scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Başlığı şimdi gördüm ya Benimde bugün ilk davam var hakaret davası gelişmeleri anlatırım buraya madem. Ühühü bilalim dava etmiş babasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Allah kurtarsin gardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://t24.com.tr/haber/15-yilda-900-kisi-cumhurbaskanina-hakaretten-davalik-oldu,319104 size ozel yarı açık mapusane açarlar. raat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bu bana da açılmış 2017'den haber geldi sdfsdf ne yapıyoruz olay nedir tam olarak? gerge avucuna düştüm he. GERGE said: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bilmiyorum abi, alanım çok farklı. Sözleşmeciyim ben. Bir yazı geldiyse geleceksin diye, gideceksin. İfade filan verirsen birer kopya almayı da unutma. Sonra ceza avukatına git. Özel hukukun çoğu alanını bilmek gerekiyor çalıştığım alan nedeniyle ama ceza yok yani ben de. Öğrencilikten ne kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 11 ay kitliyorlar bırakıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 İfadeden önce git hatta avukata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ofisteki cezacılara sordum, oluruna bıraksın dediler. Pek kurtulan olmuyormuş. 10-11 ay verip geriye bırakıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 cezaya 5 sene erteleme koyuyorlar sonra da. bu erteleme sırasında hangi suçtan tekrar içeri girersek bu ceza enable oluyor. herhangi bir suç misal trafik kazası da kitliyor mu yoksa yine aynı tier bi suç mu olmak zorunda hakeret falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 5 sene geçmek bilmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 benim durum farklı biraz incelemeye alınan bir başlığa post girmişim geçen sene sözlükte, baktım eski entry'lere de herhalde başlığı da silmişler ofsayt bir başlığa yazmamışım bile şimdi bana tebligat gelince onu alıp avukatla mı gidiyorum ilk ifadeye, durum bu mudur GERGE said: Ofisteki cezacılara sordum, oluruna bıraksın dediler. Pek kurtulan olmuyormuş. 10-11 ay verip geriye bırakıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 şu güncel bölümüne bir hard reset mi atsak acaba? hatta otomatik ayda 1 silinsin herşey, güncelliği kalmıyor zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Evet. Ama avukatı iyi bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Lopeth said: şu güncel bölümüne bir hard reset mi atsak acaba? hatta otomatik ayda 1 silinsin herşey, güncelliği kalmıyor zaten ahahaslında mantıksız değil 30 gunu gecen konular silinsin geriye iz kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ona gerek kalana kadar geride iz biraksa bile sorun olmayacak sekilde yazsaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Arkasındayım bu fikrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Ben cumbabamizi cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Flassh said: cezaya 5 sene erteleme koyuyorlar sonra da. bu erteleme sırasında hangi suçtan tekrar içeri girersek bu ceza enable oluyor. herhangi bir suç misal trafik kazası da kitliyor mu yoksa yine aynı tier bi suç mu olmak zorunda hakeret falan Kasten işlenen herhangi bir suç olması lazım, trafik kazası neticesine meydana gelecek suç taksirle işlenmişse sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 ben buna hep erteleme erteleme diyordum da cahilliğimden dolayı teknik olarak Hükmün açıklanmasının geri bırakılması (HAGB ) veriyorlar sanırım. sicilde falan gözukmuyor çünkü ertelemeden farkı varmış teknik olarak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 evet öyle, ben de 2012'de yemiştim şimdi sicilde hiç bişi yazmıyor. o 5 sene çok sıkıntılı geçiyor ama söyleyeyim :D hatırlayanlar olacaktır 2 sene önce zabıtalar kozyatağında pilavcıya saldırırlarken videoya çekmiştim sonra olayın içine dalmıştım ittim zabıtaları falan sonra nerde ulan o diye beni ararlarken koşarak plazaya kaçtıydım asdafdsafsa herkese eyvallah abi diye gezdim trafikte falan bile kapışmamak lazım kimseyle nolcağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 5 sene geçmek bilmiyor ya. ben bunu geçti sanıp unutmuştum. terlemeye başladım ayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 senko said: Ona gerek kalana kadar geride iz biraksa bile sorun olmayacak sekilde yazsaniz? Demokrasisiyle ünlü bir İskandinav ülkesinde yaşamıyoruz, Gaziosmanpaşa'dayım ben. Burada konuştuklarınızın yarısını aşağıdaki kafede biraz sesli konuşsak keserler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar