GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluriel said: JestersTear said: kendi mi üretmesi lazım illa lan heisenberg niye diyorsun o zaman Pardon aga senden izin almam lazımdı, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oha hikaye çok iyi yanlız silkroad online'a bağlanıcak sandım. o kadar da safım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yeni versiyonları 1 hqafta içinde açılcak diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 o kadar uzağım ki, ilk gördüğümde başlığı silkroad mmo geldi aklıma, dedim ne alaka dhasufhaushf okudum bu arada baya sağlammış hikayesi. çocuğa da helal olsun valla, çok sağlam iş başarmış. ha ama nasıl aklıyormuş o kadar parayı onu merak ettim. 400k bitcoin olarak mı tutuyormuş ki, illa bir yerde bir şekilde paraya çeviriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 silkroad online sandım habere basmasam. Ne alaka diyorum lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Yuh ya üşenmedim okudum. Hikayeye bak anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çevirmiyomuş abi asıl yakalanmama sebebi o zaten adam 1000dolarlık evde oturuyo cash para vererek butun alışverişini cash yapıyo cüzzi miktarda yaptığı bitcoin geliride göze batmıyo salak Türkiyeye gelseydi vergi affından yararlanır paraları biş gecede resmiyete çevirirdi halbusi cuzzi gelir vergisi verip hiç kafası çalışpmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 vergi affı sadece tc vatandaşları için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ondan niye yakalansin, mal gibi gercek ismini ve mailini kullanmis bir iki yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 olm adam zaten kiralık katil tuttuğu için incelemedeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Your problem has been taken care of… Rest easy because he wont be blackmailing anyone again. Ever. kiralık katil burda tamam abisi konuştum ben onla bi daha yapmayacak mı demiş? yoksa tamam öldü bidaha yapamaz öyle şeyler anlamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ne yaptığını dememiş ki. Problemin çaresine bakıldı. Bir daha kimseyi tehdit edemez, hiç bir zaman demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 En büyük şok asıl bitcoin fiyatlarının bi anda 50 dolara falan düşmesini bekliyodum ben. O olmayınca baya şaşırdım. Hani bitcoinin dünyada en çok kullanıldığı yerdi? Hani silkroad olmasa bitcoin gereksizdi? Gayette silkroad olmadan da insanlar kullanıyomuş bu mereti. Elimde ki bütün bitcoinleri eritip amazon.coma daldıydım bunu duyunca fiyat düşücek diye. Bileydim nakit alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu bitcoin nasıl bozduruluyor neyin nesidir ki bu meret neye göre değeri artıyor azalıyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 düzgün bir iş yap desen yapamaz. itlik uğursuzluk yapmış, yakalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hapiste surprize buttsexle geçer günleri bundan gayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Herifin yakalanmasının sebebi stackoverflow'da Silkroad altyapısı ile alakalı kendi isim soyadıyla soru sorması, sonra ise nickini kullandığı asıl nicke çevirmesi. VPN ile falan alakası yok diyorlardı en son. BTC piyasası epey dalgalandı ama şu an stabil. Çok da etkilemedi denebilir BTC değerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 btc'nin işlem hamicnin ne kadarını kapsıyoduki silkroad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 %30 civarı ama silkroad ın da yeri doldurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Doldurulana kadar bi düşer sanıyodum ama ben. Hani kalkıp aynı anda amerikada apple microsoft falan komple batsa (ki bunlar amerikan ekonomisinin %30u bile değil.) dolar bayaaa bi değer kaybeder. Bu %30 ona ragmen düşmemiş olması çok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 mithat bitcoinin varsa sermaye yapıp özsilkroad açalım hazır kapalıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Helal ipek yolu? Bütün uyuşturucular dine uygun bir şekilde yetiştirilmiş toplanmış ve paketlenmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hicbir u...u muzda domuz yagi ve urunleri bulunmamaktadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 3 - 5 sağlam merdivenaltı offshore hosting var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar