barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Avukat yok mu tanıdık filan? En azından yol yordam sor öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yok /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bi girde aklin basina gelsin. dotada da cok kötüsün zaten. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 diyarbakir merkez ...of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Seele said: bi girde aklin basina gelsin. dotada da cok kötüsün zaten. iyi oldu. sana hakaret ederdim ama zaten başım belada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 combo yaptir istersen..hani o da aradan ciksin..aduketle bitirirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Dava açılır cezayı yersin. Türk yargısında bir kere soruşturma başladı mı durmaz. Bir dosyada şüphelinin suçun işlendiği tarih ve saatte bin km ötede damat halayında videosunu savcıya verdim adam yinede dava açtı. Türk yargısına hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Flassh said: yok /summon gerge Gerge'nin ipiyle kuyuya girersen, orjinal Gucci don alıp girersin kodese. demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 xaty said: Böyle bi durumda WiFi şifresini komşularla veya başkasıyla paylaşmış olsan, elden ele dolaşmış olma ihtimalini göz önünde de bulundurduklarında yine sorumlu sen mi olursun? Mesaj mı senin IP'den atılmış, yoksa senin hesap mı IP'ne yönlendirmiş. Özellikle o mesajın senin IP'den atıldığı var mı kanıtlar arasında? ip adresi ve hat sahibi esas başkasının yaptığını ispatlamakla sen mükellefsin şirketler daha avantajlı interneti kullanan her bilgisayar belli wi-fi yı zaten şifreyle veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 donun böregin vs bizden burdan para toplar hallederiz. (summom imamizer). SENI SAHIPSIZ BIRAKMAYIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mighty_THoR said: Dava açılır cezayı yersin. Türk yargısında bir kere soruşturma başladı mı durmaz. Bir dosyada şüphelinin suçun işlendiği tarih ve saatte bin km ötede damat halayında videosunu savcıya verdim adam yinede dava açtı. Türk yargısına hoş geldin. para vermem başka ne cezası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Seele said: donun böregin vs bizden burdan para toplar hallederiz. (summom imamizer). SENI SAHIPSIZ BIRAKMAYIZ. beni alamanyaya kkacırsana, dota ögretitirm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Cezayı da 2023de verirler. Zaman aşımına uğrar. Yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 flassh sen hala bu konuda profesyonel yardım almadın mı? bir avukata gidip danışmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 polis cagıralı 3 yıl geçti abi ben bile unuttum böyle bi olay olduğunu. ptt elemanı geldi yine mal gibi atladım buyur benim diye kitledi celbi polise de mal gibi ben gitmiştim yine NEDEN BÖYLEYİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Hakaret büyük dert değil hgb verip geçiyorlar da devlet büyüklerine hakaret sınırı aşıyor olabilir. Avukat hadisesinde çok geç kalmışsın ifadeyi vermeden önce görüşmen gerekiyordu. Ip çalınması olağan bir şey geçen hafta bizim şirketlerden birinin ıp si ile kredi kartı satıldığı için bilgimize başvuruldu. Bir kişinin hakaret etmek amacıyla başka bir kişinin üçüncü sınıf bir forum acc unu çalmış olmasını bana yediremedin hakime hiç yediremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: flassh sen hala bu konuda profesyonel yardım almadın mı? bir avukata gidip danışmadın mı? :) valla güzel soru he. ben de cevap bekliyorum.hadi bir "almadım" de ki bak neler yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: flassh sen hala bu konuda profesyonel yardım almadın mı? bir avukata gidip danışmadın mı? ya adam hala amazondan kulaklık siparişi vericek de fikir ister gibi konuya yazıp 'avukat var mı ya pff' diyor asdfgh şu çogiyiymiş Mighty_THoR said: Bir dosyada şüphelinin suçun işlendiği tarih ve saatte bin km ötede damat halayında videosunu savcıya verdim adam yinede dava açtı. Türk yargısına hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bence gidip bir avukatla görüşmüştür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mighty_THoR said: Avukat hadisesinde çok geç kalmışsın ifadeyi vermeden önce görüşmen gerekiyordu. . ifadeye beni cagırmamıslardı hat benim üstüme değil. aramış bi gün polis bende mal gibi gittim.aklımda böyle bi hakaret olayı yoktu gitmişken konuştular işte benle de o gün ögrendim olayı. sonra aradan 3 yıl geçti, unuttum bile bu olayı. karambole suçlu oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gg no rmk abi. ip sizin ip'niz. hesap benim demişsin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Flassh said: ptt elemanı geldi yine mal gibi atladım buyur benim diye kitledi celbi p rahat ol uzulme seni bulamasa da muhtara kilitleyecekti..yine celbi almis sayilacaktin..haberin olmadan davan gorulecekti ceza alirsan alakasiz bir yerde mesela kiz arkadasinla filan arabada gezerken gbt ye yakalanirsan apartopar goturulecektin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şaka maka 2010'daki olay için 2013'te polise ifade verip 2016'da duruşma alıyor olman bana sürekli şunu hatırlatıyor. acaba 2013'teki gezi olayları sırasında bi sakatlığa düştük mü? ahahahah. ya bu internet çok riskli bi olay türkiyede. ben yurtdışına dönük bir kariyer planı yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Oce4n said: gg no rmk abi. ip sizin ip'niz. hesap benim demişsin bide. hesap benim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar