Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
priest op mi diyonuz la
priest mage paladin geldi arenada ,mage paladinle biraz oynadım da priestle ilgili hiçbir fikrim yok ,deckte neye dikkat etmek lazım bi yardımcı olsanız :D
Mesaj tarihi:
Bir türlü adam gibi druid deck'i yapamadım ya, sinir oldum.

İlk Arenamda priest geldi, çok bilmediğimden kafama göre aldım 4-3 yaptım
Sonra ordan gelen parayla en iyi bildiğim class mage geldi, büyüleri alıp sonra + spell power giderim dedim 1 tane + spell power veren kart gelmedi, patladım 1-3 olarak :(
Mesaj tarihi:
arenada en çok magelere yeniliyorum, ama inanılmaz iyi mage destelerimle bile 5 in üstüne çıkamadım böyle bir salaklık var, karşıma gelen mageler 5. turn istisnasız blizzard atmaları gerekiyorsa blizzard atıyorlar 7. turn de aynı şekilde flamestrike falan. arcane misslelar 2 ve 1 hpli 2 yaratığın ikisini de öldürür falan.
Mesaj tarihi:
Güzel kartmış. Yüksek statlı bir miniona vericen bunu sonra yan gel yat:)

Ben de Thrall'a Doomhammer craft ettim, üstüne bir de earth elemental'ı da yaparsam cillop. Al'akir yapmak istiyorum asıl ama 1600 dust uzun iş :/
Mesaj tarihi:
Al'Akiri ben pek sevmiyom ya. İş yapması için board'ta +atak veren bir şeylerin olması gerekiyor. Tamam Charge'ı olduğundan silence işlemeden işini görüyo ama 3/5 minion nedir allasen.

Belli bir durumda işe yarayan legendaryler çok meh.
Mesaj tarihi:
AUSDHFUHAS

inanılmaz bir şey oldu ya....

Priest'in biri deck'imden 2 kere thoughtsteal ile kart çalarak 3 beast ile unleash the hounds yaptı bana ve öldürdü

AHSUDFHUDASHFUA
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Gelen quest i arena da da yapabilirsin.

işte bana sadece 3 maç kazan questi geliyor hep. öyle druidle kazan, rogue ile kazan tarzı hiç gelmedi mesela. onları nasıl alicaz?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...