Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 beni de ekleyin ya çok noobum arada bişiler sorar ,kanser ederim asdf Orphaned#2320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ulan 1 Legendary mi gelmez ya yeter abi yeter biktim. Quixef elime verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Grimnax#2286 ekleyin benide kavga edelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Gecko bizim gecko mu? Priestle cikti karsima az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 4-0 dan 4-3 arena çünkü 2 priest 1 mage fix your shit blizzard srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Gördüklerimi eklemeye başladım. yirmisekizz#2707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aradhell#2261 #patikizlarieklesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 priest op mi diyonuz la priest mage paladin geldi arenada ,mage paladinle biraz oynadım da priestle ilgili hiçbir fikrim yok ,deckte neye dikkat etmek lazım bi yardımcı olsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 önlem almak gerekiyor prieste dikkatli olmak lazım. 7 den sonra oplaşır önlem almazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Yok ben seçtim demek istedim ,kafama göre de deck yaptım random seçip durdum bakalım nolacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 6/2'lik ilk arenamdan sonra 2 defa üst üste 1/2 yaptım, üzgünüm çok üzgünüm. Bir günümü deck kurmaya harcamam gerek. Parliamert#2667 ekleyin efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bir türlü adam gibi druid deck'i yapamadım ya, sinir oldum. İlk Arenamda priest geldi, çok bilmediğimden kafama göre aldım 4-3 yaptım Sonra ordan gelen parayla en iyi bildiğim class mage geldi, büyüleri alıp sonra + spell power giderim dedim 1 tane + spell power veren kart gelmedi, patladım 1-3 olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arenada en çok magelere yeniliyorum, ama inanılmaz iyi mage destelerimle bile 5 in üstüne çıkamadım böyle bir salaklık var, karşıma gelen mageler 5. turn istisnasız blizzard atmaları gerekiyorsa blizzard atıyorlar 7. turn de aynı şekilde flamestrike falan. arcane misslelar 2 ve 1 hpli 2 yaratığın ikisini de öldürür falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Arena için de questler var mı? Rastlamadım hic. Sadece play için mı var questler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Gelen quest i arena da da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 su karti actim cok iyi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Güzel kartmış. Yüksek statlı bir miniona vericen bunu sonra yan gel yat:) Ben de Thrall'a Doomhammer craft ettim, üstüne bir de earth elemental'ı da yaparsam cillop. Al'akir yapmak istiyorum asıl ama 1600 dust uzun iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Al'Akiri ben pek sevmiyom ya. İş yapması için board'ta +atak veren bir şeylerin olması gerekiyor. Tamam Charge'ı olduğundan silence işlemeden işini görüyo ama 3/5 minion nedir allasen. Belli bir durumda işe yarayan legendaryler çok meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 AUSDHFUHAS inanılmaz bir şey oldu ya.... Priest'in biri deck'imden 2 kere thoughtsteal ile kart çalarak 3 beast ile unleash the hounds yaptı bana ve öldürdü AHSUDFHUDASHFUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 arenada 3 tur arka arkaya mc yedim başka bir priestten 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 dreagloth said: Gelen quest i arena da da yapabilirsin. işte bana sadece 3 maç kazan questi geliyor hep. öyle druidle kazan, rogue ile kazan tarzı hiç gelmedi mesela. onları nasıl alicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Malygos + Antonidas = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 kizilsakal#2877 ben ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 quest var diye mecbur priest oynuyorum. shamanın teki priestı görünce direk bıraktı oyunu sdvbhlsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 key arayanlar giveaway saptarsa utanmadan buraya yazsın lütfen kazanma şansınızı azaltıyor olacaksınız ama iyilik te yapmış olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar