Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ShadowFax said: http://www.deezer.com/offers/premiumplus?utm_source=facebook&utm_medium=ppla&utm_term=socialmoov&utm_campaign=tr_021714_web_qleu_wca&ref=tr_021014_web_qleu_wca %50 indirim gelmiş Yeni üyelik için mi yoksa eski üyelere de %50 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bilmem. 2 gün önce spotify'a geçtim. Denemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 beleş spotify webplayer kullanıyorum da şimdi, bu playlistteki şarkıların sırasını kaydıramıyor muyuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 spotify iyidir app'ları falan da var. Deezerda var mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Spotify'da SimCity 3000'in soundtrackini buldum. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 deezer'da nasil takipleşicez ? id fln var mı... patidekilerin çalma listelerini görmek istiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Haggaten spotify ve deezer icin oyle bi topah yapsak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Daha geçen gün açtım: http://forum.paticik.com/read.php?12,7583654 Üyenin playlistinden profiline de girersiniz rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Deezer anneler günü indirimi yapmış. 2 aylık premium plus 0.99 tl. Subscription i olmayan kaçırmasın. Bu da linki: http://try.deezer.com/mothersday_tr_facebook/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Şu indirim olayını Spotify'da yapsa hani. Hiç indirim yapmıyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ben de spotify indirimi istiyom ya deezer paso yapıyo bunlarda yok bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Deezer'in OS X programi epey gelisti, Web ile ayni ozelliklere sahip artik, bir radyolar eksik ama Flow geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 En lüzumlu appler nedir Spotify için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 P.S. Popülariteye göre dizme fonksiyonları kaldırıldı mı? Arama yaptığım hiçbir sonucu dizemiyorum herhangi bir kategoriye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Üzgünüm ama teknolojik alt yapı olarak Spotify eziyor. Bundan 5 sene sonra Deezer'ın olmama ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 abi spotify ios app ı ile spotify connect kullanarak windowsda ki appı kontrol etmek istiyorum aynı ağ üzerinden, bunu bilen varsa yardımcı olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 spotify android'te versiyon yükseltmiş ama niye tüm download ettiğin şarkılarımı sildin lan bi daha indirecem şimdi issiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 deezer app leri var mı lyrics lastfm falan kuru kuruya kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ya albümlerin çoğu Türkçe oldukları halde Türkiye'de oynatılamıyor, greyed out. Sertab Erener'in Lal'i misal. Bunu nasıl aşabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 anonymox kur firefox kullanıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ama bu yöntem iPod'a şarkıları sync etmeme yardımcı olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 O zaman ipodun ya da router'ının dns'ini değiştircen. SmartDNS vs. ile girip sync et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 encard spotify premiumun yarısını iade ediyormuş yeni kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Beatles'ın zaten arşivinin çoğu yoktu (iTunes ile anlaşılmış lisansta), şimdi var olan tek tük şarkılarını da kaldırmaya başladı Spotify. Besame Mucho uçurulmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 şöyle bi sorun var türkiyeye açılan tüm bu tarz firmalar Bölgesel kısıtlama yapıo aslında var ama Amerika spotify de var filan... türkiyedekiler arayınca yok gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar