Sotto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bana gelmiyor bir türlü mail, fazla Civ 5'i olan varsa alabilir miyim, uğraştım olmuyor nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 soldaki kategorilerin tamamını oyladım ve oyun geldi tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 civ 5 geldi mafia 2 için tekrar abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Aldım ikisinide teşekkür. Olmuyor diye bişey yok ertesi gün geliyor işte key. Çoğuna oy bile vermedim, skip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pff mafia 2 amd kartlarla problemli. 12.8 driveri kurarsan düzeliyormuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bana da geldi mafya2 bugün, sağolun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ibretlik paylaşım. teşekkürler. civ5 bayram hediyesi oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mafia 2'deki grafik glitchleri olmasa ne güzel oynayacaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben ati ile sıkıntısız oynamıştım. 1 yıl önce fln. genel bi sorun değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2 oyunu birden alabilmek için ne yapmamız gerektiğini biri türkçe kısaca yazsa :p edit:yanlış anlaşılmasın ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ShadowFax said: pff mafia 2 amd kartlarla problemli. 12.8 driveri kurarsan düzeliyormuşmuş. bende de sıkıntı yok, hiç olmadı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Tori said: 2 oyunu birden alabilmek için ne yapmamız gerektiğini biri türkçe kısaca yazsa :p edit:yanlış anlaşılmasın ;o iki farklı maille oy ver. steam keyler mail olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2si de var pehh, başka oyun dağıtaymış ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Cvg sitesi üyelik alımını kapamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ruslar falan nasıl abuse etti allah bilir, bende ikisi de vardı zahmet edip 1 tane bile almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Aldım Mafia 2 yi. 24 saat gecikmeli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sabah çok yavaştı diye akşama bıraktım, We've had a massive response to our free game offer, and we want to ensure that everybody who has already registered their votes receives their free game. As a result, we are temporarily suspending the promotion registration. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 işte bunlar hep tecrübe mafia ii'yi de aldım cookielerden sapıtmış heralde öncekinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mafia 2 guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Olmadı bende bu. O linke tıklıyorum, daha oylamamışsın panpa diyor, git şuraya diye verdiği linkte verdiğim oylar gözüküyor. Kırık şey. Günler oldu, 24 saat muhabbeti de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ati 5770 + 13.9 driver ile mafia 2 oynanmiyor :( bildiğiniz fix var mi? (driver downgrade dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 mafia II çok eğlenceliymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 daha yeni mi oynuyorsunuz ya. ilki kadar güzel değil ama olabilme ihtimali için oynamak lazımdı hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Abi işte gerçek pc gaming master race bu. 2 tane a-rated oyun 0 dolara, görüntü zaten daha iyi, civ5 şaheseri psde xboxda zaten yok falan. Long live master race. http://img.gawkerassets.com/img/186fmqqxydz4hjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Yanlışlıkla falan mafia 2 gelen olduysa fazladan, talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar