Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mage'in hero powerı son derece iyi canım. Ben dandik diye rogueun yeni hali için demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 We've updated the patch notes with a Paladin change: Divine Favor now costs one more to play. (Was 2 mana, is now 3) NOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 blame kripp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Another patch notes addition to be aware of: Your Hearthstone friends list will now use your live Battle.net account friends list as opposed to the closed beta test friends list. You may discover on log-in that your friends list is quite a bit different! Anyone that you've added to your friends list before the wipe will have to be re-added, unless they were already on your existing Battle.net accounts friends list. Battle.net friends will now be able to see you playing Hearthstone! Tekrar yazalım şu id'leri. Ace#2540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ben ilk kez yazıyorum edriel#2984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Today, we’d like to share with you our top ranked players from the first part of the closed beta test. Many of you have been participating in Play mode and giving us important feedback on things like matchmaking and rankings – but these players have even gone the extra mile and worked their way up the ladder to become one of our top ranked players in Hearthstone! While we continue to work on Play mode and our ranking system, we wanted to share this little bit of info (and perhaps a teeny bit of bragging rights) for those of you that have put in the time and effort into helping us test Play mode before the closed beta wipe. We greatly appreciate your efforts and we hope to make Play mode engaging and meaningful for everyone with your continued feedback. Take a moment and pat yourselves on the back – you deserve it! Europe Region 1. ExoFry 2. Blackmoor91 3. Wuaschtsemme 4. Twi 5. ThaBaws 6. CeroX 7. kazabi 8. sUrb4n 9. Pife 10. KioGIko 11. Draccy 12. SuiQ 13. Gamesamurai 14. Crux 15. Kara 16. Gothiques 17. martenJ 18. Dots 19. Inossatam 20. CondeDupu 21. peffko 22. Diney 23. Zargar 24. Frozed 25. Banjo 26. minibArb 27. welmu 28. Blurren 29. Savjz 30. tehstronk 31. Lanlin 32. ryo 33. XopBaT 34. thecheck 35. Weebey 36. Logi 37. Kharan 38. Vendetta 39. Ekop 40. Rea 41. mograine 42. ApplePie 43. Tiber 44. Inkalm 45. Tarrok 46. Davdas 47. Murdock 48. Suezay 49. reallytrol 50. Chiar Son 25-30'daki adamlarla o kadar çok oynadım ki... Hele o Ekop mudur Epok mudur nedir Miracle Rogue ile ilk karşılaştığım adam oldu. Üst üste defalarca oynayınca ismi ezberimde kalmış. safdsadf. Kimse var mı bizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 patch yaptı mı ya sizin oyun? 1.0.0.37 benimki girince hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok yapmadı daha patch problem var zaten us'de de eu'da da. Maintance uzatılmış birkaç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 us de sorun yok, dün vardı, wipe geldi, her şey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 chat le ilgili bir geliştirme de görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 *rant on* Kartlari degistirme olayini kafam basmiyor benim. Coook kotu bir OP'lik durumu oldugunda degistirirsin ama onun disinda kartlarin ozellikleri degismez yani. 100'den fazla kart degismis, neredeyse kartlarin 1/4'u filan degismis yani. Umarim closed beta oldugu icindir bu boyle, yok eger MMO kafasiyla surekli degistirecek gidiyorlarsa bir *bippp* gitsinler. Kart biriktir, hele hele bir suru karti yakip craft et, sonra degissin kart. Yok oyle is. Satarim boyle devam ederse direk hesabi. Ancak her kart degistiginde o karti tam fiyatiyla disenchant etme imkani verirlerse bir nebze kabul edilebilir. MtG'de kart degismez, Scrolls'da ilk kart degisikligi onumusdeki yamada geliyor ki coook dengeli boan bir kartti. Digital oldugu icin arada sireda degisiklik olabilir ama bu olcude??? 71 kart degisikligi saydim. Biz beceremiyoruz gardas demenin ayri bir yolu bu da sanirim. Oyunu sevmeye baslamistim ama rezillik bu yani. Eger bir deste zayifsa yeni kart cikar, var olan kartlari degistirmek ne? WoW mu lan bu? *rant off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Oyun closed betada. Wipe yapacaklarını zaten söylemişlerdi. Keşke oyun betadan çıkmadan son bir wipe daha gelse.(Ki oyunda kendi bütçem dahilinde pack ve arena girişleri falan almayı da düşünüyorum.) Blizzard fi tarihinden beri kart oyunu yapan bir firma değil. Diablo 3'teki rezillik ve SC2'deki yarım rezillikten sonra, deneyimlerinin çok kısıtlı olduğu bir türde, beklentimin çok üstünde olan oyun çıkarttılar. (ben çok vasat bir mtg kopyası bekliyordum.) Bu nedenle hazır wipe gelecekken kartlarla oynamalarını yadırgamadım. Bu kadarcık olur. Ama ben bi de prieste ufaktan dahi olsa nerf bekliyorum. Bu haliyle olamaz. Bufflıcaz diye kantarı kaçırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rezilllik falan değil. Kart havuzunun büyüklüğü göz önünde bulundurulursa gayet mantıklı adamların dengeye oturtma çalısmaları. Magic oynayanlar bilir ne kadar çöp kart olduğunu. Kaç tane kartın zamanında oynanabilir olup daha sonra yeni bir kartın gelmesiyle tamamen golgelendigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahmedinejad said: patch yaptı mı ya sizin oyun? 1.0.0.37 benimki girince hata veriyor. closed diyor. repair ettim bi de uninstall edip tekrar install ettim ama ı ıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gerge ye kısmen katılıyorum, beta da neyse de realeseten sonra bariz op ya da bariz underpowered kart varsa yani bir elin parmağını geçmiycek kart sayısı kadar belki denge getirilebilir ama sürekli kartlarla oynamazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 var mı key dağıtan bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aceace said: Another patch notes addition to be aware of: Your Hearthstone friends list will now use your live Battle.net account friends list as opposed to the closed beta test friends list. You may discover on log-in that your friends list is quite a bit different! Anyone that you've added to your friends list before the wipe will have to be re-added, unless they were already on your existing Battle.net accounts friends list. Battle.net friends will now be able to see you playing Hearthstone! Tekrar yazalım şu id'leri. Ace#2540 iyide bu US için, eu zaten direk live friendlisti veriyodu. bide rogue'un içine etmiş blizz sağolsun, trumpsc control rogue'la ne gezel constructed easy winler alıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 'I must protect the wild' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yeni konu yeni KEYYYYYYY ağlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ne zaman gelicek serverlar ya daha patch yaptırtmıyor (eu) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 us baya geç gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bu patchle yığınla key dağıtacaklardı güya, yeni alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şaka gibi ya arka arkaya kaybettiğim 2 maç arka arkaya 2 turn mountain giant atan mage, 5 starfire 3 starfall, 4 mark of nature atan druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yine bir giveaway, yine bir hüsran. Nerde kaldı invite mailleri nerdee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sparkcaster said: şaka gibi ya arka arkaya kaybettiğim 2 maç arka arkaya 2 turn mountain giant atan mage, 5 starfire 3 starfall, 4 mark of nature atan druid. I must protect the wild yapmış seni =) geçmiş olsun. Yahu 2 den fazla aynı karttan veriyormuydu yahu. Acemiyiz yeni yeni gircez , ama eski magic ciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar