Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 of artosisteki bala gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sari saclim kizzz awwwwww yisssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ee batılılara yer kalmadı SC nin elite kısmında, o da ne yapsın ekmek parası sdf. Fareye tıklama hızına bakmayan bir oyuna yönelmiş iyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahah öptü işte budur, sole uzun uzun öpseydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 insan hediye olarak özel baskı, bir heartstone kart seti yaptırır da verir. cimri blizzard. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aslında bu turnuva kart çekmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi sadece. reckful malağı dışındaki herkes olabilecek en iyi oyunu oynadı zaten. ama şans yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 herif saka maka sampiyon oldu. acaba dahada kasar mi turnuvalara merak ettiyorum. bide para ödülü var miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 iyide abi, artosis'in deckleri net cok daha iyidi herkezinkinden. mtg'ninde %80'i deckbuildingtir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 o degil de hic warlock goremedik ya turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 basları izlemedim ben, shaman da görmedim ben hiç, hunter shaman druid vs vs. daha eksik cok kart var tabi, zamanla toparlanır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Yok zaten oyunun geleceği ile ilgili ümitliyim, expansion larda yeni mekaniklerde getireceklerini söylediler; oyun şu an çok basit yeni mekanikleri görelim biraz daha instant müdahale imkanı getirirlerse oyunun stratejik derinliği artar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 isntant mudahale mtg onlineın vebası, bi anda bütün tadı tuzu kacıyo oyunun öle, ehr yaptığın hamleye rakibinin ok vermesi gerekiyo cünkü öle. ne tempo kalıyo ne bişi. helmesin rakibin turunda hemle yapmaca. trapler falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yeni rogue deck yaptım, biraz miracle deck gibi; bu da işler umduğun gibi giderse sonucu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mtgdeki gibi instant müdahale gelirse bayar oyun. elli saat düşünürüz artık ne oynasak diye. bu arada main decklerinizi ve levellerinizi yazında pati çoğunlukla hangi sınıfı oynuyor bi bakalım. hunter - lvl 27 ama artık yetemiyorum resmen. açtıgım packlerden de birşey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ucunbiri said: yeni rogue deck yaptım, biraz miracle deck gibi; bu da işler umduğun gibi giderse sonucu; biraz fazla zorlama olmus gibi geldi bana. ucuz kartlar birikicek de vancleef de gelicek patlaticaksin. karsinin da removali olmasin diye dua ediceksin. bunun disinda faceless gruul ve sylvanasa kaliyosun gerci cok ucuz kart varmis. 7 tane 0 mana, 6 tane 1 mana. miracle deck degil de, unleash the hounds a benzettim ben daha cok. kartlar birikene kadar olmemeye bakicaksin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://i.imgur.com/hpvpJhz.png Paladin deck'im nasıl sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kart cekme mekanigin yok 2 tane draw dısında. paladinin bu minion vurunca kart cek diye buff ı vardı onu almak lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 O dedigin kart var aslinda ama ne biliyim gerek gormedim. 4tane dogrudan kart cektiren kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ağlama duvarına çevirdim burayı ama başka turlu sınırımı atamıyorum. deli olucam milletin elindeki destelere kartlara bakıyorum bir de kendi elimdekilere ulan bu kadar legendaryi epiği kasarak almış olamazlar heralde. para verenin çerez keyfi oluyoruz resmen.. biz anca 150 gold bırıktırcez de arenaya giricez de orda win alırsak para ve pack gelicek ordan da legendary falan dusucek. ölme eşşeğim ölme. zaten playde 3 win alıcaz da 10 gold gelicek diye 1 saat ugrasıyoruz. sinir hastası olmak için. ama inat ettim 1 euro bile vermicem blizze. asdf oh içimi döktüm rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o para dökenler sıkılıp bırakcak ya net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 YA AMA AMA AMA YA!!! arena'da adam ragnaros açtı, önce 3 minion'dan bana vurdu, sonraki tur yine 3 minion'dan bana vurdu, öldüm. bu oyunun rng'si gerçekten benimle dalga geçiyor ya.... totemic said: ağlama duvarına çevirdim burayı ama başka turlu sınırımı atamıyorum. deli olucam milletin elindeki destelere kartlara bakıyorum bir de kendi elimdekilere ulan bu kadar legendaryi epiği kasarak almış olamazlar heralde. para verenin çerez keyfi oluyoruz resmen.. biz anca 150 gold bırıktırcez de arenaya giricez de orda win alırsak para ve pack gelicek ordan da legendary falan dusucek. ölme eşşeğim ölme. zaten playde 3 win alıcaz da 10 gold gelicek diye 1 saat ugrasıyoruz. sinir hastası olmak için. ama inat ettim 1 euro bile vermicem blizze. asdf oh içimi döktüm rahatladım. ben 5 kuruş vermedim ya. biraz işsiz gibi oynadım ama orası ayrı. ha legendary'm yok ama baya bi deck'e kan kusturuyorum. belki hep 9. turn'de falan bittiği için oyunlarım, pek görmüyorum legendary belki de bana bol legendary'li rakipler gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 totemic said: ağlama duvarına çevirdim burayı ama başka turlu sınırımı atamıyorum. deli olucam milletin elindeki destelere kartlara bakıyorum bir de kendi elimdekilere ulan bu kadar legendaryi epiği kasarak almış olamazlar heralde. para verenin çerez keyfi oluyoruz resmen.. biz anca 150 gold bırıktırcez de arenaya giricez de orda win alırsak para ve pack gelicek ordan da legendary falan dusucek. ölme eşşeğim ölme. zaten playde 3 win alıcaz da 10 gold gelicek diye 1 saat ugrasıyoruz. sinir hastası olmak için. ama inat ettim 1 euro bile vermicem blizze. asdf oh içimi döktüm rahatladım. Aslında onlarda para vermiyorlar. Arenaya girdiğin zaman diğer arena goldunu çıkartıyorsun. Öyle öyle sürekli arena kasarak çıkatıyorlar o kartları. Her arenada en az 5-6 win alarak bunu başarıyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hah işte orda da benim şansızlığım devreye giriyor şöyle arenada rahat bir decke sahip olamadım. 2 winden yukarısını da görmedim. çok şansız bir insan oldugum için bu normal. hs beta inv nasıl geldi hala ona şaşıyorum. asdf neyse yenile yenile öğrenicez işte yenmeyi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 raresiz deck ile bile gayet teror estiriyorum nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Nereye estiriyorsun lan, ağzını kırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar