reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 furious kısmını demiştir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bu kadar rahatsızsan bıraksana paticiği sen, banlanıp banlanıp geri geliyorsun yüzsüz gibi. Heryerde sevilmiyorsun, bir iki yaverin var sadece. Bir de kavga görünce araya dalan semi-yancıların. Paticikte senlik bişey yok bence bak patinajdan da banlanmışsın. Vücudu da bodyforumtr'de falan yaparsın artık. Bir öneri bu. Hayır mantıklı da. Git bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sequoya said: Ben o filmde ferrari görmedim bugüne kadar hiç. dalga geçmek için koymuşlardı ilk filmde siyah ferrari asdkdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Black-ice said: Bu kadar rahatsızsan bıraksana paticiği sen, banlanıp banlanıp geri geliyorsun yüzsüz gibi. Bir öneri bu. Hayır mantıklı da. Sen dur hacı bari. Tut kendini ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bana cevap yazmıyo zaten, benim gibilerle nefesini yormazmış artık. Hayır bir zamanlar hayatımda girmediğim topiklerden alıntıyla çağırırdı beni pipisini göstermek için banlanınca akıllandı zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 farm topiği açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bununda sonu çöp olacak asdasd ondan boşa kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 çöpe gidince bizde mi yenilik sayılıoruz ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aslında sequyou destekliyo gibi yapsak napar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 banlamışsa haklıdır ne demek, forumdaki banların yarısı alakasız ve alıştığımız gibi yönetim kafasına göre. arabadan anlamıyon mod olmuşun demek ban ağır bence de. neler diyoruz birbirimize sdfg ama muhtemelen banın sebebi sequo'ya olan kin nefret haterlık falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sequoya said: Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana. Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey. Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici. Selam, Örnek yanlış olmuş, düzeltmeye geldim. Duruma daha doğru bir örnek olarak "Hugh Hefner'ı geneleve sokmamak" gibi diyebiliriz. Hefner'ın da parası çok, etrafı da taş hatun dolu, ama kalkmayınca bunlar bi işe yaramıyo işte. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bana faydasi olmayan kilisenin papazini derler. Cok paran varsa kendine var bilader. Patide gecmior paran iste daha fazla zorlama kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aslında geçebilir yaw ama o kadar parası yok zaar 1-2 milyona onun adına konuşabilirim burda heh ( ama tabiki paramı karşıma almam ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dikkat edelim de admine vassaptan yazmasın ya. korkuyorum. forumca kedi kakası yemek zorunda kalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 first we take manhattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şikayetler [email protected]'a kitliyorum 1 saatte 5 sayfa yapmış işsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar