Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Değerli paticik dostlarım, arkadaşlarım ve haterlerim. Artık paticiğe girmemeyi düşünüyorum. Bu karara %75 lik bir çoğunluğun sevinerek karşılık vereceğinide biliyorum. Bir çok güzel arkadaşlar edindim, Fin olsun Esh olsun vs olsun vs olsun. Herkesi çok sevdim değer verdim. Ama artık ayrılık vakti geldi. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve bu fakir hayatınızda sizi yanlız bırakıyorum. (Kaçıncı yüzyıla geldik hala ferrarisi olmayan adamlar var burada) Hepinize kocaman bir elveda diyorum. Gıdıklarınızdan öpüyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Buralar iyi prim yapar. İleride reklam almak için reservelenmiştir.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 samaella said: kas yaptı bizi tanımaz artık haha çıkış yapmadan son bi foto paylaşayım:)
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Delikanlıysan birazcık delikanlıysan bu lafının arkasında durur ve dönmezsin bir daha.. işte o zaman adam hakkaten gitti be derler belki arkandan. ayrıca Black-Ice nerdesin?
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gobek de mi eridi? gobek dedigin zenginlik gostergesidir. eritmeseydin
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Yb76AobIgcU
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 beklediğim bir karar. gereksiz bir saldırganlık oluştu sana karşı(bir kısmını da sen kendin oluşturdun). belli bir popularitenin üstüne çıkanların sonu bu oluyor genelde paticikte, örneği bol. 1-2 sene sonra gene bekleriz.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben evde alabildiğince altın yarışması için hazırlanıyordum. bırakayım mı şimdi?
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 imamizer said: ben evde alabildiğince altın yarışması için hazırlanıyordum. bırakayım mı şimdi? İdmanı neyle yapıyordun ayıptır sorması?
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 FORUMU BIRAKIYORUM B)- başlıklarına hastayım
Öne çıkan mesajlar