JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Namaza davet ediyorum seni. Huzur namazda.
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kişisel mallık update yapıyım ; şurdan birinin dediği gibi spor yapıyorum. Basketbol oynamaya gidiyorum bazen. Geçen hafta doktor grubuyla tanıştım basketbol oynayan. Dün maç yaptığımızda salonun elektrikler gitti. Sonra elektrikler geldi.Tam o sırada voleybol oynıyan elemanlar geldi.Salona dilekçe verdikleri içi sahadan çıkmak zorunda kaldık. Zaten bizim takımda deorganize olduğu için tat filan da alamamıştım. Doktor grubuyla iletişime geçmek için nosunu aldığım bayan vardı.Geçen haftada saolsun arabasıyla otele kadar bırakmıştı beni. Neyse kesinlikle yazma amaçlı olmamakla beraber ,ortamlarına filan giriyim dedim içimden.Muhabbet etmeye çalışırım dedim. mesaj attım; "voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü dedim." Gelen mesaj " bu ne demek?" Aynı mesajı bi daha attım. Gelen mesaj "yani ?" Abi çok maldım dün gene. Karı tarafından ya "bana yazıyo" yada " gerizekalı" damgası yedim.gg.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben de anlamadım lan ne demek istedin orda?
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi karıyla aynı takımdayız maç esnasında.Karıya screen yapmaya gidiyorum.Screen yaptıktan sonra karı sürekli içeriye devril diyip duruyordu. Devrilemediğim için üzüldüğümü belirttim. Daha doğrusu o öyle söylediğinde yapamıyorum beyin duruyor.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tipik türk kadını direk olarak YAZIYO SLK moduna geçmiş işte, anlaşılmayacak bir şey yok.. bu arada sen de yazıcaksan adam gibi yaz abi amacın net olsun en azından.
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kardes zeki olan sensin sanirim. 5. ye okuyorum hala anlamadim ne demek istedigini
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 açıklamanla birlikte bile anlamadım ya
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adam aoe çalışıyor herkesin beyin durdu
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 olm ben anladım lan adamın demek istediğini demek ki elemanla aynı frekansdayım.
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi açıkcası hayatım bok gibi gidiyo kendimden şüphe ediyorum bari dedim bunlarla muhabbet ediyim filan dedim. Muhabbet kurmak içinde şimdi okuduğumda benimde anlamadığım malca bi mesaj attım. Şu anda durum hem mal hem bana yazıyo oldu.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 perdeleme lafını en son duyduğumda yedinci sınıfta falandım sanıyorum. dördüncü beşinci okuyuşumda düştü jeton. neyse. bir de neden kadınlarla basketbol oynuyorsunuz ki? bir sakatlık çıkmıyor mu? ağzı burnu dağılan olmuyor mu? ben korkarım lan kadına bir şey olacak diye. oynayamam ya.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 anlaşılmayacak birşey yok abi. arkadaş varilmiş. mesajın içini doldur babs. salağa yat. fast break olur.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 perdeden yatagina devrilmek istiyorum diye yazsaydin keske aciklama mesajini.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 perdelerken bu kadar sertleşmek istememiştim ama engel olamadım yaz
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 LAN karılı erkekli oyun mu oynuyorlar?
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ahahah çok ince mesaj atmışsın lan 2. okuyuşta anladım anca
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. bu ne ki lan şimdi gerçek iq noksanları burda bak bakıp feyz al OP
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aquila said: perdeden yatagina devrilmek istiyorum diye yazsaydin keske aciklama mesajini. http://forum.paticik.com/read.php?62,7135999,page=35 şu adam bile ekmeeini çıkardı yürü aga basketboldan, en kötü serbest atıştan bir sayı bulursun
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 interperez said: Muhabbet kurmak içinde şimdi okuduğumda benimde anlamadığım malca bi mesaj attım. inanmaya basladim
Öne çıkan mesajlar