yazuach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Elimde bir steam hesabı var ve kullanmıyorum. Scrolls'u almak istiyorum ancak kredi kartım hata veriyor. Garip olan kredi kartıyla paypala para yatırırken de aynı sorunu yaşıyorum. 15 eurocuk bir miktarı paypal hesabıma aktarabilecek mübarek bir insan evladı çıkarsa satayım hesabı ve gidip alayım şu Scrolls'u ya :( Hesaptaki oyunlar.; -Call of Duty: Modern Warfare 3 -Team Fortress 2 -Left 4 Dead 2 -Borderlands 2 -Counter-Strike: Global Offensive -Global Agenda -Mount & Blade: Warband -Torchlight II -Half-Life 2 -Half-Life 2: Episode One -Half-Life 2: Episode Two -Half-Life 2: Lost Coast -Dota 2 -Portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bunu da sattıktan sonra kuzenin hackleyip geri alacak mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben gerekli açıklamayı kişinin kendisine yaptım bizzat. Burda da uzun uzudıya birşeyleri tartışma ihtiyacı güdecek değilim. Hem bu forumda hem donanımhaberde birçok account sattım daha önce ki ilk defa böyle birşey başıma geldi. Ondada sorunu hallettik. Eğer daha ayrıntılı bir açıklama istiyorsanız veya başka bir sorununuz varsa benimle pmden görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 olay ne link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 scammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben sana satayım scollsu kardeş 20 tlye dert ettiğin şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dota 2 yazarken hiç mi utanmadın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Hazir konusu varken cidden var mi boyle steam acc satilan vs siteler. Benimki ne kadar eder evlenmeden once elden cikaririm belki :P Gerci koleksiyon amacli tutuyorum zaten elimde ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bingildak'in yazdıgı benim olay ya. arkadaştan wow accountu almıştım da. sorun yaşadık ama çözdük sıkıntısız şekilde. sikem falan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 DareJedi said: Hazir konusu varken cidden var mi boyle steam acc satilan vs siteler. Benimki ne kadar eder evlenmeden once elden cikaririm belki :P Gerci koleksiyon amacli tutuyorum zaten elimde ama olsun. bende bakıyorum oyle bir site varsa haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende satıyorum * *Worth:* $3214.65 * *Games owned:* 291 * *Games not played:* 145 * *Percentage:* 50% * *Hours spent:* 3,188.6h fiyatı siz söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 2 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende hazır scroll's account var istiyorsan, içerisinde 1300crystal 2500gold mevcut, baya da bi rare kart var yeni başlayacaksan. 50€ falan harcamıştım, istiyorsan 50tl ye verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 helo [*]Worth: $8657.37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://media.lolwall.co/c/2013/04/god-damn-it-guys_263009-500x.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben steam hesabımı millete veriyom lan oynanmamışları oynasınlar diye. satmak nedir. paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 adam oyun almak istiyormuş, sen al adama o da paylaşsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar