Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium ve kişisel kararları

Sequoya

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar rahatsızsan bıraksana paticiği sen, banlanıp banlanıp geri geliyorsun yüzsüz gibi.

Heryerde sevilmiyorsun, bir iki yaverin var sadece. Bir de kavga görünce araya dalan semi-yancıların. Paticikte senlik bişey yok bence bak patinajdan da banlanmışsın. Vücudu da bodyforumtr'de falan yaparsın artık.

Bir öneri bu. Hayır mantıklı da. Git bence sen.
Sosyal ağlarda paylaş

banlamışsa haklıdır ne demek, forumdaki banların yarısı alakasız ve alıştığımız gibi yönetim kafasına göre.

arabadan anlamıyon mod olmuşun demek ban ağır bence de. neler diyoruz birbirimize sdfg ama muhtemelen banın sebebi sequo'ya olan kin nefret haterlık falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana.

Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey.

Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici.

Selam,

Örnek yanlış olmuş, düzeltmeye geldim.

Duruma daha doğru bir örnek olarak "Hugh Hefner'ı geneleve sokmamak" gibi diyebiliriz. Hefner'ın da parası çok, etrafı da taş hatun dolu, ama kalkmayınca bunlar bi işe yaramıyo işte.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...