JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Namaza davet ediyorum seni. Huzur namazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kişisel mallık update yapıyım ; şurdan birinin dediği gibi spor yapıyorum. Basketbol oynamaya gidiyorum bazen. Geçen hafta doktor grubuyla tanıştım basketbol oynayan. Dün maç yaptığımızda salonun elektrikler gitti. Sonra elektrikler geldi.Tam o sırada voleybol oynıyan elemanlar geldi.Salona dilekçe verdikleri içi sahadan çıkmak zorunda kaldık. Zaten bizim takımda deorganize olduğu için tat filan da alamamıştım. Doktor grubuyla iletişime geçmek için nosunu aldığım bayan vardı.Geçen haftada saolsun arabasıyla otele kadar bırakmıştı beni. Neyse kesinlikle yazma amaçlı olmamakla beraber ,ortamlarına filan giriyim dedim içimden.Muhabbet etmeye çalışırım dedim. mesaj attım; "voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü dedim." Gelen mesaj " bu ne demek?" Aynı mesajı bi daha attım. Gelen mesaj "yani ?" Abi çok maldım dün gene. Karı tarafından ya "bana yazıyo" yada " gerizekalı" damgası yedim.gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 AHDGASHDJSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben de anlamadım lan ne demek istedin orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi karıyla aynı takımdayız maç esnasında.Karıya screen yapmaya gidiyorum.Screen yaptıktan sonra karı sürekli içeriye devril diyip duruyordu. Devrilemediğim için üzüldüğümü belirttim. Daha doğrusu o öyle söylediğinde yapamıyorum beyin duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tipik türk kadını direk olarak YAZIYO SLK moduna geçmiş işte, anlaşılmayacak bir şey yok.. bu arada sen de yazıcaksan adam gibi yaz abi amacın net olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kardes zeki olan sensin sanirim. 5. ye okuyorum hala anlamadim ne demek istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 açıklamanla birlikte bile anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahahaah aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adam aoe çalışıyor herkesin beyin durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 olm ben anladım lan adamın demek istediğini demek ki elemanla aynı frekansdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Abi açıkcası hayatım bok gibi gidiyo kendimden şüphe ediyorum bari dedim bunlarla muhabbet ediyim filan dedim. Muhabbet kurmak içinde şimdi okuduğumda benimde anlamadığım malca bi mesaj attım. Şu anda durum hem mal hem bana yazıyo oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bence sadece yazıyo demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gece gece fabuloso??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 perdeleme lafını en son duyduğumda yedinci sınıfta falandım sanıyorum. dördüncü beşinci okuyuşumda düştü jeton. neyse. bir de neden kadınlarla basketbol oynuyorsunuz ki? bir sakatlık çıkmıyor mu? ağzı burnu dağılan olmuyor mu? ben korkarım lan kadına bir şey olacak diye. oynayamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 anlaşılmayacak birşey yok abi. arkadaş varilmiş. mesajın içini doldur babs. salağa yat. fast break olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 perdeden yatagina devrilmek istiyorum diye yazsaydin keske aciklama mesajini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 default aquila mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 perdelerken bu kadar sertleşmek istememiştim ama engel olamadım yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 LAN karılı erkekli oyun mu oynuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ahahah çok ince mesaj atmışsın lan 2. okuyuşta anladım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. bu ne ki lan şimdi gerçek iq noksanları burda bak bakıp feyz al OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aquila said: perdeden yatagina devrilmek istiyorum diye yazsaydin keske aciklama mesajini. http://forum.paticik.com/read.php?62,7135999,page=35 şu adam bile ekmeeini çıkardı yürü aga basketboldan, en kötü serbest atıştan bir sayı bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 interperez said: Muhabbet kurmak içinde şimdi okuduğumda benimde anlamadığım malca bi mesaj attım. inanmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar