )
w = Boost shield (kısa surelıgına shield işte 4-5 saniye )
e = dmg bazlı slow hem attack speed hem hareket

pasif = öldüğü zaman dragoon olarak gelio death timer dolana kadar dragoon olarak takılabilio. yakın bi lokasyonda spawn oluo ıste.

hmpfsfss

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...