Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hakaret davası - avukat va mı

Flassh

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Böyle bi durumda WiFi şifresini komşularla veya başkasıyla paylaşmış olsan, elden ele dolaşmış olma ihtimalini göz önünde de bulundurduklarında yine sorumlu sen mi olursun?

Mesaj mı senin IP'den atılmış, yoksa senin hesap mı IP'ne yönlendirmiş. Özellikle o mesajın senin IP'den atıldığı var mı kanıtlar arasında?

ip adresi ve hat sahibi esas
başkasının yaptığını ispatlamakla sen mükellefsin

şirketler daha avantajlı
interneti kullanan her bilgisayar belli
wi-fi yı zaten şifreyle veriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Dava açılır cezayı yersin. Türk yargısında bir kere soruşturma başladı mı durmaz. Bir dosyada şüphelinin suçun işlendiği tarih ve saatte bin km ötede damat halayında videosunu savcıya verdim adam yinede dava açtı. Türk yargısına hoş geldin.

para vermem başka ne cezası var?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakaret büyük dert değil hgb verip geçiyorlar da devlet büyüklerine hakaret sınırı aşıyor olabilir.

Avukat hadisesinde çok geç kalmışsın ifadeyi vermeden önce görüşmen gerekiyordu. Ip çalınması olağan bir şey geçen hafta bizim şirketlerden birinin ıp si ile kredi kartı satıldığı için bilgimize başvuruldu. Bir kişinin hakaret etmek amacıyla başka bir kişinin üçüncü sınıf bir forum acc unu çalmış olmasını bana yediremedin hakime hiç yediremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

flassh sen hala bu konuda profesyonel yardım almadın mı? bir avukata gidip danışmadın mı?

ya adam hala amazondan kulaklık siparişi vericek de fikir ister gibi konuya yazıp 'avukat var mı ya pff' diyor asdfgh

şu çogiyiymiş
Mighty_THoR said:

Bir dosyada şüphelinin suçun işlendiği tarih ve saatte bin km ötede damat halayında videosunu savcıya verdim adam yinede dava açtı. Türk yargısına hoş geldin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Avukat hadisesinde çok geç kalmışsın ifadeyi vermeden önce görüşmen gerekiyordu. .

ifadeye beni cagırmamıslardı
hat benim üstüme değil. aramış bi gün polis bende mal gibi gittim.aklımda böyle bi hakaret olayı yoktu
gitmişken konuştular işte benle de
o gün ögrendim olayı.

sonra aradan 3 yıl geçti, unuttum bile bu olayı.

karambole suçlu oldum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

ptt elemanı geldi yine mal gibi atladım buyur benim diye kitledi celbi

p

rahat ol uzulme seni bulamasa da muhtara kilitleyecekti..yine celbi almis sayilacaktin..haberin olmadan davan gorulecekti ceza alirsan alakasiz bir yerde mesela kiz arkadasinla filan arabada gezerken gbt ye yakalanirsan apartopar goturulecektin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...