sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kaede said: http://i.imgur.com/y6e15VI.jpg ahahah ranked masterda bile karşıma gelmemişti unleashed hunter decki. şimdi arenada ben yaptım bu ne lan priestten daha saçma sapan bir deck bu rofl öncelikle fazla uyumlu kartlar gelmiş gerçekten. bu çok büyük bal. ama bu deck kendin ayarlamazsan hangi karttan kaç tane, bir halta yaramaz. çünkü constructed hali bile 8. turda ölmeye çok çok yaklaşıyor, ki o deck 8. tur öldürmeye programlı bir deck yapısı itibarı ile. hele buzzard'a önemli değil falan demişsin. abboo diyorum. o deckin ana kartı hala buzzard. sen sadece 11 kart çekmişken, bunlardan 2'sinin dragon hawk, 2'sinin wolf olmasını bekleyemezsin hiçbir şart altında. o yüzden tracking ve buzzard şart... tracking boş anında deckin dibine inmeni sağlıyor, buzzard da ilk minion olarak inip, götün sıkıştığı zaman, elinde kombon yoksa, kombonu bulmanı sağlıyor. deckim %64 civarı galibiyet oranında, buzzard ile uğraşıp unleash veya dragonhawk bulduğum ve kazandığım maçları saymazsam rahat %55-58 aralığına falan inerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Tam yeni mesaj yazacaktım ki sabonis benim yazacaklarımı yazmış zaten. Buzzard FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 en azından dediğin durumun oluştuğu kadar oluşmadığı ve herşeyin yolunda gittiği de oluyor buzzard orada kritik kart değil unleash gelmesin patlarsın dmg buffer gelmesin patlarsın dragonhawk gelmesin patlarsın ya da önceki turlarda yeteri kadar denial gelmesin gene patlarsın buzzard gelmediği için patlamazsın. buzzard sadece zaten patlıyacağın bir durumu "belki" kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 o decki oynamadığın için veya belki oynamışsındır ama yeterince oynamadığın için bilmiyorsun muhtemelen. bu deck inanılmaz kırılgan bir deck... ilk 11 kartta bütün gerekli kartlara ulaştığın oyun sayısı 10'da 1 falandır ancak. onlarda da eline yeterince removal gelmemiştir muhtemelen ve ölmen olasıdır. O yüzden elimde sadece 2 kombo kartı olsun, geri kalanları buzzard ile çekerim çoook daha iyi. çünkü buzzard ilke 4 kart falan çekiyorsun. çekeceğin 1 extra kombo kartı, öldürmeni sağlıyor rakibi. yukarda %55-58 civarına inerdi yazmışım ama muhtemelen %30'a falan inerdi buzzard olmasa. hatta belki daha bile aşağı inerdi. onun dışında tabii ki timberwolf-dragonhawk-unleash kombo kartları ama bu kartlara ulaşmanı sağlayan kart buzzard. o olmadan deck çok büyük oranda işlemez. deckle 150'den fazla maç yaptığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kaede said: unleash gelmesin patlarsın dmg buffer gelmesin patlarsın dragonhawk gelmesin patlarsın İşte buzzard şu ihtimallerin oluşma ihtimalini en aza indiriyor, o yüzden önemli bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hayır anlamadım şimdi 1. 2. 3. tur falan insen anında öldürürler 4. tur insen en iyi ihtimal 1 kart çekersin sonra ölür 5 de insen 1-2 kart çekersin gene ölür 6-7 de zaten büyük ihtimal tauntlu minionları temizlemek ve stealth minionları inmekle geçiyor 7-8 unleash şimdi hangi ara buzzardla o gerekli kartları çekiyorsunuz ? benim dediğim unleash roundunda ilk buzzard inip dua etmek edit: evet constructedda masterda oynayabilecek kadar kartım yok hunterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hmm simdi yaptıgım deckime baktım hakkaten dhawk eksikligi varmıs yeterince vuramıyorum diye uzuluyodum bundanmıs. neyse hala priesti daha cok seviyorum Doctor draw a benzer bi deck yapmıstım bakmadan karsılastırıp 1 2 kartı degistirdim. ranked de ust uste 6 win aldım gidiyorum yani illaki daha cok oynayanlara denk gelicem yakında ama starter deck i olarak priest cok iyi. bi de arenadan yeterince verim alamadıgım icin ranked play gidiyorum o yuzden bol bol booster acıyorum. biliyorum arenada geri kazanıyosun 5 win alsan bile ama boyle daha keyifli geldi suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kaede said: hayır anlamadım şimdi şimdi hangi ara buzzardla o gerekli kartları çekiyorsunuz ? benim dediğim unleash roundunda ilk buzzard inip dua etmek edit: evet constructedda masterda oynayabilecek kadar kartım yok hunterda unleash yapacağın tur çekiyorsun kartları. genellikle 1 veya 2 kartın eksik oluyor ve onları buzzard ile tamamlıyorsun. elden tüm komboyu inip buzzard'a ihtiyaç duymadan öldürmek diye bir şey yok neredeyse. sence niye herkes buzzard iniyor ilk olarak? bir nedeni olmalı di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bi snake trap craft edin sorun çözülsün abi. bu arada 5 dk dır palanın oynamasını bekliyorum. afk süresi de saymıyor kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 e ben de onu diyorum zaten ? meanwhile oyun patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kaede said: e ben de onu diyorum zaten ? meanwhile oyun patladı e tamam ama sen önemsizmiş gibi bahsediyorsun. halbuki en önemli kart deck'teki... dragonhawk olmasa deck olmazdı unleash olmasa deck olmazdı timberwolf olmasa deck olurdu yerine diğer wolf ile ama galibiyet yüzdesi düşerdi baya. buzzard olmasa galibiyet yüzdesi inanılmaz düşerdi ve deck haliyle oynanmaz bir hale gelirdi. "deck olmazdı" kartlarına buzzard ile ulaşabildiğin için buzzard inanılmaz kritik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sabonis said: ozii_x said: Direct damage mage deck yaptim minion koymadan oynuyorum adamin birinden gormustum ama kartlari pahali. koysana bi listeyi, merak ettim ne yapmış. Eve gideyim atarim dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ozii_x said: sabonis said: ozii_x said: Direct damage mage deck yaptim minion koymadan oynuyorum adamin birinden gormustum ama kartlari pahali. koysana bi listeyi, merak ettim ne yapmış. Eve gideyim atarim dostum ;) ben tahmin edeyim arada. hatta bunu mu kursam ne :D ama çok pahalı ya. pyro'm yok, antonidas'ım zaten yok. peh 2 mana wyrm 2 arcane missiles 2 ice lance 2 sorcerer's apprentice 2 frost bolt 2 vaporize 2 counterspell 2 ice block 2 cone of cold 2 etheral arcanist 2 polymorph 2 fireball 2 blizzard 1 flamestrike 2 pyroblast 1 antonidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 arenada karsımıza cıkmadıgından farketmiyoruz cok da murloc deckleri cok acayip herif 3 mana da 4 tane 4 3 karaktere sahipti bildigin removelayamadım removeladıklarımda etki etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yok olmaz bu.. ben sana paylascam bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mSht7bo2iAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 asdfasd iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ahahahah kahkaha attım çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hahah adama yazik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Parliamert said: Harbiden ya bi Paticik şampiyonşip lazım. Yeteri kadar oynayan var zaten. Hadi paticik şampiyonşip yapalım. Birinciye kallavi ödül verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 destesinde 1 tane spell power 1 tane mage olmayan sadece tauntu ve divine shieldli minionları olan mage'e yenildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Windows Phone kullananlar, Mağaza'da Hearthstone uygulaması var. 2 lira veririm çok koymaz bana derseniz de Plus versiyonu var ki kesinlikle öneririm. Haberleri okuyabiliyorsunuz, deck kurup deckin mana grafiğine bile bakabiliyorsunuz. Gerçekten iyi bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 applev0dka said: destesinde 1 tane spell power 1 tane mage olmayan sadece tauntu ve divine shieldli minionları olan mage'e yenildim :( Ben yaptım öyle bir deck ama paladin olarak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Play'e basınca spin de donuyor dönüyor duruyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar