Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Evdeyken MAC adresinden filtrele. Evde yokken filtrelemeyi kaldır. Problem sende dersin. (Aynısını ev arkadaşıma hunharca uyguluyorum. Torrenti insan gibi kullanmayı öğrenemedi esteban). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abicim eve gelip modemin üzerinde battaniye görürse tam olur. ayrıca o antene bişe olsa kendisi napcak muhtemelen kablolu değildir. sonuçta bence şifreyi değiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Netmaster modemin özelliklerine bakarken ebeveyn kontrolü diye bir şey gördüm. O kısımdan kadının bilgisayarı ekleyip facebook, youtube gibi siteleri yasaklayabilirsin sanırım. Eğer bu özellik doğru çalışıyorsa diğer sitelere sorunsuz girebileceğinden senden şüphelenmeyecektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çok güzel tavsiyeler var galiba en mantıklısı araya kablo çekip anteni sökmek (plugin anten ap'deki) ama komşu eve zırt pırt gelip gidiyo kabloyu görürse çok çok ayıp olcak işte şu anda gidip konuşmayı da düşünüyorum bilmiyorum açıkçası. mesela şu an alttan seslerini duyuyroum hepsi evde ama interneti kullanan yok acaba dün akşama mahsus bir şey miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMASTER_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Liebe said: Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım? Sayın Kullanıcımız, Download hızını istemcilere paylaştırmak için bant genişliği kontrolü özelliği olan bir router kullanabilirsiniz. WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Modeminizde bu özellik bulunmamaktadır. Saygılarımızla, NetMASTER Destek Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Özellik iyiymiş de, netmaster iyi mi? Ailemde var kablonetin verdiği netmaster modem, ne kablolu hızı verimli ne kablosuz hızı. Arada sadece tek duvar var, kablosuz sinyal göstergesi yarının altına düşüyor (aslında bu da sorununu çözer :)). Gerçi, belki bu önerilen ürün daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben evde airties modemi kablolu kullanıp, wireless hızını kafama göre 2 yada 5.5 mb'te sabitliyorum dsdsf. yoksa videoya, diziye abandıklarında, online oyun oynarken çıldırtıyorlar. QoS ile direk mac id üzerinden sınırlandırılıyormuş sanırım. nette bazı yazılar vardı, yazlıkta bende wireless kullandığım için denemek istemiştim ama modemde özellik olmadığı için uygulayamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 one lan!?? foruma kurumsal hesap gelmiş resmen. adam değerli kullanıcımız, müşterimiz, iyi günler diyor kimse yadırgamamış hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 işten gelince ip ban ver adama modemden. giderken aç. sen işteyken kullanırım demiş çalışmıyo demeye utanır belki sen evdeyken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ip ban değil de benzer şekilde mac adresini engellersin oyun oynarken falan. işin bitince kaldırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi gider ikinci hattı alırım daha iyi ya. evde başka birisi bir şey stream ederken fln bile kanser oluyorum ping yüzünden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Liebe said: şu başlığa zor girdim şu an oha ya napıyo kadın bi face giriyorum dediydi bana :'( qos ayarları nedir ne yapmam lazım bir kurcalayayım madem :'( modem wireless değil demek çok mu zordu? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 imamizer said: one lan!?? foruma kurumsal hesap gelmiş resmen. adam değerli kullanıcımız, müşterimiz, iyi günler diyor kimse yadırgamamış hala. şşşş. görmemiş gibi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 L_Zero said: Liebe said: şu başlığa zor girdim şu an oha ya napıyo kadın bi face giriyorum dediydi bana :'( qos ayarları nedir ne yapmam lazım bir kurcalayayım madem :'( modem wireless değil demek çok mu zordu? ^^ konuyu pek okumamışsın anlaşılan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 o zaman misafirliğe git, modemlerin isimlerini değiştir birbiriyle profit :D şifreyide kocasından al anlat durumu böyle böyle de. sene 2013 kotalı internet mi kaldı de. ya da vınn flm alsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hayır birde şey var, ben trollemeye geliyorum, sen ciddi ciddi cevap verince olmuyor. lütfen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 netmaster_31316961944 dır yüksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi wirelessdan bağlanan bütün aletlerin mac adreslerini görebiliyorsun o modemde. komşununki hangisiyse bulup uçur onu. oyun bitince açarsın yine takılır ne yapıyorsa yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 L_Zero said: netmaster_31316961944 dır yüksek ihtimal ustoo yazıyo işte :( mal değilse adımın ingilizce hali olduğunu anlamıştır herhalde auehau zaten hiç sormadı ağ adını anlamıştır full çektiğinden. o değil de gereksiz panik yaptım galiba 2 akşamdır hiç giren yok ağa, o akşamlık bir şeydi galiba. umarım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 NetMASTER_TR said: Liebe said: Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım? Sayın Kullanıcımız, Download hızını istemcilere paylaştırmak için bant genişliği kontrolü özelliği olan bir router kullanabilirsiniz. WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Modeminizde bu özellik bulunmamaktadır. Saygılarımızla, NetMASTER Destek Merkezi slm netice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Liebe said: Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım? kablo nete gec. kablo nete gectim bunda wireless yok dogrudan kablodan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 LAN YOKSA VIRAL MI YAPIYORSUNUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 pnoise said: Liebe said: Of ki ne of sıçtım. minnet borcu olduğum komşum geçen akşam telefon etti çok da seviyorum kendisini hakikaten, eşiyle oğlu interneti kullandırtmıyorlarmış buna, ben işteyken giricekmiş falan diye şifremi istedi kotalı değilse falan diye, ben de el mecbur verdim. ablama bile vermiyorum halbuki şifremi :'( benim internetimde öyle bir şey varki abi anlamıyorum mesela telefondan facebook açayım resmen kilitleniyor oynadığım oyun lagtan fifa oynarken attı az önce maçın ortasında o derece.. şifreni değiştir vs. gibi yorumlar boşuna yapmayın o internet paylaşılacak mecbur :D napmalıyım beyler böyle netlimiter gibi bir şeyler var mı acaba direk benim ip adresime sadece max internet vericek ötekilere 1 mb falan dağıtıcak şekilde? yoksa oturup ağlayayım mı napayım? kablo nete gec. kablo nete gectim bunda wireless yok dogrudan kablodan de. uydunet zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kadın vınn alsın kendine. komşuluk ilişkilerinizi de bitirin bir zahmet. sene olmuş 2013. ne komşusu? ben selam bile vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar