quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Selamlar, Bu gecemizin trollenecek başlığını da açıp hemen yatacağım izninizle. Son yıllarda dikkatimi çeken bir güruh var arkadaşlar: Hayvanları fazla sevenler. Zoofili demiyorum ama, misal şu köye inen kurdu direğe asma olayına Ekşisözlük'teki tepkilerden seçkiler: ""insan" denen kanser hucresi eylemi." -sea of madness "artık ölmeden önce bir ana s.kerek öldürüp elektrik direğine asmak farz olmuşur bu olaydan sonra. not: s.kik köylü dinci tanıdığı olan varsa mesaj atsın bana, çok pis s.kesim var." -gamaflex "sene 2013 olmasina ragmen, millet olarak hayvanlara nasil davranmamiz gerektigini hala ogrenemedigimizi gosteren olay." -andiamo vs. vs. Şimdi arkadaşlar, dostlarım, Romalılar; Ben mi garip bir insanım? Yoksa bu güruh mu? Ben ev hayvanınızı sevmeyin ona işkence edin demiyorum ama köye inen kurdu ne yapsınlar barınağa mı versinler? Geçen gün su kaplumbağasına fare atma konusunda da dikkatimi çekti benzer atılımlar. Ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 YOU FUCKIN HILL BILLY RACIST SHITFACE RETARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ekşi hatun kaldırma yuvası. bir umut entel olursam belki verir diye sınırları zorluyorlar bilerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben olsam hayvanı eğitirdim arkadaş olurduk olmazsa da yerdim et sonuçta direğe asan salaklık yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kurdumu eğiteceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 o değilde köylü dincilerin tadı bi başka be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kurt tehdit oluşturduysa vurdun tamam. direğe asmak falan nedir ? diğer kurtlar görüp ibret mi alacak ? hani olay dağdaki vahşi kurt meselesi de değil. bunlar zararsız sokak kedisini de direğe asarlar. zihniyet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dinle bir alakası yok bu durumun. http://en.wikipedia.org/wiki/Wolf_attacks_on_humans açıkçası evrim teorisi saat gibi işliyor tıkır tıkır. iki nesilden fazla şehirde yaşayanlar gittikçe embesilleşiyor bunları doğaya bıraksan iki haftadan uzun zor yaşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Fuckin inbred hill billies *Trevor'a bağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Iyyy Ekşici deyince aklıma üniversitelerin tiyatro kulüplerine katılıp ikinci haftada manita yaptıktan sonra bir daha kulübe uğramayan, annesinin babasının gönderdiği iki kuruş harçlıktan iki dirhem bir çekirdek kar edeceğim diye nerede ekmek arası tavuk döner varsa onu yiyen, ilk seneden eve çıkacak arkadaş bulamadığı için tüm kişisel alanı bir adet demir dolap ve bir ranzanın yüzeyinden ibaret olan, öğrenci etiketinin ardına sığındığını sanarak etrafındaki herkesi sosyo ekonomik katmanlardan hariç olduğunu inandırdığını sanan (ben okuyom yea), manitasıyla yiyişecek yer bulamayınca (o da manitası olabilirse tabi) hiçkimsenin izlemediği filmlerin ilk seansına bilet alan, konuşacak kimsesi olmadığında ders aralarında beş on dakika ekşiye girip pink floyd başlığına yeni entry girilmiş mi diye bakan, saçlarını daha yeni uzatmaya başladığı için parası yokmuş da berbere gidemiyormuş gibi görünen, yurdun toplu duşlarında mastürbasyon yaptıktan sonra menisi diğer arkadaşlarının menisiyle karışıp giderden kanalizasyona giden, bir yetmiş boyunda, esmer, kıllı, ucuz deodorant kokan bir insan geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 midemi bulandırdın lan mc lovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Amaç oydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ee direğe niye asıyorsun? mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 pff yine tipoloji sıçılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mc_Lovin said: Iyyy Ekşici deyince aklıma üniversitelerin tiyatro kulüplerine katılıp ikinci haftada manita yaptıktan sonra bir daha kulübe uğramayan, annesinin babasının gönderdiği iki kuruş harçlıktan iki dirhem bir çekirdek kar edeceğim diye nerede ekmek arası tavuk döner varsa onu yiyen, ilk seneden eve çıkacak arkadaş bulamadığı için tüm kişisel alanı bir adet demir dolap ve bir ranzanın yüzeyinden ibaret olan, öğrenci etiketinin ardına sığındığını sanarak etrafındaki herkesi sosyo ekonomik katmanlardan hariç olduğunu inandırdığını sanan (ben okuyom yea), manitasıyla yiyişecek yer bulamayınca (o da manitası olabilirse tabi) hiçkimsenin izlemediği filmlerin ilk seansına bilet alan, konuşacak kimsesi olmadığında ders aralarında beş on dakika ekşiye girip pink floyd başlığına yeni entry girilmiş mi diye bakan, saçlarını daha yeni uzatmaya başladığı için parası yokmuş da berbere gidemiyormuş gibi görünen, yurdun toplu duşlarında mastürbasyon yaptıktan sonra menisi diğer arkadaşlarının menisiyle karışıp giderden kanalizasyona giden, bir yetmiş boyunda, esmer, kıllı, ucuz deodorant kokan bir insan geliyor aklıma. abi mükemmel bu bir şaheser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hayvan içgüdülerini insanın düşünme yetisiyle kıyaslıyan yetersizler var tüm problem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Haberi görmedim ama postunu çıkaracaklardır belki ondan asmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Red said: kurt tehdit oluşturduysa vurdun tamam. direğe asmak falan nedir ? diğer kurtlar görüp ibret mi alacak ? ben öyle düşündüm açıkçası, kurtlar çok da salak hayvanlar değil sonuçta yani kurtların indiği bi yerdeki kuralları şehirli porselen çocuklar olarak eleştirmemiz bence çok da yerinde bi davranış değil, bi bildikleri var ki asıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Cahilsiniz resmen. Kurtlari, sirtlanlari filan asmak binlerce yildir yapilan bir sey. Amaci oteki avci hayvanlari tedirgin edip ortamdan uzaklastirmak. Bir bildikleri var yani. Sadece burada yapilmaz bu arada, Avrupa'nin ve Asya'nin her yerinde yaparlar. Simdi bunu diyenler kumese giren tilkiyi de vurmayin, sonra derisini yuzup elbise yapmayin der. Ona da bir tavuk versin koyluler iki-uc gunde bir, degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şehirde bilgisayar başında köyde elinde tüfeğiyle hayvanlarını evinin rızkını koruyan adamı eleştirmek bambaşka. Çok salak bir çağda yaşıyoruz ya. Gerçekten embesilliğe doğru gidiyoruz insanlık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mc_Lovin said: Iyyy Ekşici deyince aklıma üniversitelerin tiyatro kulüplerine katılıp ikinci haftada manita yaptıktan sonra bir daha kulübe uğramayan, annesinin babasının gönderdiği iki kuruş harçlıktan iki dirhem bir çekirdek kar edeceğim diye nerede ekmek arası tavuk döner varsa onu yiyen, ilk seneden eve çıkacak arkadaş bulamadığı için tüm kişisel alanı bir adet demir dolap ve bir ranzanın yüzeyinden ibaret olan, öğrenci etiketinin ardına sığındığını sanarak etrafındaki herkesi sosyo ekonomik katmanlardan hariç olduğunu inandırdığını sanan (ben okuyom yea), manitasıyla yiyişecek yer bulamayınca (o da manitası olabilirse tabi) hiçkimsenin izlemediği filmlerin ilk seansına bilet alan, konuşacak kimsesi olmadığında ders aralarında beş on dakika ekşiye girip pink floyd başlığına yeni entry girilmiş mi diye bakan, saçlarını daha yeni uzatmaya başladığı için parası yokmuş da berbere gidemiyormuş gibi görünen, yurdun toplu duşlarında mastürbasyon yaptıktan sonra menisi diğer arkadaşlarının menisiyle karışıp giderden kanalizasyona giden, bir yetmiş boyunda, esmer, kıllı, ucuz deodorant kokan bir insan geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Kurtlari da seviyorum tilkileri de, sansari da gelincigi de. Tilkiyle gelincik falan arada besledigim ordekleri falan kapiyolar. Kapsin emenike, o hayvan da yasam mucadelesi veriyo. Bu hayvanlari sevme nedenim belki burada pek olmadiklarindandir. Sonucta vahsi dogada bi sekilde korunmak lazim. Ha sene 2013te vurup asmak mi dogrudur yoksa iki kangal alip dogal olarak bu hayvanlari uzak tutmak mi, bilemicem. Dag cocugu degilim. Yaban domuzu iniyo bolca buralarda, bi yavruyu alip evcillestirmek istiyorum aslinda . Zoofil mi oldum ben simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şunları yazanların çoğu iki kedi doyurmamışlardır hayatlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben tam bir hırbo hayvanseverim. hayvan muhabbetinden konak emniyet müdürlüğünde artık götürülünce oo naber la zoolohhğ yine senin itleri mi teptiler lan NEBİLİM ADAMI HİEEE falan şeklinde bütün polisleri tanıdım falan. kucağında yılan uyutan efendim eliyle hastalanmış engereklerin boğazından içeri yemek yediren bir adamım. bak ön bilgiyi verdim yeterince. ama bu nedir aga? bu tip olaylara tavım gerçekten. taptığım bir hayvan var karakulak diye caracal diye geçiyor literatürde. bak tapıyorum buna canlı görmek için günlerimi harcadım göremedim güney toroslarda. ve fakat arazide işte o köylülerle konuşunca ilk bi sinirlenmiştim hepsinin evinde çifte var karakulak vurmak için. dinleyince anladım ki adamların kümeslerini basıp parçalayıp gidiyor hayvanlar. ulan o adam ne yapsın? kendi yemeğinden mi olsun? üzerine çocuğunu tehdit ediyor falan. pompalı tüfek eğitimi verildi bize arazide ayıya kurda denk gelirsek diye dağda. e şimdi ben çok seviyorum diye vurmayacak mıyım amk üzerime saldırınca. E HAYVANIN HAKKI TABİ YİYECEK BENİ mi diyeceğim yani? çok uzaktan kurt gördük mesela havaya mavaya sıktık siktirdi gitti. pack halinde üzerimize gelselerdi bok kalırdı hayvan hakkı falan. şimdi ben orda oturduğumu düşünüyorum. çocuğum falan var. kurt saldırıyor. öldürürüm naparım aaa oğlumu yesin çünkü hakkı mı diyeyim? keza ilk kez gergeye katılıyorum ve çok kötü hissediyorum kendimi ama doğru o olay. orada kurt başka bir kurdun ölüsünü gördüğünde tehlike olarak algılayıp basar kaçar yaklaşmaz bölgeye. böyle ilkel birşeye mi kaldık orasını bilmiyorum gerçekten tabi ki vardır daha uygun çözümleri hayvanı öldürmeden yapılabilecek ama urbandan sallamak kolayda natürde kalınca assktir ölüyorum galiba hissiyatını yaşamadan bu tip gerizekalı hayvansever yorumları korkunç gerçekten. NATÜR LAN ORASI NATÜR. kurtta adamdan kan almaz bağırsağını deşip kanını içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar